hacı abi sen nerden takip ettin 1 mesajlaKapatılsın artik. Herkes için iyi olur.
@tambjk neticesinde her zaman, her yerde olduğu gibi sağ duyu ve demokrasi kazanacak...
Burası bir teknoloji forumu değil,
Sosyal paylaşım platformu..
Ama konunun gerçekten b.ku çıktı..
Bunu anlamak istemeyişinizin sebebi her zaman kaybediyor olmanızdan kaynaklanıyor...
Bak mesela ben bir çok forumda aktif üyeyim ve takipteyim.. En barizinden örnek vereyim DH..
Oradaki insanlar bile artık isyan etmiş durumda..
Bu konunun tartışılması bir şey kazandırmıyor, ortalığı karıştırmaktan başka...
Her şeyi bir yana bırakalım..
Eğer bir anket açılmışsa..
Üyelere soruluyorsa...
Ve oylama sonucuna göre karar verilecekse..
E bari buna saygı duyun be kardeşim pes artık..
O zmn bu ülkede kimse fikrini söylemesin, sürekli anketler açılsın, sadece işaret koyup geçelim. Adına da anketrosi diyelim.
Benden önce 3 sayfa yazı var, ankete oy vermek dışında herkes fikrini yazmış, bitek benim yazdıklarım mı rahatsız ediyor ve ankete saygısızlık olarak algılıyorsun?
Hakikaten sen çocuksun şu ifadeye bak.. Birde siyaset konuşmaya kalkıyorsunuz.. Pehhh
Yav alem adamsın vesselam...
Senin yazdıkların rahatsız etmiyor , neden etsinki ?
Sadece önemsemiş uzunca yazmışsın,
Bende karşıt görüşün olarak fikrimi ifade etme gereği hissettim..
Mutlaka siyasete girmeni öneririm, Kendini hem güzel ifade edersin hem gerçek manada bir katkın olur.
Burada neredeyse 1 ay boyunca kimin fikrini değiştirebildin ? Kimse..!
Kaldıki ilk başta Geziye destek veren bir çok insan sonrasında desteğinden vazgeçti..
Nedenlerine girmeyeyim. sen, ben, onlar biliyoruz.
Bunu demeye çalışıyorum sana sevgili @tambjk..
Ama sen cımbızlayarak cevap veriyorsun.. olmuyor işte
Ayrıca ilk mesajımdaki ortada sap gibi kalan üyelerde seni kast etmemiştim onuda üstüne alındığını şimdi gördüm.. Amma alıngan çıktın sen bugün.
Banlanan üyeler affedilsin mi diye anket açalım Demokrasinin! gücü.
@mr_rain , bunu kastetmiştim ben Demokrasi! istiyoruz, yaşasın hülooooğğğToptan af istiyoruz bütün cezalar silinsin :flowers: