realmanager
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 99
![]()
Tema mı çok seviyorum![]()
mükemmele az kalmış, ben olsam o beyaz yeri de koyu bir renk yapar, simgeleri ve panelleri de biraz büyütürüm.
![]()
Tema mı çok seviyorum![]()
Ben öle bir şey demedim sana bir şey dediğim yokki Jea seni 30 yaşında zannetmişDikkat edersen linux'un tarihinden bahseden ben değilim ve bunun yaşımla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. heralde sana göre insan sadece yaşadığı tarihi bilebilir.
![]()
Arkadaşlar bu resimdeki nasıl yapılıyor?
https://help.ubuntu.com/community/CairoDock
İngilizcen nasıl? (Türkçe sitelerde gezmediğimden Türkçe kaynakları bilmiyorum.)
Teşekkür ederim az çok var ama, TÜRKÇE olsa hani fena olmazdı![]()
Zahmet edip aramışın bana da utanarak teşekkür etmek düşer![]()
utanma kardes ,arkadasin türkceside iyidir ,rica etsen sana cevirisini bile yaparZahmet edip aramışın bana da utanarak teşekkür etmek düşer![]()
utanma kardes ,arkadasin türkceside iyidir ,rica etsen sana cevirisini bile yapar
jea banada su ubuntuda camsi paneli naisl yapiyoruz inu anlat hani su stajer arkadasimizin görderdigi gibi gnomenu de sadece baslat meünsü var yoksa yaniliyormuyum
utanma kardes ,arkadasin türkceside iyidir ,rica etsen sana cevirisini bile yapar
jea banada su ubuntuda camsi paneli naisl yapiyoruz inu anlat hani su stajer arkadasimizin görderdigi gibi gnomenu de sadece baslat meünsü var yoksa yaniliyormuyum
Bu linux mint nasıl türkçe oluyor
stajer senin yüklediğin resimler ilk etapta bende görünmüyor![]()
Jea'nin Türkçe'si iyide keşke sen de biraz daha özenli yazsan, bazen ne demek istediğini dahi anlamayıp, acaba aynı Türkçe'yi mi konuşuyoruz dediğim mesajların oluyor.![]()
Masaüstün çok tatlı görünüyor.![]()
teşekkürler...
debianın sadeliği ve gücündendir. ama 3 günlük ömrü kaldı ne yazık ki...
http://img696.imageshack.us/img696/3303/ekrangoruntusuu.png![]()
şurda ne kaldıki 15 ocak'a. yani pardus'a...
Dostum şimdi sen debianı kullandın ya artık biraz zor pardus vede diğer dağıtımları kullanırsın:
Debian bağımlılık yapar:..
Debian harikadır...
iste pardus budur ,pardus gibisi yoktur inanin bana ,pardus kendini sevdir dimmi birakamassin ,ama eksiklikleride yok degil özelliklede su her paketin ubuntu destegi olmasina gicigim ,
her paketin ubuntu desteği değil de, buna biz debian desteği diyelim. çünkü ubuntu debianın desteğini kullanıyor sadece, onun nimetlerinden faydalanıyor. asıl paket desteği debiana. bir programın linux paketi yapılırsa bu ya deb yada rpm uzantılı oluyor. ubuntu da bu nimetten faydalanıyor. gnome kullanacaksam debianı tek geçerim. ama benim asıl linuxum pardusdur. bu gerçeği hiçbir dağıtım değiştiremez.