ZorhaK
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 259
Evet gecenin bu vakti başka işim yoktu bu konuyu açtım.Zaten biz bizeyiz.Konuşalım kaynaşalım..
Şimdi efenim diyorum ki..
SDN moderatör başvuruları konusu açtı..Arasıra da bu konuyu güncelliyor yöneticiler..Belliki mod ihtiyacı var.
Ancak şimdiye kadar seçilen modların çoğu ilköğretim veya ortaöğretim öğrencisiydi.
Ve okullar açılınca bu mod arkadaşları forumda neredeyse hiç göremez olduk.
Son olarak bu konuyu açmama sebep olan yorumumu alıntılamak istiyorum.
Ve sizlerin düşüncelerini merak ediyorum.
Şimdi efenim diyorum ki..
SDN moderatör başvuruları konusu açtı..Arasıra da bu konuyu güncelliyor yöneticiler..Belliki mod ihtiyacı var.
Ancak şimdiye kadar seçilen modların çoğu ilköğretim veya ortaöğretim öğrencisiydi.
Ve okullar açılınca bu mod arkadaşları forumda neredeyse hiç göremez olduk.
Son olarak bu konuyu açmama sebep olan yorumumu alıntılamak istiyorum.
Ve sizlerin düşüncelerini merak ediyorum.
Burda önemli bir noktaya temas ettin.SDN mod seçimlerini öğrenci kardeşlerimizden yana kullandığı için okul günlerinde mod eksikliğini fazlasıyla yaşıyor.
Mod arkadaşlar görevlerini ne kadar iyi de yapsalar hem öğrenci olmaları hem de yaş olarak tecrübesiz oldukları için,malum arkadaşlara mod ünvanı verilmesi onlara yapılmış bir iyilik değil aksine kötülüktü..
Tamam anladık beni mod olarak görmek istemiyorsunuz..Kendimden geçtim valla..ama başka arkadaşları mod yapın öğrenci olmasın mümkünse yani lise veya ilköğretim telebesi olmasın