Zenfone 5 ile ilgili bazı muammalar var arkadaslar.
1-) Bazi siteler Z2580 demis ancak çoğu site Z2560 demis.
2-)Depolam kapasitesi konusunda 8 gb ve 16 gb lik 2 model olacagi soyleniyor
8 gb modelde 1 gb ram 16 gb modelde 2 gb ram oldugu söyleniyor.
Teknosa da satilan sanirim 16 gb 2 gb ramli model.
Bilgileri teyit ettigim zaman yazıyı guncelleyecegim beklemede kalin
Sorunum cevabi yazimizda mevcut zaten zenfone 5Şimdi T50 mi Asus zenfone 5 mi arkadaşlar
Sanirim 100 lira gibi bir fark olacakO zaman 1 gblik versiyon daha ucuz olur.
3 yil kasmadan ancak nexuslar kullanilir ama goturur mü dersen goturur yalniz bu sadece 700 tl nin ustune cikamayanlar icin 888 tlye çıkabilirsen discovery 2 almani tavsiye ederim[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] hocam bir soru daha soracağım.![]()
Ben General Mobile Discovery kullanıcısıyım (Eğer değiştirmezsem)cihazı 3 yıl kasmadan kullanabilir miyim ? 3 yıl sonra yeni telefon alırım. Ben 3 yıl sonunda bunu formatlasam bir 2-3 yıl daha kullanılır mı ?
İYİ FORUMLAR![]()
@Jiraiya06 hocam bir soru daha soracağım.![]()
Ben General Mobile Discovery kullanıcısıyım (Eğer değiştirmezsem)cihazı 3 yıl kasmadan kullanabilir miyim ? 3 yıl sonra yeni telefon alırım. Ben 3 yıl sonunda bunu formatlasam bir 2-3 yıl daha kullanılır mı ?
İYİ FORUMLAR![]()
3 yil kasmadan ancak nexuslar kullanilir ama goturur mü dersen goturur yalniz bu sadece 700 tl nin ustune cikamayanlar icin 888 tlye çıkabilirsen discovery 2 almani tavsiye ederim
3 Yıl kasmadan bir telefon kullanmak istiyorsanız ya Googlenin nexus cihazlarının son çıkanını yada İphone alıcaksınız.
Diğer her türlü android telefonlar 3 yıl içinde kasma yapar, kullanılmaz hale gelenler bile olabilir.
Hımm anladım tamam. Birde Discovery 2`nin tasarımını beğenmiyorum. Ama önerin için sağol
Senin cevabın içinde teşekkür ederim hocam. 3 yıl çok yani
Fiyat kriterine uymuyor yakinda phablet almak isteyenler icin bir rehber acacagim oradan takip edebilirsinizBu listeye ZenFone 6 da eklenebilir. Büyük ekran isteyenler için.
Android donanım canavarı, Windows phone veya İos gibi değil Android'e 10gb ram koy 8 ini yine kendine alır yinede yetmez o kafada ilerleyen bir işletim sistemi.
Şu anda 2.5 Ghz hızında çalışan işlemci ve 3gb ramları var, benim bilgisayarım 3.0 Ghz hızında çalışıyor 4GB ramım var.
Bilgisayarı telefona sıkıştırmışlar ama 2.5-3 yıldan sonra kasmalar donmalar veya kullanılmaz hale gelebiliyor telefonlar.
Şu Windows phone uygulama eksiğini kapatsa alıcaksın 1 tane Lumia 930 kullanıcaksın senelerce telefona hiçbir şey olmaz ama uygulama eksiği çok etkiliyor.Özellikle oyun oynayan kişileri![]()
Marketi her gün gelişiyor, insanların kullandığı hemen hemen her uygulama var facebook, twitter vb. Oyun konusunda da Asphalt 8 vb oyunlar varmış yavaş yavaş ekleniliyor işte![]()
Yinede bana yetersiz geldi baktımda marketine eğer yeterli gelseydi 930 ucuzlayınca alacaktım onu hem tasarım harikası hemde özellikleriyle ucuyor ki öyle bir işletim sistemiyle senelerce kullanılabilecek bir telefon.