keyloger
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 237
İlk kez gören birisi bunu direk windows 7 sanar

İlk kez gören birisi bunu direk windows 7 sanar![]()
Sevgili @hs35,
Kullandığınız temayı paylaşabilirmisiniz?
Saygılar.
arkadaşlar Audacious için güzel bir tema bilen paylaşabilir mi?
@yusufsan21
bunda çok fazla windows 7 kokusu aldım sanki![]()
Direkt olarak winamp2 temalarını kullanabiliyorsun bildiğim kadarıyla internette o şekilde ararsan, daha çok seçenek bulabilirsin.![]()
Panel saydamlığının yanı sıra, paneldeki ikonlar falan da andırır gibi geldi.![]()
Teşekkürler.Bir görüntü de benden keyloger için geliyor![]()
Şu Windows'a Winzort, Winfoş Diyenlerede Ayar Oluyorum
Birde Özgür Yazılımdan Bahsederler !
XFCE için tabi ki Xubuntu öneririm Jeaquares. Ama hali hazırda kurulu ve sistem ayarları yapılmış bir Ubuntu kullanıyorsan, yeni baştan bir dağıtım kurmanın zahmetine katlanman bence gereksiz olur. Ubuntu üzerine gerekli paketleri kurup yine XFCE kullanabilirsin. Aşağıdaki komut sanırım bunun için yeterli olacaktır.
sudo apt-get install xubuntu-desktop
Bence winzort ta artık daha az mavi ekran görüyor oluşunuzu, sistemin daha mükemmel işleyişine değil, virüs ve trojanların daha kusursuz programlanmasına ve kendilerini daha iyi gizlemesine borçlusunuz.
Windows'a winzort dememin nedeni, yada Mikrosoft'a mikisoft, mikropsoft yada M$ dememin nedeni arama motorlarında ki hitlerini daha fazla arttırmamak. Sizde aynısını yaparsanız özgür yazılıma olan düşmanlığını her fırsatta gösteren bu markaların ve arkasındaki sömürgeci güçlerin ekmeğine yağ sürmemiş olursunuz.