Lumia 925 vs Optimus G(Ya da Muadili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bmw m3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar telefon alıcam g2 alacaktım maddi durum yetmedi 1100 tlye bu ürünleri ve muadilleri (xperia sp , s3 vb.) ürünler var performans tutkunu değilim yani onda 3gb ram var yok işlemcisi 2.5ghz felan takılmam cok ama berbatta olmasın lumia yı inceledim donanımı androide gore cok kotu ama wp için yeterli mc4 oynatıyo asphalt 8 ide oynatıyor.Günlük işlerim 1 saat Müzik 1 Saat video 1Saat internet (wi fi ) 1-1,5 Saat oyun ve (asphalt-rr2-mc4) gibi ama wp market android kadar olmasada oyun bakımından yinede ea ve gameloft un oyunları var yeter diye düşünüyorum zaten android tablet var oyun için onuda kullanırım evet sizce wp li l925 isteklerimi karşılarmı ayrıca tasarımını cok begendim ve pili nasıldır cok teşekkür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım okullar açıldığında lumia 925 aldım öncelikle söylemem gereken şey uygulama isterim dersen parana yazık olur ki bu açıdan bende böyle düşünüyorum ama donanımı düşük olsa da her türlü s3 yer ki ben note 3 S 4 gördüm hiç olmadık yerlerde kasıyolar pil süresi 12 rahat gidiyor tercih senin Fifa 2014 dahil hiç bir oyunda kasmadı telefonum

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyun için kucu oyunlar 1 - 2 tane buyuk oyun zaten tablet var oyun için android

ahveal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
l925 tavsiye ederim dediğin işlemler için yeterde artar