Mahkemelik olur muyum?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rozmaxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rozmaxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Yurtdışında yaşayan bi kızla faceebook ta konuşuyordum sonra bana serseri pi* dedi durduk yere ben de bi şey demedim sonra devam etti ben de buna küfür falan hiçbir şey etmedim sadece internetten bi tane sapık resim yolladım ve sustum polise gideceğini söyledi bir şey olur mu o ingiltere de yaşıyor ben türkiye deyim ve ilk o küfür etti ben hiç küfür etmedim sadece fotoğraf yolladım. Daha yaşım 19 ve hiç suçum olmadı daha önce hapise girer miyim?

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Ne resmi gönderdin kanka?

rozmaxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
umarım...
Mesaj otomatik birleştirildi:

cinsel organ ama o bana küfür etti baya spam attı ben hiç cevap yazmadım en sonunda sinirlendim gönderdim
Bak benim bir arkadaş, yabancı bir kızdan, n*de istedi diye, içeri aldılar. Dikkat et kendine.

rozmaxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bak benim bir arkadaş, yabancı bir kızdan, n*de istedi diye, içeri aldılar. Dikkat et kendine.
bi adam süleyman soylunun anasına sövdü serbest bıraktılar, ve o bana küfür etti ilk o başlattı ben hiç küfür etmedim sadece fotoğraf attım ve sustum

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
bi adam süleyman soylunun anasına sövdü serbest bıraktılar, ve o bana küfür etti ilk o başlattı ben hiç küfür etmedim sadece fotoğraf attım ve sustum
Olsun dikkat et ve daha dikkatli ol. İlk o atsın, sonra sen at. Böyle paslaşın da, çok kötü örnek oluyorum çok.

rozmaxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
biraz sendede suç var hiç tanımadığın birine neden Cinsel Foto atıyon
ya o bana küfür etmeye başladı durduk yere ben bi şey demedim sonra bissürü spam mesaj atmaya başladı dur dedim baya devam etti ben de yolladım işte bu kadar ilk o başlattı küfür etti bana

QuietTouch

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Bir şey olacağını sanmıyorum. Ben neler neler yaptım. :D :D Fotoğrafı silebilirsen whatsapp da ki gibi iki taraflı silme yapılıyorsa yap, eğer yapılmıyorsa özür dile takipten ya da arkadaşlıktan çıkart.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Bir dahakine öyle küfreden ile hiç uğraşma. Öyle saçma sapan resimler de gönderme sakın. Engelle ve boş ver sadece. Çünkü küfür edenlerle hiç tartışmaya değmez. Kendi kendilerine kötü şeyler desinler terbiyesizler.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Kanka pardon kuzenim yazmış, de. İşe yarar belki.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Görkeem, İngiliz iç istihbarat teşkilatı baktığım kadarıyla. Bir de konu ile ne alakası var? Tabii ki bir de Xiaomi marka telefon. (!)

Son düzenleme:

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Yurtdışında yaşayan bi kızla faceebook ta konuşuyordum sonra bana serseri pi* dedi durduk yere ben de bi şey demedim sonra devam etti ben de buna küfür falan hiçbir şey etmedim sadece internetten bi tane sapık resim yolladım ve sustum polise gideceğini söyledi bir şey olur mu o ingiltere de yaşıyor ben türkiye deyim ve ilk o küfür etti ben hiç küfür etmedim sadece fotoğraf yolladım. Daha yaşım 19 ve hiç suçum olmadı daha önce hapise girer miyim?
Pek zannetmiyorum. Ordaki polis ile burdaki polisin bir bağı yoktur gibime geliyor. Tabi önemli meseleler dışında.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bak daha bugün haberlerde gördüm Twitter üstünden millete sayıp söven adam Cumhuriyet Savcı çıkmış :D O bile kurtaramamamış kendini karşı taraf şikayetçi olunca...

Hemde adam fake hesap ile yapıyor bunu şikayet olunca hesabı siliyor ama genede kayıtlı telefondan HTS kaydından adama ulaşıp ters kelepçe ile alıp götürüyorlar...

Bence bir gözün kapıda olsun her şey olabilir yolladığın resimin cinsine bağlı olarak :p

rozmaxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bak daha bugün haberlerde gördüm Twitter üstünden millete sayıp söven adam Cumhuriyet Savcı çıkmış :D O bile kurtaramamamış kendini karşı taraf şikayetçi olunca...

Hemde adam fake hesap ile yapıyor bunu şikayet olunca hesabı siliyor ama genede kayıtlı telefondan HTS kaydından adama ulaşıp ters kelepçe ile alıp götürüyorlar...

Bence bir gözün kapıda olsun her şey olabilir yolladığın resimin cinsine bağlı olarak :p

olaylar çok farklı İLK o bana küfür etti yani bakılırsa o suçlu ve ben HİÇ küfür etmedim :) sadece fotoğraf gönderdim bu kadar basit :) hem o kişi yurtdışında yaşıyor, türkiye de o kadar büyük suçlar yapılıyor ve herkes serbest bırakılıyor attığın videoyla alakası yok konunun.

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,293
Aradan 2 ay geçtiyse ve sen bu konuyu açtığına göre o kız anlık seni korkutmuştur,boşver salla geç.Takma kafana,hayat kısa kuşlar uçuyor!