yer6
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 54
benide ekleyin.820 var bende.sonuna kadar memnunum
eksiklikleri var.yinede tavsiye ederim.

3 oldu sanırım benle birlikteArkadaş haklı lumia stokları tükendi.Ama forumda 2 kişiden başka lumia kullanıcısı çıkmadı.))
1-bluetooth u ilk mobil cihazlarda kullanan markadan haberin yok sanırımkurcala ama alma baş belası bir telefon işe yarar uygulama yok mağazada ve ne bir bluetooth nede güncelleme desteği var doğru dürüst
ben de Şahsen sana katılıyorum. ve SIRF O YÜZDEN ALDIM... FARKIMIZ TARZIMIZçok gezerim,kalabalık ortamlarda çok bulunurum ama yemin ederim daha bir kişinin elinde lumia telefon görmedimtanıdık birinde görsem alıp kurcalıcam merak ediyorum ama yok işte
![]()
Türkiyede çok yaygın değil ne yazıkkiArkadaş haklı lumia stokları tükendi.Ama forumda 2 kişiden başka lumia kullanıcısı çıkmadı.))
Aynı şekil bizdede sorun var sanırım gelecek güncellemelerle düzeltecekler.lumia 820 kullanan arkadaşlar;kapasite kontrolü sürekli olarak dönüyor dogal olarak hafıza detaylarını göremiyorum.bu sorunu yasayacak kullanıcılar var mı?
Kısıtlamanın nokia ve windowsla alakası yok oyun yapımcılarıyla alakası var o belirliyor rami yalnız diğer işletim sistemlerindede var bu sorun alma gücün ne kadarsa o na göre tel alıcaksın gücün 512 mb rame yetiyorsa idare ediceksin zaten çoğu oyuna güncellemeyle 1 gb olan ram kısıtlaması 512 mb ram olarak yenileniyor.1GB altı ramli sürüm lumiaları kesinlikle satın almayın benden size tavsiye. Çoğu uygulama mağazanızda yer almıyor. Temple run gibi...
Amca oğluna Lumia 620 aldık çoğu oyun ram kısıtlaması yüzünden çıkmıyor. Muhtemelen uygulamalardada eksik çıkanlar oluyordur...
Lumi 620 512 mb ram var sanırım tam bilmiyorum ama cihaz çok seri çalışıyor. Donma kasma gibi sorunlara rastlamadık. 2 hafta oldu alalı. Tek sorun oyunlar bir kaç saniye daha yavaş açılıyor.
Facebook uygulaması ios ve android kadar gelişmiş değil ve en önemlisi türkçe değil.
Arkada haklı wp 8 gdr2-gdr3 güncellemesi gelcek daha sonra wp blue veya wp 8.1 gelcek yani güncel bir işletim sistemi sürekli gelişiyor 2 sene içinde domine eder mobile piyasayıesas güncelleme gelmedi arkadaslar gelsin siz o zaman görün wp 8 in keyfini
Onun için güncelleme yayınlandı düzelmesi gerekiyor takip et güncellemeleriAynı şekil bizdede sorun var sanırım gelecek güncellemelerle düzeltecekler.
Haziran Ayı gibi Diye Biliyorum BenLumia 520 ne zaman satisa cikar?
lumia 820 almaya niyetim var ancak kafamı kurcalayan iki sorun var.
Birincisi şu kapanma sorunları devam ediyor mu ?
İkincisi önemli uygulamalardan hangileri var ? (whatsapp viber vs)
eyvallah peki hangi oyunlar var şuanda?kapanma sorunu filan yok o 2. party mallarda vardı çoktan tüketildi ve düzeltildi , ayrıca telefonu almadan magazasında gezinebilirsin bak wp8 in magazasına gir Skybe Whatsapp viber , Shazam , Face , twitter , Fourasquare , Oyunlar , Cnn , Bing , Yandex disk , Skydrive wp ye 8.1 güncellemesi gelecek haziran sonu temmuz gibi alırsan lumıa 820 yee büyük ihtimalle gelecek
eyvallah peki hangi oyunlar var şuanda?