kaberdey
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 87
Redbull mu Uçtun Olm Gece Gece Kanatlandın sen
Ben de ders çalışıyorum Zorhak
ne içtiysen bana da gönder
Redbull mu Uçtun Olm Gece Gece Kanatlandın sen
Yok AliA Kardeşimmm Sen İstediğin Kadar Öyle Söyle Eskisi Gibi Değilsin Forumlara Gömdün Kendini Editle Sil Editle Sil Bitmez Bu işler Görevini iyi Yapıyo Kötü Yapıyoda Demedim Bırak Şu Modluğu Gel aramıza Tekrar Sevdiğim ve Yazdıklarına Önem Verdiğim Sayılı Adam Var Zaten !Yok artık derim ben buna.
Her konuda ben yorumumu yapıyorum. Hem de hiç çekinmeden. Sorumluluğumun bilincindeyim. Görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Ama bu demek değildir ki sadece konuları kilitle, üyeleri uyar vs. vs. Yine de muhabbet ediyorum arkadaşlarla.
Konuları iyice incele derim ben. Denetim görevim bittiğinde ben de her konu hakkında görüşlerimi sunuyorum. Yoksa buradan devam edelim demeyle 16.400 mesaja ulaşılmaz.
Mod olduktan sonraki değişimlere katılıyorum
bu konuyu açmaktaki amaç nedir Zorhak?
moderatörlerimizin çoğu ilköğretim öğrencisidir sözüde doğru değildir. bu yorumu yaparken lütfen moderatörlerin yüzdesel dağılımına bakarak yapınız!
Kendimden örnek vereyim 4 yıldır okulla bir bağlantım yok zorhak bey ve günün 10 saati forumda sayılırım ne zaman uykum gelir ozaman yatarım..
Ve bütün mod arkadaşlar ilköğretim lise öğrencileri senin tabirinle görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar
saygılar..:flowers:
Mod olduktan sonraki değişimlere katılıyorum
Başlık güzel olmuş.
Başka da yorum yapamıyorum.
Modları falan takip etmiyorum konu hakkında da bilgim yok ama eğer Zorhak'ın dediği gibi bir şey varsa önlem alınmalı.
Bir de bakıyorum Zorhak Abi'nin bu aralar muhalif sesleri artıyor. Onu susturmanın en kolay yolu onu kendi saflarınıza katmaktır. Verin ona forum oyunları bölümünde bir modluk bitsin gitsin
Zorhak Abi kusura bakma bilmemem belki ayıptır ama sen ne iş yapıyorsun? Yani bunu sormamın neden günde ne kadar süreni nette harcıyorsun?
İyi de öğrencilerden seçilmese mecburen çalışan insanlar seçilecek onlarda giremicek
Bu soruyu troy'a sormak lazım o seçmiyormu modları ayrıca benim merak ettiğim bu moderatörler editörler para alıyormu yoksa bu işi bedavamı yapıyor...
Bu soruyu troy'a sormak lazım o seçmiyormu modları ayrıca benim merak ettiğim bu moderatörler editörler para alıyormu yoksa bu işi bedavamı yapıyor...
Hiç bi modda " ben bunlara alışığım kendimlen barışığım " dememiş
Bu arada Zorhak sen bizim gönlümüzün modusun
Yusuf bayılıyorum şu sorularına
Sdn de üyelere, kim mod olsun diye sorulsa (kıyamet alameti ) Zorhak derim yani