LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
hafta sonları daha da büyük kampanyalar oluyor vatan bilgisayar'da... 2 hafta önce 813 TL fiyat vardı optimus black'te de white'ta da...

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evt beyler Lg Optimus Black alıcak olanlar varsa teknosa dan bugün acill alsın 800tl fiyatı sadece bugün e özel ben gittim aldım :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Evt beyler Lg Optimus Black alıcak olanlar varsa teknosa dan bugün acill alsın 800tl fiyatı sadece bugün e özel ben gittim aldım :)

ooo hayırlı olsun optimus black'in... ve aramıza hoş geldin :)
nasıl ilk izlenimlerin? oyun ve uygulama indirdin mi?

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evt bayaa güzel telefon mükemmel ben kusurunu görmedim telefon u gören arkadaşlarımda şaşırdı ve beğendi :)

Oyun olarak racing moto ve fruit ninja var fakat Nova-Asphalt 6-pes 2011-Dungeon Hunter gibi oyunlar lazım :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ben ilk asphalt 6 yı indirdim.. uygulama olarakta sivrisinek kovucuyu indirmiştim :)
beğenen çok optimus black'i...

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şuan 3 5 bişi indiriorum apk olarak öyle atıorum telefon a gzl uygulamalar var birde asphalt 6 var ama güncelleme istior onu nasıl halledicez.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Ben şuan 3 5 bişi indiriorum apk olarak öyle atıorum telefon a gzl uygulamalar var birde asphalt 6 var ama güncelleme istior onu nasıl halledicez.

normal güncelliycen.. ücretli falan değil.. internete bağlı olduğun zaman güncelleme istediğinde tamam de...

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
oyunun apk dosyasını attığınız için içerisine download etmesi gereken save dosyaları var, onları indirmeniz gerekmektedir...

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yükleyebildin mi oyunu optimus'a?

Daha yüklemedim şimdi denicem ama.

---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

oyunun apk dosyasını attığınız için içerisine download etmesi gereken save dosyaları var, onları indirmeniz gerekmektedir...

Kardeş ya ben bulamadaım da sen save dosyaları hakkında yardımcı olurmusun. ??? Link felan varsa indirmek için verirmisin.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
save dosyaları oyununa göre değişir.. yani siz googlemarketten oyun indiriyorsanız. save dosyasınıda indiriyor zaten ;)

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Bu siteye sırf bu konu için üye oldum :) Bende 1-2 hafta içinde lg optimus black almayı düşünüyorum. Bu başık altındaki bütün yorumlarınızı okudum. Tam olarak şuanda fiyatı ne kadar ?

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar. Bu siteye sırf bu konu için üye oldum :) Bende 1-2 hafta içinde lg optimus black almayı düşünüyorum. Bu başık altındaki bütün yorumlarınızı okudum. Tam olarak şuanda fiyatı ne kadar ?

öncelikle şimdiden hayırlı olsun diyeyim. ne kadar doğru bir karar verdiğini aldıktan sonra anlayacaksın :) optimus black fiyatı genelde 900-1000 tl arasında değişiklik gösteriyor. ama şu anda vatan bilgisayarda web'e özel siparişlerde 919 lira + 6 taksit imkanıyla satılıyor. fiyatı ve performansıyla en iyi smartphone modellerinden birisidir optimus black. ha bu arada haftasonlarında teknosa'da indirimler olabiliyor orayı da takip edebilirsin.

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun şimdiden bende Geçen Cumartesi aldım çok memnunum fakat teknosa ve vatan bilgisayarı takip et haftasonları indirim yapıyorlar ben teknosadan indirim ile 800tl ye aldım.

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle şimdiden hayırlı olsun diyeyim. ne kadar doğru bir karar verdiğini aldıktan sonra anlayacaksın :) optimus black fiyatı genelde 900-1000 tl arasında değişiklik gösteriyor. ama şu anda vatan bilgisayarda web'e özel siparişlerde 919 lira + 6 taksit imkanıyla satılıyor. fiyatı ve performansıyla en iyi smartphone modellerinden birisidir optimus black. ha bu arada haftasonlarında teknosa'da indirimler olabiliyor orayı da takip edebilirsin.
Artık kesinlikle kararımı verdim optimus black. :) Teknosa ve vatan bilgisayar en uygun alabileceğim yerler sanırım ?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Artık kesinlikle kararımı verdim optimus black. :) Teknosa ve vatan bilgisayar en uygun alabileceğim yerler sanırım ?

arkadaşım şimdiden hayırlı olsun.. optimus black bugün vatan bilgisayarda 813Tl.. almak istersen kaçırma derim...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3

o zaman şimdiden hayırlı olsun optimus black'in :) emin ol aldığını pişman olmayacaksın. alınca bize haber ver olur mu :)

OptimusBlack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kevzer bende senin gibi optümusblack için üye olmuştum siteye :)))

uzun zamandır bakamıyordum buraya, 74 sayfa olmuş bravo valla :)) ben optimusblack çıkmadan bir gün internetden önce sipariş vermiştim, sanırım türkiyede ilk alan benim :)))
arkadaşlar wifi direct'i deneyen varmı? geçen hafta bir arkadaş optimus black aldı wifi direct bağlantısını yaptık ama dosya paylaşamadık, deneyen varsa nasıl yaptığını söylerse çok sevinirim :)))

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 Hafta içinde alacağım Allah'ın izniyle arkadaşlar. Bu hafta gidip teknosada bakacağım telefona nasıl bi makinaymış :) Zaten telefonu kötüleyeni pek görmedim :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
kevzer bende senin gibi optümusblack için üye olmuştum siteye :)))

uzun zamandır bakamıyordum buraya, 74 sayfa olmuş bravo valla :)) ben optimusblack çıkmadan bir gün internetden önce sipariş vermiştim, sanırım türkiyede ilk alan benim :)))
arkadaşlar wifi direct'i deneyen varmı? geçen hafta bir arkadaş optimus black aldı wifi direct bağlantısını yaptık ama dosya paylaşamadık, deneyen varsa nasıl yaptığını söylerse çok sevinirim :)))

selam, wifi direct bağlantısını nasıl denediniz acep ? G/O modundamı denediniz ? benim deniyebileceğim çevremde kimse yok optimus black sahibi... o yüzden test edemedim ama .. diğer moddada deneyin bakalım o zaman olabilir.

disconse

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1 hafta önce aldım bende optimus blacki.beyazını çok aradım sonunda elektroworldde bulabildim.gören hayran kalıyor iphone 4 beyazı sanıyolar önce.özellikle kızlar bayıldı :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
1 hafta önce aldım bende optimus blacki.beyazını çok aradım sonunda elektroworldde bulabildim.gören hayran kalıyor iphone 4 beyazı sanıyolar önce.özellikle kızlar bayıldı :)

hep söylüyorum optimus black tasarımı ile dikkat çeken tasarım harikası bir smartphone. beyaz rengi de bunu kat kat fazlalaştırıyor.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

hayırlı olsun optimus black'in.. iphone4 beyazına benzetmeleri senin için iyi olmuş belli :) ama optimus'un tasarımı çok daha iyi bence...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bayağı alan olmuş 2.3 için imza toplayıp göndersekmi lg'ye :D

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ne imzası yaa, toplayın 3-5 adam basalım ofisleri :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
android 2.2 de yetiyor yaa... bu arada ben lg ye mail attım. "optimus black sahibiyim.. 2.3 ne zaman gelecek" diye sordum.. henüz bu konuda bilgilerinin olmadığını söylediler.. bence böyle daha iyi... aksaklık çıkacağına geç gelsin daha iyi...

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
LG türkiye'ye atmayın, global 'e atmak lazım maili

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Aslına bakarsanız bu zaman zarfında gelicek diye okumuştum ben ilk başlarda.. 15'ine kadar bekliyelim (: olmadı İNG mail atarız.