/xo/
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 226
[MENTION=110861]sevket_19[/MENTION] arkadaş cevabını vermiş bile.
Konu açılmadan tartışma başlamış bile . Neyin konusundan bahsediyorsunuz.
Kimse kırılmasın gücenmesin. Dünyadaki tüm zulümlerin karşısında olan biri olarak; Irak savaşına, Suriye'deki karışıklıklardaki ayaklananların insanlara yaptığı zulümler ve Esad'ın yaptığı zulümlere, Filistin'de olanlara, Libya'ya şimdi de Mısır'daki olanlara karşıyım.
Fakat memleketimin saf ve temiz insanları biraz fazla saf.
Bu ülke 30 bini geçik şehit vermedi mi? Verdi. Bu arap tayfasından kim yanımızda oldu?
Tüm bu arap coğrafyası, Birinci Dünya Savaşı'nda Osmanlı Devleti'ni arkadan vurmadı mı? Vurdu.
Bırakın arapçılığı. Senin Türk kardeşlerini Çin katlediyor. Neden 4 5, 3ün1'i gibi el hareketleri yapıyorsun? Bir yere yapıyorsanız bir tepkiyi, her yere yapacaksınız. Tüm katliamlar için yapacaksınız.
Mısır'daki darbe, Libya'da Suriye'de olanlar halk ayaklanması, Türkmenleri boşver.
İnsanlıksa, insanı seven, yaradılanı yaradandan dolayı seven, herkes için oturur ağlar. Gelip 4 işareti yaparak, diğer ölümleri izlemez.
Bu olay tartışılmalı ama tartışmak, belli bir bilgi ve kültür seviyesine ulaşmış insanlarla mümkündür. Demokrasi, tartışmakdır. Ama maalesef ülkemizde cehalet inanılmaz artmış seviyede. O yüzden seviyeli bir tartışma olacağına inanmıyorum ve hayır diyorum.
İyi forumlar.
Haklı olsan bile bu durum bişiyi değiştirmez bu onları haklı yapmaz ayrıca onlar yetiştiriyorlar aynı zamanda uyguluyorlar.Sen istediğin kadar yetiştir sıkıyorsa aynısını yap bak ne oluyor.Kimse onlar kadar olamaz allah bile lanetlemişse bu kavmi bunda bir hikmet vardır.Er yada geç sonları gelicek ama o zamana kadar durum böyle devam edicek hoşunuza gitsede gitmesede gerçek bu.Yahudilerin çocuklarına yaptığının benzerini biz de yapıyoruz, şimdiki yetişen çocuklarımız yahudi düşmanı, ateist düşmanı olarak yetiştiriliyor.
-------------------------
Tartışma açılırsa cezaların havada uçuşacağı bu konudan belli.
Ayrıca Gezi Türkiye meselesiydi. Bize ne Mısır'dan? Hiçbir Mısırlının Türkiye hakkında bir eylem yaptığını gördünüz mü?
Kesinlikle karşıyım.
Binlerce insanımız öldü ve ölüyor hiçbir suriyeli yada mısırlının toplanıp miting yaptığını, maçlarda işaret yaptığını vs görmedim. Benim insanımı düşünmeyen hakkında tartışmaya gerek görmüyorum.
Urfada, kiliste sınırda hergün vatandaşımız vuruluyor bombalar patlıyor pilotlarımız kaçırılıyor bunu tartışalım mısırı düşündüğümüzün yarısı kadar umrumuzdaymış gibi yapalım hiç değilse.
EE sonuç yetiştirdin ne oldu bende yahudi düşmanıyım ama gidipte 6 aylık çocuğu öldürmedim yada öldürmeyi hiç düşünmedim ama sen onların eline geç gözünü kırpmadan sırf müslüman olduğun için öldürürler.Bana beşiğindeki bebekleri öldüren ve bundan zevk alan milleti mi savunuyorsun bak amerika da gitti vurdu insanları ama ne oldu halkı tepkiyle karşıladı ama israil cephesine bak tüm hepsi aynı müslümanları yok etme derdinde.Geçenlerde birleşmiş milletlenden bile tepki aldılar hakkı olmadıkları yerde konut yaptıkları için.İnsanlık adına pislik yapmak için varını yoğunu sarf eden bu millete acımam acıyana da acımam umarım tez zamanda allahın gazabına uğrar hepsi zamanında firavun ve yanlılarının uğradığı gibi.@sevket_19 arkadaş cevabını vermiş bile.
Kazanılmış tartışma yoktur.Hele böyle bir zeminde.Siz hiç ak diyen bir kişinin tartışma sonunda doğru bu karaymış dediğine şahit oldunuz mu?
Kimse kırılmasın gücenmesin. Dünyadaki tüm zulümlerin karşısında olan biri olarak; Irak savaşına, Suriye'deki karışıklıklardaki ayaklananların insanlara yaptığı zulümler ve Esad'ın yaptığı zulümlere, Filistin'de olanlara, Libya'ya şimdi de Mısır'daki olanlara karşıyım.
Fakat memleketimin saf ve temiz insanları biraz fazla saf.
Bu ülke 30 bini geçik şehit vermedi mi? Verdi. Bu arap tayfasından kim yanımızda oldu?
Tüm bu arap coğrafyası, Birinci Dünya Savaşı'nda Osmanlı Devleti'ni arkadan vurmadı mı? Vurdu.
Bırakın arapçılığı. Senin Türk kardeşlerini Çin katlediyor. Neden 4 5, 3ün1'i gibi el hareketleri yapıyorsun? Bir yere yapıyorsanız bir tepkiyi, her yere yapacaksınız. Tüm katliamlar için yapacaksınız.
Mısır'daki darbe, Libya'da Suriye'de olanlar halk ayaklanması, Türkmenleri boşver.
İnsanlıksa, insanı seven, yaradılanı yaradandan dolayı seven, herkes için oturur ağlar. Gelip 4 işareti yaparak, diğer ölümleri izlemez.
Bu olay tartışılmalı ama tartışmak, belli bir bilgi ve kültür seviyesine ulaşmış insanlarla mümkündür. Demokrasi, tartışmakdır. Ama maalesef ülkemizde cehalet inanılmaz artmış seviyede. O yüzden seviyeli bir tartışma olacağına inanmıyorum ve hayır diyorum.
İyi forumlar.
Şimdi onlar bize yardım etmedikleri protesto etmedikleri için biz onlara destek olmayacak mıyız? Türklük türklük diyorsunuz bende sizin kadar türküm türk olmak sana destek olmasalar bile onlara yardımcı ve destek olmaktır dualarında onlara yer vemektir. Şimdi soruyorum size Fatih sultan , yavuz sultan , kanuni sultan, abdülhamid han olsaydı onlar bize yadımcı olmadı biz onlara yardımcı olmayacağız mı derlerdi? Yoksa ellerinden geldiğince destek mi olurlardı?
Bu adamların çanakkalede ne işi varsa bizim de Mısırda suriyede Irakda filistinde yemende o işimiz var...
tartişma+karşit görüş+hakaret+ban hayir