oktay1910
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Cevap için teşekkkürler [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] clean master kuruyorum.
Virüs programı kurmayın gereksiz, Clean Master kurup haftada 1 veya 3 günde bir ram ve gereksiz dosya temizliği yaparsanız telefon için iyi olur.
CevaplayalimArkadaşlar telefonu kapalı vaziyette 7-8 saat şarja bıraksam sıkıntı olurmu? Pil için bir zararı olurmu ? Yoksa cihaz dolunca otomatik enerjiyi kesiyormu? Bir arkadaş önceki sayfalarda cihazı kapalı şekilde 7-8 saat şarj ettiğinde şarj ömrünün iyi gittiğini söylemişdide pil için sıkıntı olmaz değilmi bu li-po pillere tehlikeli yanıcı felan diyorlarda o yüzden sordum?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Arkadaşlar ekran parlaklık ayarı otomatikdeyken ayarlarken bazen en sonada çeksen en başada çeksen aynı hiç değişim olmuyo bu neden olur? Bazende yine otomatikdeyken çubuğu oynadığımda parlaklık değişiyor anlamadım?
normal ortam ısısı + vucut ısın sonuç bu.
Normal diyosun yani ?
Zenfone kullananlar kulübüne sorsan daha iyi degil miArkadaşlar zenfone 5 kullananlar varsa hangi uygulamaları dondurayım?
arakadaşlar asus zenfonun şarjı kaç gün gider ???
tamam o zaman telefonu çok az kullanırsak ne kadar giderGün gitmez saat olarak gider, telefonu kenarda bekletirseniz tabi günlerce durur ama her telefon yoğun kullanımda şarjı biter gün içerisinde.
1 gün en fazla 1,5 gün gider.
Boşta o kadar gider, ekran süresinide kullanan arakdaşlar söylemeleri lazım.
ahaBen moto g nin de artık alacağını sanmiyorum o yuzden diger özellikler bakimindan üstün olan T50 yi alırdım ama gene kisinin kendi karari tabi isterse discovery alsin![]()
Moto g2 gelsin de liste güncellelim tabi 600-750 arasi olursa ayrica baska liste icin tavsiyeniz varsa arastirip ekleriz![]()
Malesef islem gucu bakimindan ayni cift hoparlör 8 mp arka 2 mp on farklari denebilir zaten moto g yenilendi sloganiyla duyuruldu isim degismediMoto g2 ile moto g arasında işlemci farkı felan yok diye okumuştum sadece ekran ve kamerası farklı diyorlardı böylemi gelecek cihaz?