Moto G vs T50 vs Discovery vs Zenfone 5 vs İntouch 4

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bende Asus`un Türkiye sitesinde ve kendi sitesinde işlemciyi 2.0 GHz diye okdum işte resim :
X2XW8D.png

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
performans (kamera,arayüz akışı,oyun) olarak degerlendırıldıgınde asuslar sizce nasıl?

asusun sitesindeki veriler ne kadar doğru?

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Dahili hafıza kısmında bi yanlışlık var sanırım asus zenfone 5 16gb hafızaya sahip.Bu arada gece gece cevap yazdık kusura bakmayın gündüz üçe kadar yatınca uyku gelmiyor :biggrin:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Zenfone 5 ile ilgili bazı muammalar var arkadaslar.
1-) Bazi siteler Z2580 demis ancak çoğu site Z2560 demis.
2-)Depolam kapasitesi konusunda 8 gb ve 16 gb lik 2 model olacagi soyleniyor
8 gb modelde 1 gb ram 16 gb modelde 2 gb ram oldugu söyleniyor.
Teknosa da satilan sanirim 16 gb 2 gb ramli model.

Bilgileri teyit ettigim zaman yazıyı guncelleyecegim beklemede kalin

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Zenfone 5 ile ilgili bazı muammalar var arkadaslar.
1-) Bazi siteler Z2580 demis ancak çoğu site Z2560 demis.
2-)Depolam kapasitesi konusunda 8 gb ve 16 gb lik 2 model olacagi soyleniyor
8 gb modelde 1 gb ram 16 gb modelde 2 gb ram oldugu söyleniyor.
Teknosa da satilan sanirim 16 gb 2 gb ramli model.

Bilgileri teyit ettigim zaman yazıyı guncelleyecegim beklemede kalin

O zaman 1 gblik versiyon daha ucuz olur.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] hocam bir soru daha soracağım. :D

Ben General Mobile Discovery kullanıcısıyım (Eğer değiştirmezsem)cihazı 3 yıl kasmadan kullanabilir miyim ? 3 yıl sonra yeni telefon alırım. Ben 3 yıl sonunda bunu formatlasam bir 2-3 yıl daha kullanılır mı ?

İYİ FORUMLAR :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] hocam bir soru daha soracağım. :D

Ben General Mobile Discovery kullanıcısıyım (Eğer değiştirmezsem)cihazı 3 yıl kasmadan kullanabilir miyim ? 3 yıl sonra yeni telefon alırım. Ben 3 yıl sonunda bunu formatlasam bir 2-3 yıl daha kullanılır mı ?

3 yil kasmadan ancak nexuslar kullanilir ama goturur mü dersen goturur yalniz bu sadece 700 tl nin ustune cikamayanlar icin 888 tlye çıkabilirsen discovery 2 almani tavsiye ederim

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Jiraiya06 hocam bir soru daha soracağım. :D

3 Yıl kasmadan bir telefon kullanmak istiyorsanız ya Googlenin nexus cihazlarının son çıkanını yada İphone alıcaksınız.

Diğer her türlü android telefonlar 3 yıl içinde kasma yapar, kullanılmaz hale gelenler bile olabilir.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Meraklisina Moto g ve Asus zenfone 5 antutu skoru karsilastirmasi

epe2uqup.jpg

ujaga8e3.jpg

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
3 yil kasmadan ancak nexuslar kullanilir ama goturur mü dersen goturur yalniz bu sadece 700 tl nin ustune cikamayanlar icin 888 tlye çıkabilirsen discovery 2 almani tavsiye ederim

Hımm anladım tamam. Birde Discovery 2`nin tasarımını beğenmiyorum. Ama önerin için sağol
3 Yıl kasmadan bir telefon kullanmak istiyorsanız ya Googlenin nexus cihazlarının son çıkanını yada İphone alıcaksınız.

Diğer her türlü android telefonlar 3 yıl içinde kasma yapar, kullanılmaz hale gelenler bile olabilir.

Senin cevabın içinde teşekkür ederim hocam. 3 yıl çok yani

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu listeye ZenFone 6 da eklenebilir. Büyük ekran isteyenler için.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hımm anladım tamam. Birde Discovery 2`nin tasarımını beğenmiyorum. Ama önerin için sağol

Senin cevabın içinde teşekkür ederim hocam. 3 yıl çok yani

Android donanım canavarı, Windows phone veya İos gibi değil Android'e 10gb ram koy 8 ini yine kendine alır yinede yetmez o kafada ilerleyen bir işletim sistemi.

Şu anda 2.5 Ghz hızında çalışan işlemci ve 3gb ramları var, benim bilgisayarım 3.0 Ghz hızında çalışıyor 4GB ramım var.

Bilgisayarı telefona sıkıştırmışlar ama 2.5-3 yıldan sonra kasmalar donmalar veya kullanılmaz hale gelebiliyor telefonlar.

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Android donanım canavarı, Windows phone veya İos gibi değil Android'e 10gb ram koy 8 ini yine kendine alır yinede yetmez o kafada ilerleyen bir işletim sistemi.

Şu anda 2.5 Ghz hızında çalışan işlemci ve 3gb ramları var, benim bilgisayarım 3.0 Ghz hızında çalışıyor 4GB ramım var.

Bilgisayarı telefona sıkıştırmışlar ama 2.5-3 yıldan sonra kasmalar donmalar veya kullanılmaz hale gelebiliyor telefonlar.

Şu Windows phone uygulama eksiğini kapatsa alıcaksın 1 tane Lumia 930 kullanıcaksın senelerce telefona hiçbir şey olmaz ama uygulama eksiği çok etkiliyor.Özellikle oyun oynayan kişileri:D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Şu Windows phone uygulama eksiğini kapatsa alıcaksın 1 tane Lumia 930 kullanıcaksın senelerce telefona hiçbir şey olmaz ama uygulama eksiği çok etkiliyor.Özellikle oyun oynayan kişileri:D

Marketi her gün gelişiyor, insanların kullandığı hemen hemen her uygulama var facebook, twitter vb. Oyun konusunda da Asphalt 8 vb oyunlar varmış yavaş yavaş ekleniliyor işte :)

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Marketi her gün gelişiyor, insanların kullandığı hemen hemen her uygulama var facebook, twitter vb. Oyun konusunda da Asphalt 8 vb oyunlar varmış yavaş yavaş ekleniliyor işte :)

Yinede bana yetersiz geldi baktımda marketine eğer yeterli gelseydi 930 ucuzlayınca alacaktım onu hem tasarım harikası hemde özellikleriyle ucuyor ki öyle bir işletim sistemiyle senelerce kullanılabilecek bir telefon.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
lumia630 Asphalt 8'i sorunsuz açarken m7220 açamıyor.

Cookie9

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yinede bana yetersiz geldi baktımda marketine eğer yeterli gelseydi 930 ucuzlayınca alacaktım onu hem tasarım harikası hemde özellikleriyle ucuyor ki öyle bir işletim sistemiyle senelerce kullanılabilecek bir telefon.

+1.

Hala marketi çok yetersiz. Yavaş yavaş gelişiyor diyorsunuz ama bu yavaşlıkla alımlarda yavaşlar benden söylemesi :thumbdown:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
-Zenfone 5 ile ilgili bilgiler guncellendi.
-Bazi yazim hatalari duzeltildi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
görünen o ki zenfone 5 t50'yi fena tokatlar gibi tokat manyağı yapar umarım bu ifadeden rahatsız olan çıkmaz...

burockaydn1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
t50 alacaktım zenfone 5 geldi fikrimi değiştirdim sayılır kamerası falan iyi mi acaba t50 ile arasındaki farklar falan bi arkadaş söylebilir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Moto G'de MicroSD yuvası yok ve Türkiye'de satılmayan bir cihazı birinci seçmeniz hatta karşılaştırmaya dahil bile etmeniz gerçekten komik olmuş. Bu cihazlar içinde en iyisi T50. Discovery çöp.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Peki ZenFone 5 ile ZenFone6 arasındaki fark nedir sadece ekran boyutu ve kamerasımı ?

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
teknosada on sıparıs var bugun bıtıyor magazalara gelıyormu ki biraz ıncelesek malzeme kalitesi nasıl bakardık gold rengide fena değil

burockaydn1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teknosa ya gelirse ben bi gidip inceleyeceğim teli t50 den iyise alırım ama bi kaç hafta bekleyeceğim eksikleri falan var mı t50de şu ana kadar büyük bi eksiklik daha çıkmadı. Zenfone 5 in kamerası mı iyi t50 nin mi mp olarak değil çözünürlülük kalite olarak diyorum hangisi iyi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
rasyonel bir cep telefonu satın alımı yapmak istyen bir kişi kesinlikle ya moto g ya da asus alır. diğer modellere para vermek gerçekten çok riskli bir yatırım yapmak ile aynı değerdedir. bu 2 telefon konusunda da bence asus önde. sonuçta herşey yazılım değil. ayrıca zen 5 kitkat alacak. moto g'ye mail attım android l konusunda henüz resmi bir bilgi ve açıklama yok dediler, nihai sürüm çıkınca karar verilecektir dediler. bu bağlamda 5 inch ekranı, hafıza kartı desteği, kitkat alacak olamsı, daha iyi kamerası ile 700 tl bandında en iyi telefon asus tur...

burockaydn1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
katılıyorum sana bence de asus yani diğer teller asusun önüne geçemiyor. Motorola moto g googleın olabilir fakat her şey dediğin gibi yazılım desteği değil...

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Asus fiyatı 650'ye çekerse kimse moto g'nin yüzüne bakmaz. İşlemcisi belki uygulama sorunu çıkartabilir. Isınma yapıp yapmadığı da önemli tabii.