Avea inTouch 4 e Lollipop gelmeyecek.
Böyle bir şey söyleyerek kendi bacağına sıkmış mı oldular şimdi bende İntouch 4 kullanıyorum alırken güncelleme çıkmayacağınıda göze alarak almıştım fakat telefon daha çıkalı ne kadar süre olduki yeni bir cihaz için niçin böyle bir söylemde bulunup satışları baltamak istediler acaba niçin böyle bir ithamda bulunmuş bu avea yetkılısı arkadas yada olan bitenden haberi yok.Yoksa Aveayı doğru söz için tebrikmi etmek lazım :thumbup:İşte bu yüzden operatör telefonlarına pek sıcak bakmamak lazım.
Böyle bir şey söyleyerek kendi bacağına sıkmış mı oldular şimdi bende İntouch 4 kullanıyorum alırken güncelleme çıkmayacağınıda göze alarak almıştım fakat telefon daha çıkalı ne kadar süre olduki yeni bir cihaz için niçin böyle bir söylemde bulunup satışları baltamak istediler acaba niçin böyle bir ithamda bulunmuş bu avea yetkılısı arkadas yada olan bitenden haberi yok.Yoksa Aveayı doğru söz için tebrikmi etmek lazım :thumbup:
T50 kullanıcılarına bakın isterseniz.Böyle bir şey söyleyerek kendi bacağına sıkmış mı oldular şimdi bende İntouch 4 kullanıyorum alırken güncelleme çıkmayacağınıda göze alarak almıştım fakat telefon daha çıkalı ne kadar süre olduki yeni bir cihaz için niçin böyle bir söylemde bulunup satışları baltamak istediler acaba niçin böyle bir ithamda bulunmuş bu avea yetkılısı arkadas yada olan bitenden haberi yok.Yoksa Aveayı doğru söz için tebrikmi etmek lazım [emoji106]
Guncelleme boş degil aslinda hata duzeltmeleri ve performans iyilestirmeleri var baya duzeltmislerT50 kullanıcılarına bakın isterseniz.
O kadar çabaladılar görüyorsunuz aldıkları tek şey slow motion kamera oldu.
Hiç hoş değil. O kadar bekledi T50 kullanıcıları. Ne aldılar bomboş bir güncelleme.Avea açık açık almaz demiş güncelleme.
Bence ben davranışlarını taktir ettim, güncelleme gelmeyecekse bile bir çalışma yok diyerek insanları boşuna ümitlendirmiyorlar hiç yoktan.
Lollipop gelirse daha da bir şey beklememek gerek avea'dan.NE dedikleri belli değil bunların[emoji14]
64 bit farkı sadece antutuda belli olacak başka şeylerde fark görülmeyecek benim kanaatimce.Lollipop gelirse daha da bir şey beklememek gerek avea'dan.
64 bit işlemci sonunda kendisini gösterebilecek.