Mod ları Hangi Modda Seçiyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Evet gecenin bu vakti başka işim yoktu bu konuyu açtım.Zaten biz bizeyiz.Konuşalım kaynaşalım..:)

Şimdi efenim diyorum ki..

SDN moderatör başvuruları konusu açtı..Arasıra da bu konuyu güncelliyor yöneticiler..Belliki mod ihtiyacı var.

Ancak şimdiye kadar seçilen modların çoğu ilköğretim veya ortaöğretim öğrencisiydi.

Ve okullar açılınca bu mod arkadaşları forumda neredeyse hiç göremez olduk.

Son olarak bu konuyu açmama sebep olan yorumumu alıntılamak istiyorum.

Ve sizlerin düşüncelerini merak ediyorum.

Burda önemli bir noktaya temas ettin.SDN mod seçimlerini öğrenci kardeşlerimizden yana kullandığı için okul günlerinde mod eksikliğini fazlasıyla yaşıyor.

Mod arkadaşlar görevlerini ne kadar iyi de yapsalar hem öğrenci olmaları hem de yaş olarak tecrübesiz oldukları için,malum arkadaşlara mod ünvanı verilmesi onlara yapılmış bir iyilik değil aksine kötülüktü..

Tamam anladık beni mod olarak görmek istemiyorsunuz..Kendimden geçtim valla..ama başka arkadaşları mod yapın öğrenci olmasın mümkünse yani lise veya ilköğretim telebesi olmasın

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Katılıyorum. Forumlarda askerde olduğu gibi zikzak dizlimi olmalı ve arka sürekli kollanmalı. Yedekler bulunmalı. Yani forumda yönetici eksikliği hissedilmemeli. Biri giderse öteki gelebilmeli. Kararlar yargılanabilmeli. Hiyerarşi tam destekle korunmalı ve tarafsızlık sağlanmalı.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
+1 Katrilyon da benden Zorhak

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Siz +1 katrilyon da verseniz +100 katrilyon da verseniz..Bu konu sadece aramızda muhabbet etmemize vesile olmaktan öteye gidemez..

Evvel zaman içinde''SDN de önerileriniz Dikkate alınıyor mu'' diye konu açmıştım.

O zaman yarı yarıya idi evet ve hayırlar..

Ama bugün aynı anketi açsam sanırım hayır cevabı büyük üstünlük sağlayacaktır.

maalesef

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Siz +1 katrilyon da verseniz +100 katrilyon da verseniz..Bu konu sadece aramızda muhabbet etmemize vesile olmaktan öteye gidemez..

Evvel zaman içinde''SDN de önerileriniz Dikkate alınıyor mu'' diye konu açmıştım.

maalesef

Yok bu SDN ye özgü bişey değil... Bizim ülkemiz böyle Türkiye cumhuriyeti böyle yaniii... ÖNERİ SUNMA...:tt1:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131

maalesef

SDN ye Öneri ve Forum Hakkında Diye Bir Başlık var Bende Bir Çok Öneride Bulundum Ama Dikkate Alınmadı Uygulanmadı Olabilir Ters Gelmiştir Tamam Derim Ama Bir Çok Arkadaşın Önerisede Boşa Gitti!

Şöyle Bir Kanıya Vardım Ya Mod Luk Konusu Hakkında Fazla Tedirginler Kimseye Güvenmiyorlar Yada Biz En İyisini Yaparız Diyorlar !

Gerçi Mod Olan Arkadaşıda Kaybediyoruz AliA Mod Oldu O Günden Beri Konularda Göremiyoruz Eskiden uzun uzun yazar Tartışır Bildiğimiz Şeylerden Bahseder Kendi Doğrumuzu Kanıtlamaya Çalışırdık Şimdi Sadece "Burdan Devam Edelim" "Konu Kilit" Yazısından Başka Görmüyoruz . Kaybettik Adamı Valla Mod.Luk Çetrefilli iş Ama Deneme Mod Yöntemi Uygulanabilir !

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Fikir alıyoruz veriyoruz ama nalet olsun can veremiyoruz.. :(:)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Mod olan akadaşlarda ''.... emir ve görüşlerinize hazırdır'' psikolojisini görüyorum.:)

Tabi bu esprinin olması gereken yönleri de var.Ancak mod olduktan sonra sıcak sohbetini ve iletişimini kaybetmeyen çok az kişi oldu..

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Onlarıda anlamak lazım. Çünkü Mod olduktan sonra belli bi uğraşın içerisine giriyorlar sanıyorum...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Yok yok muratflash bence öyle değil..Sonuçta her anlarını her saniyelerini forum işleri için harcamıyorlar..

Geçirdikleri değişim yorumlarına da yansıyor.

Neyse knu bu değildi zaten..:)

Konu öğrenci arkadaşlara modluk vermeleri öğrencilerin zararınadır.Mod olan öğrenci arkadaşlar eminim en az bir kere de olsa velilerinden azar işitmişlerdir.

''oğlum bak derslerine ver kendini site seni kurtarmaz''

Ya da ''Ul...n ben de inteneti kapatmazsam neyim''

bir de konuşmadan tepki veren veliler vardır..

Odanın kapısını açar manalı bir bakış atar bu bir kaç saniye sürer ve tekrar kapıyı kapatır..

Son verdiğim yöntem en etkilisi tabi anlayana:)

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Dostum,şu foruma üye olduğumdan beri en azından 100 tane öneri görmüşümdür ama daha gerçekleşenini görmedim :)

maalesef

Anlatmak istediğim bu :P

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Sorumluluk almak insanları çoğunlukla değiştirir ve hatta ciddileştirir. Bu yadsınamaz bir gerçektir. Bu nedenle tutum olmasa da davranış değişiklikler gözlenmesi normaldir. Belli kurallar dahilinde davranmayı gerektiren bir noktaya gelmişler ve bazı dinamikleri gözönünde blundurmak zorundalar. Bu nedenle önceki gibi davranamayabilirler. Bu bir baskı ya da emret komutanım olayı değildir. Kimse bana ya da başka bir modumuza şunu şöyle yap, böyle konuş demedi, denileceğini de sanmıyorum. Sadece kurallara uyma çabası içerisindeler.

Bunları savunma yapmak amaçlı yazmdaım, yanlış anlaşılmasın, sadece diğer tarafı da gören birisi olarak konuya fikirlerimle dahil olmak istedim

M e я T

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok yok muratflash bence öyle değil..Sonuçta her anlarını her saniyelerini forum işleri için harcamıyorlar..

Geçirdikleri değişim yorumlarına da yansıyor.

Neyse knu bu değildi zaten..:)

Konu öğrenci arkadaşlara modluk vermeleri öğrencilerin zararınadır.Mod olan öğrenci arkadaşlar eminim en az bir kere de olsa velilerinden azar işitmişlerdir.

''oğlum bak derslerine ver kendini site seni kurtarmaz''

Ya da ''Ul...n ben de inteneti kapatmazsam neyim''

bir de konuşmadan tepki veren veliler vardır..

Odanın kapısını açar manalı bir bakış atar bu bir kaç saniye sürer ve tekrar kapıyı kapatır..

Son verdiğim yöntem en etkilisi tabi anlayana:)

Onu bunu bilmem ama, forumda yaşanılan atmosfer ve gerginlikler, banlar ve denetimin şu anki bana büyük bir gelişim olarak yansıdığını söyleyebilirim. Hobi olarak iyi, psikopatlığa bağlarsan kötü birşey bu forum. Sonuçta insanlara yardım ediyoruz ^^ . Ve tabiiki kendimizede.

Çoğu kişi bunun farkında değil. Velilerde öyle. Bu dertten bende muzdarib idim bir zamanlar.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
kaberdey dediklerinde haklısın ama konunun açılış amacı bu değildi..Ama konuyu bu noktaya getiren de bizler olduk.

Konu şeydi..Neydi yaa...:)

Önerilemiz kaale alınmadığı için gırgır yapıyoruz biz de..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sorumluluk almak insanları çoğunlukla değiştirir ve hatta ciddileştirir. Bu yadsınamaz bir gerçektir. Bu nedenle tutum olmasa da davranış değişiklikler gözlenmesi normaldir. Belli kurallar dahilinde davranmayı gerektiren bir noktaya gelmişler ve bazı dinamikleri gözönünde blundurmak zorundalar. Bu nedenle önceki gibi davranamayabilirler. Bu bir baskı ya da emret komutanım olayı değildir. Kimse bana ya da başka bir modumuza şunu şöyle yap, böyle konuş demedi, denileceğini de sanmıyorum. Sadece kurallara uyma çabası içerisindeler.

Bunları savunma yapmak amaçlı yazmdaım, yanlış anlaşılmasın, sadece diğer tarafı da gören birisi olarak konuya fikirlerimle dahil olmak istedim

Sen Fikirlerini Beyan Etmişin Ama Konumuz Bu Değil Yani Mod Olduktan Sonra neden İletişimleri Kesildi Değil !
İlk Mesajı Okumalısın

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
kaberdey dediklerinde haklısın ama konunun açılış amacı bu değildi..Ama konuyu bu noktaya getiren de bizler olduk.

Konu şeydi..Neydi yaa...:)

Önerilemiz kaale alınmadığı için gırgır yapıyoruz biz de..
Bu adamı banlamanızı öneriyorum,isyan çıkartıyor..... :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Yapım bu...(Yaban)

Ayrıca ''bu'' sensin..:)

avatarım kelepçesini kıran bir resimden ibaretti ancak 31 ekime kadar kendimi demir parmaklıkların ardına kilitledim..Anahtarı da yuuttum..

31 ekimden sonra kırarım o kapıyı ben..:)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Sen Fikirlerini Beyan Etmişin Ama Konumuz Bu Değil Yani Mod Olduktan Sonra neden İletişimleri Kesildi Değil !
İlk Mesajı Okumalısın

konunun hepsini okudum merak etme :wink:
muhabbet bu tarafa kaydığı için bu konuda yazmıştım:thumbup1:

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Lafın gelişi "bu" diye hitap ettim.. yanlış anlaşıldıysa özür dilerim..

Biraz daha konuşursam beni banlıyacaklar susayım ben..

31 ekimi beklemekteyiz:P

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Lafın gelişi "bu" diye hitap ettim.. yanlış anlaşıldıysa özür dilerim..

Biraz daha konuşursam beni banlıyacaklar susayım ben..

31 ekimi beklemekteyiz:P

susma sustukça sıra sana gelecek diyesim geldi ama neden ve ne sırası gelecek bir fikrim yok:biggrin:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Nikesteel seni şüpheye düşürecek kadar değiştim demek ha?:D

Çaresizlik beni sakinleştiriyor..Çaresiz hissediyorum kendimi..31 ekim gelsin ve geçsin..İyi ya da kötü nasıl geçerse geçsin..bitsin artık...

Nedir bu 31 Ekim ? :)

Hakikaten ..Nedir ya bu 31 Ekim!!!

Bari 30 u olsaydı..o da olmadı 1 kasım olsaydı...31 ne kardeşim!!!

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Nikesteel seni şüpheye düşürecek kadar değiştim demek ha?:D

Çaresizlik beni sakinleştiriyor..Çaresiz hissediyorum kendimi..31 ekim gelsin ve geçsin..İyi ya da kötü nasıl geçerse geçsin..bitsin artık...

Hakikaten ..Nedir ya bu 31 Ekim!!!

Bari 30 u olsaydı..o da olmadı 1 kasım olsaydı...31 ne kardeşim!!!

Redbull mu Uçtun Olm Gece Gece Kanatlandın sen :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gerçi Mod Olan Arkadaşıda Kaybediyoruz AliA Mod Oldu O Günden Beri Konularda Göremiyoruz Eskiden uzun uzun yazar Tartışır Bildiğimiz Şeylerden Bahseder Kendi Doğrumuzu Kanıtlamaya Çalışırdık Şimdi Sadece "Burdan Devam Edelim" "Konu Kilit" Yazısından Başka Görmüyoruz . Kaybettik Adamı Valla Mod.Luk Çetrefilli iş Ama Deneme Mod Yöntemi Uygulanabilir !
Yok artık derim ben buna.

Her konuda ben yorumumu yapıyorum. Hem de hiç çekinmeden. Sorumluluğumun bilincindeyim. Görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Ama bu demek değildir ki sadece konuları kilitle, üyeleri uyar vs. vs. Yine de muhabbet ediyorum arkadaşlarla.

Konuları iyice incele derim ben. Denetim görevim bittiğinde ben de her konu hakkında görüşlerimi sunuyorum. Yoksa buradan devam edelim demeyle 16.400 mesaja ulaşılmaz. :)

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Bişey demiyorum :) Artık espri bile yapılamıyor :D
Gece gece saçmalanmaya başlandı.
Yatın yatın :) ( Zorhak sana bu mesaj :D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...