Arkadaşlar hepiniz bilirsiniz metin2 yi eskiden bu oyun o kadar güzel o kadar zevkliydiki şimdi iyice çığırından çıkmış oyun sizce bu oyunu tekrar eski haline döndürme gibi bi şansları varmı bunu ne zamandır dusunuordum sıze bır danısayım dedım
Oyun çıktığında oynayacaksın. PB yi ilk çıktığında oynuyordum kimse kafa tutamıyordu. oyuna 1 ay sonra girdim para ile eşya satın alma falan çıkmış kütüphanede oyun başlattım gelen geçen öldürüyordoğru soluyon kardasım oyunda azmi olan degıl parası olan güclü
şimdi hileler akıyor pb'de :thumbdown:Oyun çıktığında oynayacaksın. PB yi ilk çıktığında oynuyordum kimse kafa tutamıyordu. oyuna 1 ay sonra girdim para ile eşya satın alma falan çıkmış kütüphanede oyun başlattım gelen geçen öldürüyor
imkansız para yüzünden her oyun bitti bir ara hiç çıkmazdım metin2 den vay be ne günlerde sonra bozuldu şimdi gene bir girdim geçen kurt filan gelmiş oyun iyice wolfteam olmuş oynayan yok nerdeyse....Arkadaşlar hepiniz bilirsiniz metin2 yi eskiden bu oyun o kadar güzel o kadar zevkliydiki şimdi iyice çığırından çıkmış oyun sizce bu oyunu tekrar eski haline döndürme gibi bi şansları varmı bunu ne zamandır dusunuordum sıze bır danısayım dedım
Ben oynuyorum Marmara mavi bayrak beklerimimkansız para yüzünden her oyun bitti bir ara hiç çıkmazdım metin2 den vay be ne günlerde sonra bozuldu şimdi gene bir girdim geçen kurt filan gelmiş oyun iyice wolfteam olmuş oynayan yok nerdeyse....
ahahha yok kardeşim sağol kalsın zaten zor kurtuldum oynadıkça bağımlılık yapıyor melet .....Ben oynuyorum Marmara mavi bayrak beklerim