Gezi Parkı Eylemi için açılan başlığı kapatalım mı?

Gezi Parkı tartışma sayfasını kapatalım mı?

• Kullanılan toplam oy
    190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kapatılsın !. Nasıl bir sayfa. Çoğu kişi birbirine darıldı, küstü, kızdı, yani bencede artık son verilmeli bu sayfaya.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
@tambjk ortada paylaşılan bir fikir kalmadı artık..

Herkes kendi yandaşlarından bulduğu video ve foto yapıştırmaya döndü iş..
Kaldı ki yapıştırılan fotolar , haberlerin bir çoğu bir sonraki gün anında yalanlanıyor...

Daha ne paylaşımından bahsediyorsun.. ?

Orası artık bir İdeolojik Ego tatmini alanına döndü..
Forumun diğer bölümlerinde bu şekilde rahat rencide edici mesajlar paylaşamadığınız için rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz, beğenmiyorsan eğer ne yapacağını biliyorsun..

Öyle üyeler var ki o konu kapatıldığı zaman kabak gibi ortada kalacaklar, bakalım bu sefer nereye saldıracaklar ilgiyle ve merakla takip edeceğim...

O konunun acilen kapatılması hayırlı olacak...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
hit için yapılmıştı karşılığı alındı kapatılsın.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] neticesinde her zaman, her yerde olduğu gibi sağ duyu ve demokrasi kazanacak...

Burası bir teknoloji forumu değil,
Sosyal paylaşım platformu..
Ama konunun gerçekten b.ku çıktı..
Bunu anlamak istemeyişinizin sebebi her zaman kaybediyor olmanızdan kaynaklanıyor... :)

Bak mesela ben bir çok forumda aktif üyeyim ve takipteyim.. En barizinden örnek vereyim DH..
Oradaki insanlar bile artık isyan etmiş durumda..
Bu konunun tartışılması bir şey kazandırmıyor, ortalığı karıştırmaktan başka...

Her şeyi bir yana bırakalım..
Eğer bir anket açılmışsa..
Üyelere soruluyorsa...
Ve oylama sonucuna göre karar verilecekse..
E bari buna saygı duyun be kardeşim pes artık.. :)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
@tambjk neticesinde her zaman, her yerde olduğu gibi sağ duyu ve demokrasi kazanacak...

Burası bir teknoloji forumu değil,
Sosyal paylaşım platformu..
Ama konunun gerçekten b.ku çıktı..
Bunu anlamak istemeyişinizin sebebi her zaman kaybediyor olmanızdan kaynaklanıyor... :)

Bak mesela ben bir çok forumda aktif üyeyim ve takipteyim.. En barizinden örnek vereyim DH..
Oradaki insanlar bile artık isyan etmiş durumda..
Bu konunun tartışılması bir şey kazandırmıyor, ortalığı karıştırmaktan başka...

Her şeyi bir yana bırakalım..
Eğer bir anket açılmışsa..
Üyelere soruluyorsa...
Ve oylama sonucuna göre karar verilecekse..
E bari buna saygı duyun be kardeşim pes artık.. :)

:) O zmn bu ülkede kimse fikrini söylemesin, sürekli anketler açılsın, sadece işaret koyup geçelim. Adına da anketrosi diyelim.

Benden önce 3 sayfa yazı var, ankete oy vermek dışında herkes fikrini yazmış, bitek benim yazdıklarım mı rahatsız ediyor ve ankete saygısızlık olarak algılıyorsun?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
:) O zmn bu ülkede kimse fikrini söylemesin, sürekli anketler açılsın, sadece işaret koyup geçelim. Adına da anketrosi diyelim.

Benden önce 3 sayfa yazı var, ankete oy vermek dışında herkes fikrini yazmış, bitek benim yazdıklarım mı rahatsız ediyor ve ankete saygısızlık olarak algılıyorsun?

Yav alem adamsın vesselam... :)
Senin yazdıkların rahatsız etmiyor , neden etsinki ?
Sadece önemsemiş uzunca yazmışsın,
Bende karşıt görüşün olarak fikrimi ifade etme gereği hissettim.. :)
Mutlaka siyasete girmeni öneririm, Kendini hem güzel ifade edersin hem gerçek manada bir katkın olur.

Burada neredeyse 1 ay boyunca kimin fikrini değiştirebildin ? Kimse..!
Kaldıki ilk başta Geziye destek veren bir çok insan sonrasında desteğinden vazgeçti..
Nedenlerine girmeyeyim. sen, ben, onlar biliyoruz.
Bunu demeye çalışıyorum sana sevgili @tambjk..
Ama sen cımbızlayarak cevap veriyorsun.. olmuyor işte :)

Ayrıca ilk mesajımdaki ortada sap gibi kalan üyelerde seni kast etmemiştim onuda üstüne alındığını şimdi gördüm.. Amma alıngan çıktın sen bugün. :)

TsamV

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bıktım o başlığı görmekten inşallah biran önce silersiniz.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Devletin tek politikası Gezi Parkı mı?

Gezi parkından sonra yeni bir karar, uygulama, politika gelicektir. Bunları eleştirmek, neresi doğru neyi yanlış bilinçlenmek adına isminin değiştirilip, devam edilmesinden yanayım.

Sonuçta kimse kimseyi zorlamıyor. Fikrini söylemek isteyen girsin. Ha teknoloji istiyorum diyen konusunu açar, yorumunu yapar. Kime zararı var?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hakikaten sen çocuksun şu ifadeye bak.. Birde siyaset konuşmaya kalkıyorsunuz.. Pehhh

Valla ifadelerim insanlara göre değişiyor. Senin bana nasıl bir tavırla yaklaştığını biliyorum. Şuan insanlara oynama istersen.

Siyaset için yaş değil sorgulamak gerekiyor ;)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Yav alem adamsın vesselam... :)
Senin yazdıkların rahatsız etmiyor , neden etsinki ?
Sadece önemsemiş uzunca yazmışsın,
Bende karşıt görüşün olarak fikrimi ifade etme gereği hissettim.. :)
Mutlaka siyasete girmeni öneririm, Kendini hem güzel ifade edersin hem gerçek manada bir katkın olur.

Burada neredeyse 1 ay boyunca kimin fikrini değiştirebildin ? Kimse..!
Kaldıki ilk başta Geziye destek veren bir çok insan sonrasında desteğinden vazgeçti..
Nedenlerine girmeyeyim. sen, ben, onlar biliyoruz.
Bunu demeye çalışıyorum sana sevgili @tambjk..
Ama sen cımbızlayarak cevap veriyorsun.. olmuyor işte :)

Ayrıca ilk mesajımdaki ortada sap gibi kalan üyelerde seni kast etmemiştim onuda üstüne alındığını şimdi gördüm.. Amma alıngan çıktın sen bugün. :)

Siyaset arenası gibi, yozlaşmanın olduğu ortamda bize ekmek çıkmaz :)
-
İnsanlar taraf değiştirmeseler bile fikirlerinin bir kısmının değiştiğine inanıyorum ben.
-En basitinden şiddet içermeyen vs protesto ve gösterinin anayasal bir hak ve meşru olduğunu birçok kişi kabul etti. İlk başlarda herkes itiraz ediyordu, kanunsuzdur vs diye.
-Demokrasi, özgürlük, adalet, orantısız şiddet, faşizm vs gibi birçok konuda çok farklı fikirler ve görüşler doğrultusunsa yeni şeyler öğrendiler.
-Birbirlerini tanıdılar, günlük hayatta herşey hoş güzel ama ortada bir kutuplaşma var. Bu kutuplar birbirini tanıdı, argümanlarını dinledi vs kutuplar ve kampları keskinleştirenler olsada araya diyalog köprüleri kuruldu ve kısmen ortak diller geliştirildi.
-Birtakım gerçekler ortaya çıktı!
-Farklı fikirleri dinlemeyi ve adabıyla tartışmayı öğrenenler oldu.
-Kimisinin ufku vizyonu genişledi.
-Çürükler ayıklandı.
-İnsanlar içini boşalttı.
-Fikirlerini rahatlıkla dile getirme özgürlüğünün tadını çıkakrdılar. Her ne kadar ağıza bir parmak bal çalınmış gibi gözüksede.
vs vs

Birçok faydası olduğunu düşünüyorum o konunun. Siyaset insanların hayatında var ve arada sırada konuşup fikir alışverişinde bulunulmasında kimseye bir zarar gelmez. Ha birilerinin işine de gelmez orası ayrı! :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -[/COLOR

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hayırlısı olsun [MENTION=142972]tambjk[/MENTION]...
İlla siyaset şart değil,
Her zeminde medenice tartışılır burada..
Yeter ki niyetler iyi olsun.. :)

Bizim hocamızın siyasetle ilgili bir sözü vardı..

"Yalan Dolan Maharet
Siyasetten Taharet"

...der ve susarım. :)

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
gereksiz bir konu artık kapatılmalı

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
KAPATILMASIN.

Seçim zamanı yaklaştığında çevremde dahi ''kime oy vericen'' diye soranlar oluyor. Oy meselesini dahi çoğunluğa göre veren, politikadan, devletin çizdiği yoldan haberi olmayan o kadar çok insan var ki.

Atıyorum ''Siyaset Günlüğü'' tarzı isim değiştirsin.(ilk aklıma geleni yazdım çok afilli olabilir.:)) Mesela o gün bir yasa geçiyor meclisten Milli Eğitim ile ilgili olsun. Gelelim burda onu tartışalım.

Yarın bakalım Suriye ile bir gelişme yaşandığında gelip burda tartışalım yine.

Kutuplaşma oluyor, arkadaşlık ilişkileri zayıfladı diyenler olmuş. Bu konudan dolayı 2-3 kişi dışında kimseyle bir sorunum yok. Onlarda alttan alttan hakaret ettikleri küçümsedikleri için.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
İkili tartışmalara girmeden fikirlerinizi paylaşın arkadaşlar. Gezi konusunda değilsiniz, hatırlatayım....

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bu konunun acilmasi bastan beri büyük bir hataydi zaten. Kapatalim gitsin.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Oy çokluğu kapatılsın yönünde.
Anketin çok çok uzunca bir süre de sonucu değişmez.

Ne olacak ? Konu kapatılacak.
Gezi Parkı Eylemleri hakkında konuşmak isteyenler konuşamayacak mı ?

Her ne kadar görülmek istenmese de bu bir halk hareketiydi.
Bu eylemlerin,olayların nedenleri iyi analiz edilmeli herkesçe.
Beraber yaşamak istiyorsak tabii.

Ben,benimle farklı görüşe sahip,saygılı,edepli düzgün insanlarla kardeşçe,arkadaşça yaşamak istediğim için kapatılmasın istiyorum.

Zaten kapatılmasını isteyenlerin çoğu daha konu neydi,ne onu bile anlamadılar,anlamak istemediler.
Çoğu zaman sorduğumuz sorulara net cevaplar bile vermediler,sağa sola çekip politik cevaplar verdiler.

Çoğunun amacı susturmak farklı düşünenleri,iki taraftan da.
Karşıt görüşe tahammül kalmamış.
Saygı,edep haya neredeyse yok.

Azıcık saygı istedim diye bile tepki gördüm.
Konu açık kalsın ki içimizdeki SDN'e yakışmayanları temizleyelim.

shlmgzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tiksindim gezi parkından 1 aydır içimiz dışımıza çıktı gezi parkı haberi dinlemekten bari burada rahat bıraksınlar adamı biz teknoloji haberlerimize bakalım. Zaten de %80+ kapatılsın diyor an itibariyle

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
he ya normal gündemimize (şikeye) dönelim bi di mi? :mrgreen:

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Maddi anlamda şirketleri oldukça fazla etkilemiştir sanırım bu Gezi parkı olayı, forumumuzda boşa yer almasın.Boşa insanlar birbirlerinin kalplerini kırmasın o yüzden en iyisi kapatılsın.

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
seviyeli bir tartışma ortamı olsa kalmasında yarar var.fakat görüyoruzki seviye sınırları çoktan aşılmış hakaretler havada uçuşuyor.Tartışmayı bilmeyen insanlar ile konu açık kalsa ne olucak?

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kapatılacak zaten ama yine de kapatılmamasından yanayım.. İnsanlar o kadar eylem yapıyor o kadar şeylere rast geliyor bence bu durumda bu durumu da hiçe saymak olmaz diye düşünüyorum aksini düşünenlere de saygı duyarım beni ilgilendirmez.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Mesaj kıyımı olmuş gene :) Kaç ay açık kalacak anket ?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Dostlar,

Bu konunun hit maksadıyla açıldığını belirtenler, gerçekten ayıp ediyor. 60 bin küsür hit almış neredeyse 1 ay olacak. 1 ay içinde forumun sayfa izlenme rakamları 10 milyon civarında. O nedenle böyle iğrenç bir niyetimiz olamaz.

Kapatma konusunda ise, tartışma kurallarına uymadığımız için ve konu, kutuplaşmaya müsait olduğu için öneri olarak sunuldu size.

Gezi Parkı olaylarına kayıtsız kalmamız kabul edilemezdi. Üyelerimizin çoğu, oradaydı. Bir kısmı da karşı çıktı.

Herkese saygımız var. Ancak, tartışma platformu olarak bazı kurallar ihlal edildi ve edilmeye devam ediyor.

Burada "yaptım oldu" demekten ziyade, sizlere sormak istedim. Sonuç neyse, moderatörlerimiz ona uyacak.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Banlanan üyeler affedilsin mi diye anket açalım :) Demokrasinin! gücü.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Banlanan üyeler affedilsin mi diye anket açalım :) Demokrasinin! gücü.

Bu konuda süresiz ban cezası vermedik kimseye. Cezalı üyeler en az 3 en fazla 7 gün cezalı durumdalar. Ceza sebepleri ise defalarca uyarmamıza rağmen küfür ve hakaret. Süresiz banlamamız gerekirken toleranslı davrandık. Cezası biten buyursun gelsin....

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Toptan af istiyoruz bütün cezalar silinsin :flowers:

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Toptan af istiyoruz bütün cezalar silinsin :flowers:
@mr_rain , bunu kastetmiştim ben :) Demokrasi! istiyoruz, yaşasın hülooooğğğ :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yandaş forumlardan kamyon kamyon üye taşıyıp hepsini sdn kütüğüne geçirip oy kullandıracağım :) Yaşasın demokras!.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben o konuya bir kaç kere girdim her seferinde ılımlı mesaj vermeye çalıştım ama karşılığı genelde hakaret ve ya tartışmaya çekecek sözler oldu. Oraya yazdığım da alıntı bildirimini görünce korkuyordum yine kim yazdı, kimin kalbini kıracaz diye sonra girmeyi bıraktım ne okudum ne yazdım. Bence kapatılmalı konuşulacak her şey konuşuldu bu konuda binlerce kalp kırdık, kötü söz söyledik artık yeter. Olan oldu, biten bitti diyip herkesin birbiriyle helalleşmesi gerektiğini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...