Bilgili99
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 252
sen git herşeyi hazır gelen mint'i kaldır her şeyi dayatmalarla halletmeye çalışan ubuntu kur sonra uğraş dur olağan bir şey sorun yok
tamam oldu.sağol.Yazılım merkezini aç advanced settings'i kur daha sonra onu aç ve desktop kısmından istediğini masaüstünde göster![]()
Mint'i bir türlü tam olarak türkçe yapamadım.sizde tam bir şey söylemediniz.bende ubuntuyu denemek istedim.sen git herşeyi hazır gelen mint'i kaldır her şeyi dayatmalarla halletmeye çalışan ubuntu kur sonra uğraş dur olağan bir şey sorun yok
bak işte onu unutmuşum o zaman tekrar mint'e dönsem mi :mrgreen:ama en başta dedim ki Mint ubuntu tabanlı ama ubuntu üzerine eklemeler yapıp sorunlu kısımları düzeltiyorlar ben Mint forum daha iyi yardımcı olurlar da dedim :yes::mrgreen:
Öyle olacak gibi görünüyorNe yapıcağını bilmiyormuşsun gibiHevesin geçince windowsa dönersin gibi.
bak işte onu unutmuşum o zaman tekrar mint'e dönsem mi :mrgreen:
--- Mesaj Güncellendi ---
mint'e geri dönmek için nasıl ubuntuyu diski biçimlendirmek haricinde nasıl kaldırabilirim ?
biraz göz gezindirdim ama baya bir çetrefillibiraz çetrefilli gelebilir http://forum.linuxmint.org.tr/index.php/topic,2943.msg25648.html#msg25648 adreste anlatım var![]()
peki şuan hangisini kullanıyorsunBen hem ubuntuyu hem minti kullandım ve ikisindede çok büyük bir sorun yaşamadımEğer unityi beğenmediysen mint kur ama farketmez dersen ha ubuntu ha mint bence ikiside aynı kapıya çıkıyor
![]()
biraz göz gezindirdim ama baya bir çetrefilli
başka yolu yok mu
--- Mesaj Güncellendi ---
peki şuan hangisini kullanıyorsun![]()
asılsız cümleler okumadan geçinizlinux iyidir de kullanabilmek icin biraz fazla ileri duzey bilgi gerektiriyo![]()
anca o zaman dertsiz kullanilabiliyor![]()
yoksa windowstan bi farki pek yok. birde linuxta root almayi bilmeden hic kullanilamiyo. root yetkisi alman gerekiyo bi dosya kaydetmek icin bile cogu zaman![]()
ne anlamda ?asılsız cümleler okumadan geçiniz
ne anlamda ?
bisure oncesine kadar nerdeyse tum surumlerde vardi bu . yenilerde sikayetler yuzunden kaldirmaya basladilar benim bildigim :/3 yıldır kullanırım bu yazdıklarınızın hiç birini yaşamadım ilk günden beri özellikle dosya kaydetmek için root olma kısmı tamamen atmasyon![]()
ben de mint den yanayım.Mint'de biraz daha rahat edersin. O yüzden ona oy verdim![]()
o zaman mint kide'yi indireyim.
zaten windows 8 tam sürüm çıkınca o zaman bakıcam artık belki linux'u bırakırım![]()
Bu resimde espiri olarak güzel olabilir ama sıkıcı geliyo artık. Windows 8 gerçekten güzel ama beğenmeyenler tabiki çıkıcaktır. Aynen benim de windows xp den nefret etmem gibi.![]()
Sakın Windows 8 kurma.![]()
Şuan da Windows 8 beta kullanıyorum ve çok memnunum![]()
Sakın Windows 8 kurma.![]()
ben xp'den nefret etmem ama 8 çok güzel bence windows 8'in beğenilmeyecek tek yönü metro arayüz.Bu resimde espiri olarak güzel olabilir ama sıkıcı geliyo artık. Windows 8 gerçekten güzel ama beğenmeyenler tabiki çıkıcaktır. Aynen benim de windows xp den nefret etmem gibi.
benim bu konuyu açmadan önce linux hakkında pek bir fikrim yok tu ki şimdi ikisini de indirdim ve denedim.Burada harcanan zamana kadar, kurup iki dagitimi da inceleyip kendin karar verebilirdin. Bahsettigin iki dagitim da guzel.
Bu resimde espiri olarak güzel olabilir ama sıkıcı geliyo artık. Windows 8 gerçekten güzel ama beğenmeyenler tabiki çıkıcaktır. Aynen benim de windows xp den nefret etmem gibi.
aynen.Metro arayüz bana saçma geliyor.Bu Microsoft'un sürüm politkası. Adamlar ciddi ciddi bir sürüm yeni şeylerin denemesini yapıyor, öbür sürüme düzeltmeler yapıyor. Windows 8 tahminimce Metro arayüzünden kaynaklanan hataları ile dolu, Vista'yı aratmayan küfürlerle gelecek.
eğer kapatırsam normal başlat menüsü gelir mi ?Metro arayğzü kayıt defterinden kapatabiliyorsun istersen . Ama metro arayüzüde güzel bana göre. İnternet sayfası olarak facebooku açmasam bile facebookta online olup mesajlaşabiliyorum.![]()