- Konuyu başlatan
evet ilk o küfür etti ben hiç etmedimBlörf yapm
Başta o küfür etmişse o da suç işlemiş
evet ilk o küfür etti ben hiç etmedimBlörf yapm
Başta o küfür etmişse o da suç işlemiş
Türkçe birşey yazmamış abi,fotoğraf atmış +18.Madem ona bisey olmuyor buna birşey olmuyor diyorsun ama niye korkuyorsun? türkçeyi iyi biliyormuydu?
ingiltere de yaşıyor ve ingilizce konuşuyorduk beni ingiliz sanıyorMadem ona bisey olmuyor buna birşey olmuyor diyorsun ama niye korkuyorsun? türkçeyi iyi biliyormuydu?
Senin gerçek adını biliyor mu?ingiltere de yaşıyor ve ingilizce konuşuyorduk beni ingiliz sanıyor
biliyor da o sıkıntı değil ip den falan bulurlar ama ben de onu dava ederim o bana küfür ettiSenin gerçek adını biliyor mu?
Bence bir şey olmaz zaten senin suçlu olduğun kadar oda suçlubiliyor da o sıkıntı değil ip den falan bulurlar ama ben de onu dava ederim o bana küfür etti
benim tek korkum hapis cezası para cezası falan gelse umrumda olmaz ve ben hiç küfür etmedim zaten ilk küfür eden o yani o başlattıBence bir şey olmaz zaten senin suçlu olduğun kadar oda suçlu
Sana bir şey olmaz
fake değil ya ama o bana küfür etti, ilk o başlattı, o suçlu zaten ben sadece fotoğraf attımO zaten cok küfür ediyorsa kesin türkdür hatta türkiye 'de yaşıyordur... belki fake bile olabilir facebook kadın görünümlü erkek çok var ?? engelli olduğumu öğrenince itiraf ediyorlardı kardeş kusura bakma erkeğin felan filan?? azıcık zengin olsam kazıklayacaklar ?? dua et fake olsun..
Görüntülü mü konuştunuz?fake değil ya ama o bana küfür etti, ilk o başlattı, o suçlu zaten ben sadece fotoğraf attım
yok olay çok farklıGörüntülü mü konuştunuz?
Herkes kızın küfür etmesine takmış Adam cinsel fotoğraf attım diyor sizce küfür mü daha beter cinsel bir fotoğraf atması mı? Bu tamamen sapıklığa girer ki ucuz yırtmışsın.Kız yabancı olduğundan bir şey olmamış ancak bunu Tr de yapsan ve mahkameye falan gitse o kişi şuan bunu burada yazman bile zor olurdu.