Moto G vs T50 vs Discovery vs Zenfone 5 vs İntouch 4

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Yakında bişey başlamıyor merak etmeyin. O zamana kadar neler çıkar

ozgurkimil01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kronik arızaları ve servisi telpa olmasaydı favorim discovery olurdu ama şuan favorim t50. moto gye gelince tamam yazılım desteği önemli ama donanımsal olarak diğerlerinin çok gerisinde.bence alan kişi o telefonu en fazla 5-6 ay kullanır sonra değiştirir.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
kronik arızaları ve servisi telpa olmasaydı favorim discovery olurdu ama şuan favorim t50. moto gye gelince tamam yazılım desteği önemli ama donanımsal olarak diğerlerinin çok gerisinde.bence alan kişi o telefonu en fazla 5-6 ay kullanır sonra değiştirir.

Donanimsal olarak neyi geride bi anlatsana bize bide güncelleme desteği olan bir tel neden 5 6 ay götürsün

ozgurkimil01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Donanimsal olarak neyi geride bi anlatsana bize bide güncelleme desteği olan bir tel neden 5 6 ay götürsün

T 50 hem ekran genişliği hem bataryası hem 4g desteği hem kamerası hem de tasarımıyla moto gden üstün bir telefon

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca bu telefon kullanan kişiyi 5 6 sonra tatmin etmemeye başlayacaktır bu yüzden değiştirmeye çalışacaktır

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Moto g saf android olduğu için t50 den çok daha uzun yıllar götürür android l güncellemesi alacak saf android olduğu için pil ömrü gayet iyi gsmarena dan bakabilirsiniz t50 nin kamerasını henüz görmedim ama moto g nin de kamerasının iyi çekimler yaptığını görebilirsiniz tasarım ise zevk meselesi performansa gelirsek aynı işlemciyi kullanmasına rağmen arayüzün hantallığından dolayı t50 moto g ye yetişemiyor moto g nin kasasının da kaliteli ve sağlam olduğunu da belirteyim sadece güncelleme için bile alınır bu telefon
Moto g ile çekilmiş örnek resimler
http://m.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/motorola-moto-g/camera/gsmarena_004.jpg

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Romu geçtim stock android ara yüzünü kullanmayan telefonlar bir zamandan sonra kasma donma yapıyorlar bu bir gerçek, T50 bunu yaşayacak telefonlar arasında.

Android l alcak daha ne olsun biz hala hata güncellemesi beklioz

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
korkunun ecele faydası yok t50 alanın roomla rootla işi olmaz bunu isteyen nexus almalı.

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim arkadaşlarımın çoğunda discovery var ve ilerki zamanlarda kasmalar başlıyor yani ilerde sana sıkıntı olur lumia gelirsek ben pek tavsiye etmiyorum ha gerçekçi olursak hiç kullanmadım da windows u önermiyorum moto g kullanışlı saf androide yakın bi telefon çok kasma olmaz t50 ye de gelirsek geçen bizim ustalardan biri almıştı inceledim hemen hemen heryerini birazda xperia z ye özendirmişler de yine dış yapısı çok hoşuma gitti 700 tl de bence telefona para deil fiziksel olarak güçlü olduğunu sanmıyorum yani dayanıklı deildir ama 700 tl için de değer özelliklere de gelirsek aralardında en güçlü telefon ve en yeni sürüm güncellemelerde sıkıntı olacağınıda sanmıyorum bence t50 kardeşim yinede sen bilirsin. Ne alırsan şimdiden hayırlı olsun :)

burockaydn1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben turkcell t50 alacağım bekliyoorum şimdi bu turkcell T-fit çıkacak ya bu telefonu alana bunu hediye falan ederler diye almıyorum alsam 2 hafta sonra hediye verecekler diye korkuyorum ondan dolayı bekliyorum bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Nogay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özelliklerinin yanı sıra, T50 kasa tasarımı gerçekten çok şık.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Turkcell kopyacı arka tasarımı xperia z'den calmis xperia logosu yerine kendi logosunu koymus zaten operatör telefonları o kadar iyi degil guncelleme destegi yok

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Turkcell kopyacı arka tasarımı xperia z'den calmis xperia logosu yerine kendi logosunu koymus zaten operatör telefonları o kadar iyi degil guncelleme destegi yok

konu telefon olunca hepsi birbirine benzer kaçınılmaz gerçek.

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kopya hepsnde varr turkcl xperiadan almıs dıyorsun t50 zaten zte nın telefonu ve zte de aynı kasada telefon var turkcel amblemı yerıne zte var o zaman xperiada zte den calmıs zte kımden calmıs :D yoksa o kasayı ztemı cıkarmıs yada xperiada o kasa ckmıs zte ordan calmıs sonra turkcele de o kasadamı tasarlamıs ooww cok karısık tasarıma takılma :)

emirgorur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme desteğinden ötürü ben de Moto G diyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
moto g üretimi bitecek moto g2 geçecek yerine muhtemelen.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
ZENFONE 5 listeye eklendi.
Testin kazanani degistirildi.
Liste güncellendi.
Yazım hatalari duzeltildi.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Konu için tekrar teşekkür ederim. [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] :)

Tühh yaa keşke 1 ay daha bekleyip Discovery alacağıma Zenfone 5 alsaydım. Ama bekleyemedim. İşte bide ramazanın o sıcağında gittim aldım. :( Abi telefonun birinci geldiği tek alan var oda hafıza :D Listede sonunculukta :D

Zaten hala kitkat bekliyoruz. :D Bide fakir telefonu diye dalga geçiyorlar. :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
zenphone 5 te 1 gb ram var 2 yazmışsın :S

Teknosa`da 2 gb yazıyor. Ve Asus`un kendi sitesinde 2.0 GHz hızda İntel Atom Z2580 yazıyor. :blink:
Veriler Asus Turkiyeden alinmistir.
jy9ana2a.jpg

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160