Modern Warfare 2'nin Tek Kişilik Oynanış Videosu

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
sistem gereksinimleri açıklanmışmıydı?

GöbeleK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun güzelmiş.Aydınlık mekanlarda geçmesi de iyi olmuş.

Oynayan kişiyi izleyenler var sanki.ben mi yanlış duydum.gülücükler bağrışmalar vs.?

:)

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Henüz sistem gereksinimleri ile ilgili resmi bi açıklama yok tam olarak belli değil yani

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Evet grafikler aynı sayılır pek bir fark yok yeni grafikler olsaydı çok önceden açıklarlardı bazı detaylar gelişmiştir o kadar eskisini oynadıysan bunu da rahat oynarsın ki ben bunu full ayar büyük ihtimalle %90 oynayacağım kasmadan.Vay siviller falan kesin oynayacam bu oyunu.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Güzel oyun tabi ki. Daha önceki videolarda da gördük.

Sistem olarak biraz daha artar tabi ki ama bariz bir yükseliş olmaz. Çünkü belli bir oynanabilirlik seviyesinin üstüne çıkarsa satamaz..

Teşekkürler Emre..

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben ilk oyunu PS3'e almıştım.. Bunu da öyle yapıcam.. İyi oyuna parasını vermek lazım..:) Bir de Klavye, Fare tavsiyeniz var mı..

(Multiplayer modda terör estirmek istiyorum..:devil:)

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
İzlemeyenler sonuna kadar izlesin dostlar bi yerinden sonra oyun değilde film izliyorsunuz gibi geliyor

zaza-kent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sizden bi bilgi alayım Call of Duty giriş bölümlerinde ateş etme testleri felan var oyun ingilizce olduğu için tam olarak ne yapmam gerekiyor bilmiyorum Modern Warfare 2 de test sahasında çıkan hedefleri indiriyorum bitiştede başarız tekrar oyna diyor tam olarak ne yapacağızz

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar sizden bi bilgi alayım Call of Duty giriş bölümlerinde ateş etme testleri felan var oyun ingilizce olduğu için tam olarak ne yapmam gerekiyor bilmiyorum Modern Warfare 2 de test sahasında çıkan hedefleri indiriyorum bitiştede başarız tekrar oyna diyor tam olarak ne yapacağızz
egitim bölumunde sivileri vurmucaksın :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Harika oyun, film gibi. Ama çok kısa. Oyunu bitirdim. Şimdi Özel Kuvvetler bölümüne geçti. Bu kadar kısa olmamalıydı. :(

zaza-kent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni bir sorunum var bi arabada bi evin önüne geliyoruz evden çıkan bir adam onunla konuşmak istiyenleri öldürüyor bende arabadıyım şoförü vuruyor ben kurtuluyorum bi adam geliyor onu takip ediyorum şehirde koşuyoruz bi ara sokağa giriyoruz bi sivil kaçıyor takip ettiğim adam da duruyor 3/4 saniye sonra yeniden başlıyor oyun

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yeni bir sorunum var bi arabada bi evin önüne geliyoruz evden çıkan bir adam onunla konuşmak istiyenleri öldürüyor bende arabadıyım şoförü vuruyor ben kurtuluyorum bi adam geliyor onu takip ediyorum şehirde koşuyoruz bi ara sokağa giriyoruz bi sivil kaçıyor takip ettiğim adam da duruyor 3/4 saniye sonra yeniden başlıyor oyun
o kısımda ctrl basıp egileceksin sonra kendisi cıkıyor o adamı kovalıyorsun sonra adamı ayagından vuruyorsun oldurmuyorsun ama dikkat oyunu asıl heycanlı kısımları buradan sonra başlıyor

zaza-kent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyvalla kardeş deniyeyim mıhlıyacam onu :)))))

---------- saat 22:54 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:08 eklenmişti ----------

kardeş sanırım oyunla ilgili epeybi bilgin var senden bi öneri alayım oyun görsel efekt olarak dünya birincisi corei7 bi sistemim var 4gb ram 1600mhz power supply 880 wat ekran kartı sapphire 4890 vapor-x 2gb 256bit oyunda kimi yerde çok seri en full çönürlükte bazı yerde en düşük çözünürlükte bile donuyor ağır yani call of duty ilk seriside öyle nedeni nedir acaba ne kaldırmıyor oyunun çözünürlüğü dehşet yav oynama zevki veriyor insana ama bu donma can sıkıcı

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eyvalla kardeş deniyeyim mıhlıyacam onu :)))))

---------- saat 22:54 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:08 eklenmişti ----------

kardeş sanırım oyunla ilgili epeybi bilgin var senden bi öneri alayım oyun görsel efekt olarak dünya birincisi corei7 bi sistemim var 4gb ram 1600mhz power supply 880 wat ekran kartı sapphire 4890 vapor-x 2gb 256bit oyunda kimi yerde çok seri en full çönürlükte bazı yerde en düşük çözünürlükte bile donuyor ağır yani call of duty ilk seriside öyle nedeni nedir acaba ne kaldırmıyor oyunun çözünürlüğü dehşet yav oynama zevki veriyor insana ama bu donma can sıkıcı
normalde yapmaması lazım bendede i7 işlemci HD 5870 ekran kartı 6 gb ddr 3 ram var hiç kasma olmadan yarım gunde bitirdim hard versiyondan aşagısı bizi kesmiyorda :D (oyunu ilk ps3de bitirmiştim nerde ne olacagını biliyordum oyle yarım gunde)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben de dün başladım bu kez oyunu sindire sindire oynayacağım.

Dağa tırmanma bölümleri harikaydı..:)

Zorluk derecesini önceki oyuna göre arttırdım biraz zorlanıyorum oyun iyi tat veriyor.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Tam bir fiyasko Modern Warfare 2 .... Bunun için bi başlık açmak gerek . Gelen gideni aratır hesabı oldu.

zaza-kent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normalde yapmaması lazım bendede i7 işlemci HD 5870 ekran kartı 6 gb ddr 3 ram var hiç kasma olmadan yarım gunde bitirdim hard versiyondan aşagısı bizi kesmiyorda :D (oyunu ilk ps3de bitirmiştim nerde ne olacagını biliyordum oyle yarım gunde)

Oyun Toplam 1GB Ram İstiyor 4GB Bunun İçin Yeterli Fazla Bile Dediğin Gibi Hard'ın Aşşağısı Kurtarmıyor

Ama Bi Kasma Var Ne Yeterli Değil Acaba Ekran Kartıda Çok İyi Butür Oyunlar İçin Topladım Zaten Bu Sistemi Ram Yeterli Değilse Bi Tane Daha 2 Alalım Bana Yardımcı Ol Sen Sistemin Benimkiyle Aynı Bunda Başka Bi İş Var