Lumia 925 mi Zenfone 5 mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jozys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jozys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anneme alıcam telefonu lumia tasarım olarak şık.
Zenfone alıcaktım fakat sarj sıkıntılı diyor herkes.
Uzun süre kullanır annem kasmaması lazım ve sarj süresi de ortalama olsun istiyorum.
Hangisi veya baska oneriniz var mi ? Bütcem 850

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca zenfone 6 olmaz çok büyük.

Jozys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden ki ? Çok kararsız kaldım ya.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Nokia lumia 925'i öneririm. Kamerası , kasası , daha şık görüntüsü ile daha güzel bir telefon. Ayrıca anneniz için alacakmışsınız kendisi fazla oyun oynamayacağını tahmin ediyorum onun için WP işletim sistemi kasmayan çok hızlı bir işletim sistemidir Bataryasıda çok iyidir sonuçta WP ların batarya ömürleri iyidir. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz :thumbup1:
Zenfone 5 alırsanız şarjı daha fazla gidiyor , kamerası lumia 925'e göre daha kötü , malzeme kalitesi olarakta lumia önde.

Jozys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nokia lumia 925'i öneririm. Kamerası , kasası , daha şık görüntüsü ile daha güzel bir telefon. Ayrıca anneniz için alacakmışsınız kendisi fazla oyun oynamayacağını tahmin ediyorum onun için WP işletim sistemi kasmayan çok hızlı bir işletim sistemidir Bataryasıda çok iyidir sonuçta WP ların batarya ömürleri iyidir. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz :thumbup1:
Zenfone 5 alırsanız şarjı daha fazla gidiyor , kamerası lumia 925'e göre daha kötü , malzeme kalitesi olarakta lumia önde.

Candy Crush dışında oynamaz :) Tesekkür ederim sipariş veriyorum şimdi
16 GB yeter sanırım.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Lumia 925 699 tl lik fiyati ile su siralar dikkat çekici . Açıkçası isletim sistemi itibari ile de fazla kasmayan bir sistem, eger alacak olan sen olsan zenfone 5 falan derdim ama al lumia 925 annene pisman olmazsin. Avea intouch 4 gibi tasarimi hos bir telefon da var o da düşünülebilir.

Jozys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lumia 925 699 tl lik fiyati ile su siralar dikkat çekici . Açıkçası isletim sistemi itibari ile de fazla kasmayan bir sistem, eger alacak olan sen olsan zenfone 5 falan derdim ama al lumia 925 annene pisman olmazsin. Avea intouch 4 gibi tasarimi hos bir telefon da var o da düşünülebilir.
Teşekkürler hocam bilgi için.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

695 'e gelirse iyi yoksa Hepsiburadada 699 TL oradanda alınabilir.:thumbup1:
http://www.hepsiburada.com/liste/no...px?productId=telcepnoklu925&categoryId=371946

hatta 690 a geliyormuş verdim sipariş teşekkürler :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Lumia candır; diyerek ben de öznel bir yaklaşım yapayım o zaman.

Hayırlı olsun, pişman olmazsınız.

Jozys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolun :)
16 Gb yeter mi acaba ?
sd kart girişi yokmuş.
Ayrıca hiç WP kullanmadım ben de bilmiyorum yani androide göre ne eksikleri var acaba ?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Sağolun :)
16 Gb yeter mi acaba ?
sd kart girişi yokmuş.
Ayrıca hiç WP kullanmadım ben de bilmiyorum yani androide göre ne eksikleri var acaba ?
Kullanacak kişi eğer içine çok fazla oyun kurmayacaksa 16 GB fazlasıyla yeterli.
Sd kart girişi evet malesef yok :(
Android'e göre eksiğide var fazlasıda var. Eksik olduğu tarafları WP da android'e göre daha az uygulama var . Yani androidde 1 milyon varsa WP 'da 350 bin falan .( Örnek verdim )
Artısıda Androiddeki gibi kasma yada Ram'in şişmesi durumu yok yani çok stabil ve 0 kasma olan bir işletim sistemi WindowsPhone.
Ama ben bir WP kullanıcısı olarak size fazlasıyla yeter diyorum. Her türlü programıda oyunuda yeterli buluyorum açıkçası :)

Jozys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanacak kişi eğer içine çok fazla oyun kurmayacaksa 16 GB fazlasıyla yeterli.
Sd kart girişi evet malesef yok :(
Android'e göre eksiğide var fazlasıda var. Eksik olduğu tarafları WP da android'e göre daha az uygulama var . Yani androidde 1 milyon varsa WP 'da 350 bin falan .( Örnek verdim )
Artısıda Androiddeki gibi kasma yada Ram'in şişmesi durumu yok yani çok stabil ve 0 kasma olan bir işletim sistemi WindowsPhone.
Ama ben bir WP kullanıcısı olarak size fazlasıyla yeter diyorum. Her türlü programıda oyunuda yeterli buluyorum açıkçası :)

Sanal depolamaya resimleri atsa zaten yeter oyun da kurmayacak doğru :) Tamamdır umarım memnun kalır.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Vay be hala nokia kullanan varmış ben nokia kullanan herkesi burdan tebrik ediyorum.Birgün depresyona girersem ve kendime eziyet etmek istersem bende alırım bi nokia ama şimdi allaha yakın bana uzak olsun :)

Jozys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka android seçenek olsa alırdım ama bulamadım ki hocam ya.
LG g3 beat
S3 neo
Zenfone 5
Lumia 925
casper via 5 midir nedir.

Bunlar var iptal edip biraz daha mı araştırsam bilemedim

D'or

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG g3 beat
S3 neo
Zenfone 5
Lumia 925

Bence seçimin güzel uygulama delisi değilsen wp memnun eder.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
casper via v5 kullanıcısıyım mükemmel bir telefon kamera kusursuz ön kamera 5 mp tam bir selfie kamerası 84 derece geniş açılı mükemmel nokia yanında hiçbirşey bence caspera göz atın bence

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
LG g3 beat
S3 neo
Zenfone 5
Lumia 925

Bu fiyata sıfır iyi telefon zor ama 2. El temiz z1 compact bulursun biraz daha ekleyerek hem sağlam hem şık hem şarjı iyi uzun süre gider o telefon.

Jozys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani Şimdi Sadece Facebook Kamera ve Internet için kullanacak yani fazla bütçem yok neyse artık şansa gelince editlerim 925

ngn57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o değilde şimdi asus yine bilgisayarda sağlam firma tmm da bu akıllı telefon ne bilim güvenemedim biraz zaman geçsin görmek lazım

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Zenfone 2'yi bekle daha yeni ve daha iyi.

ngn57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işlemci arm değil yanılmıyorsam bende armyi cok sevdiğim için hoşuma gitmedi :D

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
LG g3 beat
S3 neo
Zenfone 5
Lumia 925

699 tl civarında.

Arkadaş fotoğraf çekme meraklısıysa buluta yedekleme yapacaksa L925 gayet iyi bir tercih.

Uzun yıllar kullanır.

Şöyle bir şey de var. 2. El L925'lerin bazıları vodafone'dan çıkma olduklarından 32 gb olanla karşılaşabilirsin. Ki hemen de almanı tavsiye ederim.

Onu bulamadıysan L920 zaten 32 GB dahili hafızaya sahip. 0 bulunur mu bilmem ama tek 32 GB versiyonu var bu cihazın.

Bu fiyat bandında androidli cihaz almak = intihar sebebi(6 ay içerisinde).

Ama Zenfone 2'den bahsetmiyorum ya da Ascend G7.ya da G2 den.

L925 iyi bir tercih ama 32 GB versiyonunu bulmak büyük bir şans ve çok iyi bir cihaz.

Buluta yedekleme yapılıyorsa sorun yok 16 GB da iş görür.

Vahsiat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir tarafta windows phone, bir tarafta android. ikisi farklı işletim sistemi sen neyi istiyorsun bilemem ama windows phone uygulama olarak az sayıda var. Android ise milyonlarca uygulamaya mevcuttur.