medya faresi
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
evet bayağı ayrıntılı bir inceleme olmuş... optimus black şimdi de renk seçeneğiyle gelmiş optimus black beyaz...daha çok talibi olacaktır inanıyorum
http://www.mobilinceleme.com/lg-optimus-black-p970-inceleme
Bu site çok güzel ve ayrıntılı bir şekilde optimus black'i incelemiş.Video olayına gelincede "Kamera" başlığı altında video oranında yaşanan soruna değinilmiş.
LG Electronics garantisi Türkiye'de geçerli mi?
Garantiden faydalanmak için ürünün faturasının olması şartmı? Zaten garantili ürünlerin IMEI numaraları garanti servislerinde kayıtlıymış, fatura ve garanti belgesinin olması şart değilmiş.Böyle bir bilgide okudum.Doğrumudur ?
bu arada arkadaşlar optimus black vatan computer'da kdv sini silmiş fiyatı 919 Tl yapmış.. etrafınızda alacak olan birileri varsa haberiniz olsun..
Arkadaşlar optimus Black'e rom yükledim, yükledikten sonra ciddi anlamda fark etti, arkadaşın dediği gibi basık muhabbetinide giderdi, gerçi o türlü daha netmiş gibi geldi bana görüntüneyse sonuç itibariyle telefondaki gereksiz uygulama ve oyunlar gitti.. ve hız bakımından biraz daha fark etti, zaten sorunsuzdu tam kusursuz oldu
bilginize sunmak istedim![]()
merhaba @El Padrino .. aramadım ama mail attım.. cevabı bekliyorum... geldiği zaman size hemen ileteceğim...
Ekran görüntüsü pc ye atılınca Basık görüntü deniliyordu ya, romdan sonra tam görüntü pc ye atılınca tam ekran oluyorlakin benim gözüm diğer basın denilene alıştığından olsa gerek biraz tuhafladım açıkcası ama alışırım onada alışmasamda olur sonuçta arkadaşıma vericem
Radyo normalde evet malesef yok, fakat o kadar abartmaya değer birşey olduğunuda açıkcası sanmıyorum . çünkü rom attıktan sonra güzel alımlı bir radyo geliyor durun size resminide paylaşayım isterseniz
![]()
Vay arkadaş ne telefonmuş. 68 sayfa dile kolay![]()
arkadaslar merhabalar
benimde sizlere birkaç sorum olacak bu cihazla ilgili
ürünü yeni aldım memnunum genel olarak ancak benim sıkıntım sarjıyla ilgili neredeyse 15 gün oldu ve benim cihazımın şarjı hala verimli değil. yani sabah 9 gibi cektigimde yatmadan önce tekrar sarj gerektiriyor. diger telefonuma iphone 4 e göre bu sarj süresi iyi ancak sizin cihazlarınıza göre yani okuduklarıma göre verimli değil. bunun icin ne önerirsiniz yani en azından 2 günü tamamlasa fazlasıyla iyidir derim.
saygılarımla
---------- Post added at 05:07 ---------- Previous post was at 05:04 ----------
bu arada arkadaslar ben lg yi bl40 chocolate modelinden beridir takip ederim ve chocolate bl40 kumanda vari bir telefon olmasına ragmen en basarılı ekrana sahip telefonlardan biriydi. optimus black alacak olan arkadaslarıma ekran konusunda tereddut etmeden almalarını tavsiye ederim. fiyat performans oranı bence gayet basarılı bir ürün.
arkadaslar merhabalar
benimde sizlere birkaç sorum olacak bu cihazla ilgili
ürünü yeni aldım memnunum genel olarak ancak benim sıkıntım sarjıyla ilgili neredeyse 15 gün oldu ve benim cihazımın şarjı hala verimli değil. yani sabah 9 gibi cektigimde yatmadan önce tekrar sarj gerektiriyor. diger telefonuma iphone 4 e göre bu sarj süresi iyi ancak sizin cihazlarınıza göre yani okuduklarıma göre verimli değil. bunun icin ne önerirsiniz yani en azından 2 günü tamamlasa fazlasıyla iyidir derim.
saygılarımla
---------- Post added at 05:07 ---------- Previous post was at 05:04 ----------
bu arada arkadaslar ben lg yi bl40 chocolate modelinden beridir takip ederim ve chocolate bl40 kumanda vari bir telefon olmasına ragmen en basarılı ekrana sahip telefonlardan biriydi. optimus black alacak olan arkadaslarıma ekran konusunda tereddut etmeden almalarını tavsiye ederim. fiyat performans oranı bence gayet basarılı bir ürün.