ozantabas
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
benim sorum 1320 hakkında. Fiyatı çok uygun. Hediye olarak almak istiyorum ancak soru işaretleri var kafamda. Performansı kamerası nasıl? Bir de o kadar büyük ekran telefon almak ne kadar mantıklı? Yani samsung note serisini yine s-penle falan canlandırmış ama bunlarda o da yok. Yanıtın için şimdiden teşekkürler.Konu günceldir sorularınız varsa yanıtlayabilirim arkadaşlar.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Haklısın ama bir toplantıdayken telefonun masanın üstündeyse bildirim ışığı daha yararlı olur bence. S4'te renklerine göre ne bildirimi olduğunu da anlıyorum ben.şahsen ben bildirim ışığına kılım hatta kenarda yanıp sönen ışık oldumu dikkatimi dağıtır o yüzden gerek görmüyorum Lumia larda olan gleance ekranı her türlü işimi görüyor ekranı açmadan ne tür bir bildirim olduğunu görüyorum zaten
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bence de bir eksik ama şöyle düşünürsek iş adamları lumia da android de kullanmaz pek. (Samsungla yavaş yavaş android ed canlanıyor ama halapayı az). Çoğu iş adamı apple kullanır. Ve apple'larda da bu ışık yok.Yaf bu nokiaların hiçbirinde bildirim ışığı yokmu yaf bide iş adamlarına hitap ediyorlar güya bu nasıl iş bildirim ışığı olmayan telefon bir parçası eksik kalmış bina gibidir.