Metin2 oyunu tekrar eski haline döndürme

expertcs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepiniz bilirsiniz metin2 yi eskiden bu oyun o kadar güzel o kadar zevkliydiki şimdi iyice çığırından çıkmış oyun sizce bu oyunu tekrar eski haline döndürme gibi bi şansları varmı bunu ne zamandır dusunuordum sıze bır danısayım dedım :)

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Imkansiz para sevasi yuzunden hangi oyun batmadi buda onlardan biri

expertcs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doğru soluyon kardasım oyunda azmi olan degıl parası olan güclü

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
doğru soluyon kardasım oyunda azmi olan degıl parası olan güclü
Oyun çıktığında oynayacaksın. PB yi ilk çıktığında oynuyordum kimse kafa tutamıyordu. oyuna 1 ay sonra girdim para ile eşya satın alma falan çıkmış kütüphanede oyun başlattım gelen geçen öldürüyor

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Oyun çıktığında oynayacaksın. PB yi ilk çıktığında oynuyordum kimse kafa tutamıyordu. oyuna 1 ay sonra girdim para ile eşya satın alma falan çıkmış kütüphanede oyun başlattım gelen geçen öldürüyor
şimdi hileler akıyor pb'de :thumbdown:

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar hepiniz bilirsiniz metin2 yi eskiden bu oyun o kadar güzel o kadar zevkliydiki şimdi iyice çığırından çıkmış oyun sizce bu oyunu tekrar eski haline döndürme gibi bi şansları varmı bunu ne zamandır dusunuordum sıze bır danısayım dedım :)
imkansız para yüzünden her oyun bitti bir ara hiç çıkmazdım metin2 den vay be ne günlerde sonra bozuldu şimdi gene bir girdim geçen kurt filan gelmiş oyun iyice wolfteam olmuş oynayan yok nerdeyse....

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
imkansız para yüzünden her oyun bitti bir ara hiç çıkmazdım metin2 den vay be ne günlerde sonra bozuldu şimdi gene bir girdim geçen kurt filan gelmiş oyun iyice wolfteam olmuş oynayan yok nerdeyse....
Ben oynuyorum Marmara mavi bayrak beklerim :D

expertcs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görüşleriniz için sağolun anlaşılan metin2 artık oynanmayacak :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Knihgtonline da öyleydi. para söz konusu olamadığı dönemler dünyanın gelmiş geçmiş el güzel oyunuydu. işi paraya dökerek bize çok büyük iyilik yaptılar çünkü o şekilde devam etseydi şimdi pc başında ölmüştük :)

expertcs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ahahah :D bi yandan sende haklısın pc başından kalmazdık bu oyunlar için ama güzelim oyunlarında içine ettiler.

beyefendy05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam eski halini koruyarak yenilik yapabilen orijinal serverler de var, mesela ben metin2 singapore serverindeyim, hem oyunu bozan kurtadam falan yok hemde emekle oynayanlar kazaniyor, donanim haber de ana konusuda var bi gozatin derim

OzkanTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Metin2 Eski Halindeki Bazı Popüler Serverlerde Var

Biraz Arastırırsan Bulabilirsin

scullo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Efsane Silkroad Online de geri gelmeli 5-6 yıl önceki o ruh