hamza5806
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
kapatalım tabiya teknoloji forumunda siyaset yüzünden bir sürü kavga çıktı
Bu konuda süresiz ban cezası vermedik kimseye. Cezalı üyeler en az 3 en fazla 7 gün cezalı durumdalar. Ceza sebepleri ise defalarca uyarmamıza rağmen küfür ve hakaret. Süresiz banlamamız gerekirken toleranslı davrandık. Cezası biten buyursun gelsin....
Toptan af istiyoruz bütün cezalar silinsin :flowers:
Oldu olacak forumu da üzerimize yapsınlar
öyle yapalım zaten, eğer çoğunluk kapatalım derse o zaman sadece yeni yoruma kapatacağız. Silme olmayacak asla.
[MENTION=2]Troy[/MENTION] ne diyosun bu konuda ?Troy dediki forumun asıl sahibi üyelerdir
Onlar formaliteden yönetici :mrgreen:
Daha ne zamana kadar oy kullanılacak inşallah 1 ay falan sürmez bu oy muhabbeti.
Yarın bir gün bir bakmışız "Gezi Parkı tartışma sayfasını kapatalım mı?" konusunu kapatalım mı diye konu açılmış
Tahammülsüzlükle alakası yok @tambjk
Bunu anlıyorsun sen aslında, anlamamazlıktan gelmenin bir sebebi var.. Bunu artık herkes bildiği için tekrar ifade etmeme gerek yok..
Şu an itibari ile durum 120 / 39
Bu da şunu gösteriyor ; Aklın ve mantığın yolu birdir..
İyi ki mavi hapı seçmişiz...
Kırmızı hapı seçeydikte senin gibi Ajan Smith görünümünde virüslerle mi uğraşaydık..
Bi Neo yetiyor size ne de olsa..
Vallahi güzel kardeşim, ben konunun kapatılmaması için oy kullanmadım, dolayısıyla kapanması ya da kapanmaması beni hiç rahatsız etmiyor; fakat gördüğüm kadarıyla kapanması için var gücünüzle çalıştığınıza ve illa da kapanacak vallaha da kapanacak, "ka-pa-na-cak" diye çırpındığınıza göre, aslında tam tersi sizin rahatsız olduğunuzu görüyorum. Bu rahatsızlık bir kısım insanda karşıt görüşleri duymaya tahammülsüzlük, bir kısım insanda da sahip olduğu doğrulardan emin olamadığı veya rahatsız olduğu için fikrinin değişmesinden korkma şeklinde tezahür ediyor.Açık kalması da çok fark etmiyor, çünkü düşünmeye ve fikirleşmeye de pek niyetiniz olmadığını biliyorum, artık kâni oldum.