Lumia Kullananlar Kulübü (Bütün Modeller)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Lumia 925 kullanıcısıyım belki diğer modellerde de bu sorun vardır diye düşünüyorum internet explorer da flash player istiyor bazı sitelerde geçen atv den dizi fragmanına bakacaktım izleyemedim adobe flash player istedi.

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ne gibi farklı ortamlar?

Genel olarak başka forum ve sitelerde :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben Lumia 925 kullanıcısıyım belki diğer modellerde de bu sorun vardır diye düşünüyorum internet explorer da flash player istiyor bazı sitelerde geçen atv den dizi fragmanına bakacaktım izleyemedim adobe flash player istedi.

Bu sorun lumia 925 ile alakalı değil şu anda piyasadaki bütün telefonlarda durum aynı adobe telefonlar için flash player desteği vermiyor.

Osmn_Dlbr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
L625 kullanıyorum fakat winodws phonu hiç beğenemedim ben bir şey sorcam l625 desteklemeyen oyun yüklenir mi :blink::blink:

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
L625 kullanıyorum fakat winodws phonu hiç beğenemedim ben bir şey sorcam l625 desteklemeyen oyun yüklenir mi :blink::blink:

Almadan önce incelemeyi düşünmemiş miydin? L625 desteklemeyen derken 1 gb ram kısıtlaması olan oyunları diyorsan telefonunu unlock yaparak yükleyebilirsin.

bandem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkurler gerçekten de androidin çilesinden iphoneun ekranından kurtuldum inşallah sen de en kısa zamanda alırsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben lumıa 620 kullanıyorum. Şekilli kilit ekranı indirmek istiyorum ama mağaza da uygulamayı bulamadım yardımcı olur musunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim tlf lumia 620 bilgisayardan internet paylaşımını nasıl yapabilirim

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bu yazımda siz değerli okurlara nokia lumianın akıllı telefon tarihinde tek ve en önemli yere sahip olan "dokunmatik" kalitesine ne kadar önem verdiğini anlatacağım.

Elimde 2 tane Nokia Lumia 620 model bulunmakta ve bunlardan biri Malezya dan biri de Türkiye den alınmıştır. Bu bilgiyi niye veriyorum derseniz üretim kalitesizliği teorimi vurgulamak için.

Ben bu telefonu almadan önce yüzlerce siteye girip araştırdım olumlu olumuz herşeyi okudum fakat bir tek şey görmedim o da dokunmatik hakkında eleştiriler. Keşke bilseydim de almasaydım dedim. Nokia Lumia 620 ve alt modelleri hakkında yok işte telefon rehberi yok falan gibi saçma negatif söylemler vardı ben size kısaca telefon hakkında bilgi vereyim. Store halen gelişmekte olup neredeyse başlı başına kullanılan bütün önemli programlar winstore da bulunmakta. Kullanımı kolay ve oldukça hoş bir tasarımı var. Akıllı telefonda olması gereken herşeye sahip ve hoş ama modellere dikkat.

Gelelim en cıncıklı bölüme. Bu telefonu kullanan varsa bu sorunu %99 yaşamıştır.Bu dokunmatiği yapan kişilerin anasına sövmeyin onların suçu yok
. Ekran da çok ama çok küçük bir nem veya eliniz terliyse küçük bir ıslaklık bırakın dokunmatik aniden donuyor ve ekranı istediğiniz kadar silin temizleyin telefon kendine gelmiyor. "Tuş takılı kaldı" gibi bişi oluyor anlayacağınız ama sildiğiniz halde bu niye düzelmiyor dersek onu bende anlamadım. Şimdi bu sorunu yaşarken eh ne yapıcaz şimdi diye kara kara düşünürken telefon kilit tuşuna basarak aç kapa yapıyoruz böylece ekran dokunmatiği sıfırlanıyor ve tekrar telefonu güzel bi şekilde kullanıyoruz. Kilit tuşum aşınmış durumda düzelttirmesi bana pahalıya patlayacak o yüzden telefon rahmete kavuşana kadar kullanacağım. Nokia yardım sitesinde falan sizlere saçma saçma yok bataryayı çıkartın yok sandalyeyi ters çevirin üstüne telefonu koyun gibi şeyler söylerler resmen dalga geçer gibi o yüzden bana güvenin almayın bakın ben bir çok olumsuz yorum görerek aldım dedim bir tek bu çocuk yaşamıştır ne malum ben de yaşayacağım diyebilrisiniz ama elimde 2 tane telefon var ve birisi Malezya dan gelme birisi Türkiye aynı sorun ikisinde de varsa üretim hatası demeyelim Nokia kalitesizliği.

Siz siz olun akıllı telefon alacaksanız Samsung veya iphone alın ama yok Nokia illa ki alacağım diyorsanız ne olur pahalı birşey alın bari , çünkü bakın bu telefon bana 1 yıl daha gidecek yeni telefon alacağım ve zarara uğrayacağım. Sırf ucuz diye aldık elimizde patladı. Fakirseniz almayın arkadaşım ucuz akıllı telefon , girin borca yada operatör şirketleri aylık 20-30 tl vererek 1-2 yıl ödeye ödeye kaliteli telefon veriyor. Size önerim sakın ucuz akıllı telefon almayın elinizde patlar.

Varsa sorunuz seve seve cevaplayayım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mezar35,elektronik birazda şan işidir =) Bende geçen yıl mayıs ayında almıştım lumia 620'yi çok şükür bahsettiğin hiç bir sorunla karşılaşmadım ve pil sorunu hariç gayette memnunum 620'den =)

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
lumialarda sorun yok o nedenle kimse forumlara takilmiyor.

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu yazımda siz değerli okurlara nokia lumianın akıllı telefon tarihinde tek ve en önemli yere sahip olan "dokunmatik" kalitesine ne kadar önem verdiğini anlatacağım.

Elimde 2 tane Nokia Lumia 620 model bulunmakta ve bunlardan biri Malezya dan biri de Türkiye den alınmıştır. Bu bilgiyi niye veriyorum derseniz üretim kalitesizliği teorimi vurgulamak için.

Ben bu telefonu almadan önce yüzlerce siteye girip araştırdım olumlu olumuz herşeyi okudum fakat bir tek şey görmedim o da dokunmatik hakkında eleştiriler. Keşke bilseydim de almasaydım dedim. Nokia Lumia 620 ve alt modelleri hakkında yok işte telefon rehberi yok falan gibi saçma negatif söylemler vardı ben size kısaca telefon hakkında bilgi vereyim. Store halen gelişmekte olup neredeyse başlı başına kullanılan bütün önemli programlar winstore da bulunmakta. Kullanımı kolay ve oldukça hoş bir tasarımı var. Akıllı telefonda olması gereken herşeye sahip ve hoş ama modellere dikkat.

Gelelim en cıncıklı bölüme. Bu telefonu kullanan varsa bu sorunu %99 yaşamıştır.Bu dokunmatiği yapan kişilerin anasına sövmeyin onların suçu yok
. Ekran da çok ama çok küçük bir nem veya eliniz terliyse küçük bir ıslaklık bırakın dokunmatik aniden donuyor ve ekranı istediğiniz kadar silin temizleyin telefon kendine gelmiyor. "Tuş takılı kaldı" gibi bişi oluyor anlayacağınız ama sildiğiniz halde bu niye düzelmiyor dersek onu bende anlamadım. Şimdi bu sorunu yaşarken eh ne yapıcaz şimdi diye kara kara düşünürken telefon kilit tuşuna basarak aç kapa yapıyoruz böylece ekran dokunmatiği sıfırlanıyor ve tekrar telefonu güzel bi şekilde kullanıyoruz. Kilit tuşum aşınmış durumda düzelttirmesi bana pahalıya patlayacak o yüzden telefon rahmete kavuşana kadar kullanacağım. Nokia yardım sitesinde falan sizlere saçma saçma yok bataryayı çıkartın yok sandalyeyi ters çevirin üstüne telefonu koyun gibi şeyler söylerler resmen dalga geçer gibi o yüzden bana güvenin almayın bakın ben bir çok olumsuz yorum görerek aldım dedim bir tek bu çocuk yaşamıştır ne malum ben de yaşayacağım diyebilrisiniz ama elimde 2 tane telefon var ve birisi Malezya dan gelme birisi Türkiye aynı sorun ikisinde de varsa üretim hatası demeyelim Nokia kalitesizliği.

Siz siz olun akıllı telefon alacaksanız Samsung veya iphone alın ama yok Nokia illa ki alacağım diyorsanız ne olur pahalı birşey alın bari , çünkü bakın bu telefon bana 1 yıl daha gidecek yeni telefon alacağım ve zarara uğrayacağım. Sırf ucuz diye aldık elimizde patladı. Fakirseniz almayın arkadaşım ucuz akıllı telefon , girin borca yada operatör şirketleri aylık 20-30 tl vererek 1-2 yıl ödeye ödeye kaliteli telefon veriyor. Size önerim sakın ucuz akıllı telefon almayın elinizde patlar.

Varsa sorunuz seve seve cevaplayayım.

Açtığın konuda sorunun cevabını verdim bunun lumia 620 ile alakası yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi bende 820 kullanıyorum müzik çalarda çalma listesi nasıl oluşturuluyor şimdiden teşekkür ederim

scaymaz1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lumia 820 yi 30 martta aldım mix radioyu kapatıyor ses tuşuna bastığım halde mix radio direk olarak ekranın üstüne geliyor onu komple nasıl kapatacaz boş yere şarj yiyor. birde 23 nisanda bildirim çubuğu güncellemesi vs gelicekmiş o kesin mi .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
520 kullanıorum allah askına bu telefonda ınstagramdakı resımlerı telefona kaydedemıyorumm cıldırıcam bole sey olurmuu yaa :SSS

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nokia Lumia 925 Kullanıyorum Gerek Nokia Procam de gerek kendi kamera uygulamasında çektiğim fotoları soluk kaydediyor bunun sebebi nedir ? video çekerken ne ön ne arka kamerada sorun yok ancak fotolar hep soluk çıkıyor çekerken kaydediliyor derken çok canlı ancak sonradan soluk kaydediyor

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Nokia Lumia 925 Kullanıyorum Gerek Nokia Procam de gerek kendi kamera uygulamasında çektiğim fotoları soluk kaydediyor bunun sebebi nedir ? video çekerken ne ön ne arka kamerada sorun yok ancak fotolar hep soluk çıkıyor çekerken kaydediliyor derken çok canlı ancak sonradan soluk kaydediyor
Black güncellemesi ile alakalı bir durum Nokia cyan güncellemesi işe düzeltilecek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
10 tane adama türkçe cortana yapacaklarını sanıyorsun. xbox bile 7 sene sonra girdi ülkeye

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu anlattıklarının hepsi wp8.1 sürümü ile giderildi ilgilenmelisin. anlattıklarına bakılırsa şu yeni güncelleme ile tam istedğin oldu diyebilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
haa giderilmiştir. biz denemiyoruz sanki. sallamayın artık be

linkinpark9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
9 aydır nokia lumia 720 kullanıcısıyım ilk başlarda hiç bi sorunu yoktu geçen ay donduğu için(durupdururken) servise gönderdim. bu ay kendi kendine internete girmeler uyygulamalara girmeler çoğaldı. sürekli donuyor ne yapabilirim yardım lütfen

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aslinda bisey dikkatimi cekti hocam normalde goruntuyu sari kaydediyor ama normal wp kamerasinda seri cekime alindiginda biraz daha iyi kaydediyor en azindan sarilar az benim telefonda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadslar benim lumıa 1320 telim var. Ön kamerası saga doğru yamuk szdede varmı bu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnde 820 almak istyorm ama arkadaşların olumsuz cevapları yüzünden tereddüt ediyorm sizce alayımmı ?