angel75
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 18
hafta sonları daha da büyük kampanyalar oluyor vatan bilgisayar'da... 2 hafta önce 813 TL fiyat vardı optimus black'te de white'ta da...
Evt beyler Lg Optimus Black alıcak olanlar varsa teknosa dan bugün acill alsın 800tl fiyatı sadece bugün e özel ben gittim aldım![]()
Ben şuan 3 5 bişi indiriorum apk olarak öyle atıorum telefon a gzl uygulamalar var birde asphalt 6 var ama güncelleme istior onu nasıl halledicez.
Denicem dediklerinizi
yükleyebildin mi oyunu optimus'a?
oyunun apk dosyasını attığınız için içerisine download etmesi gereken save dosyaları var, onları indirmeniz gerekmektedir...
Merhabalar. Bu siteye sırf bu konu için üye oldumBende 1-2 hafta içinde lg optimus black almayı düşünüyorum. Bu başık altındaki bütün yorumlarınızı okudum. Tam olarak şuanda fiyatı ne kadar ?
Artık kesinlikle kararımı verdim optimus black.öncelikle şimdiden hayırlı olsun diyeyim. ne kadar doğru bir karar verdiğini aldıktan sonra anlayacaksınoptimus black fiyatı genelde 900-1000 tl arasında değişiklik gösteriyor. ama şu anda vatan bilgisayarda web'e özel siparişlerde 919 lira + 6 taksit imkanıyla satılıyor. fiyatı ve performansıyla en iyi smartphone modellerinden birisidir optimus black. ha bu arada haftasonlarında teknosa'da indirimler olabiliyor orayı da takip edebilirsin.
Artık kesinlikle kararımı verdim optimus black.Teknosa ve vatan bilgisayar en uygun alabileceğim yerler sanırım ?
Artık kesinlikle kararımı verdim optimus black.Teknosa ve vatan bilgisayar en uygun alabileceğim yerler sanırım ?
kevzer bende senin gibi optümusblack için üye olmuştum siteye))
uzun zamandır bakamıyordum buraya, 74 sayfa olmuş bravo valla) ben optimusblack çıkmadan bir gün internetden önce sipariş vermiştim, sanırım türkiyede ilk alan benim
))
arkadaşlar wifi direct'i deneyen varmı? geçen hafta bir arkadaş optimus black aldı wifi direct bağlantısını yaptık ama dosya paylaşamadık, deneyen varsa nasıl yaptığını söylerse çok sevinirim))
1 hafta önce aldım bende optimus blacki.beyazını çok aradım sonunda elektroworldde bulabildim.gören hayran kalıyor iphone 4 beyazı sanıyolar önce.özellikle kızlar bayıldı![]()
1 hafta önce aldım bende optimus blacki.beyazını çok aradım sonunda elektroworldde bulabildim.gören hayran kalıyor iphone 4 beyazı sanıyolar önce.özellikle kızlar bayıldı![]()