LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya güncellme için tam bir tarih verilsinde gerekirse aralığıda bekleriz.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Ümit ediyorum ki doğru değildir, çünkü olmadı

[video=youtube;bGoVy4tQki0]http://www.youtube.com/watch?v=bGoVy4tQki0&feature=player_embedded[/video]

Bunu beklerim (:

nk45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bişi sorcam ben bu telefonu bilgisayarımdan sarj ediyorum sabah 11de taktım saat 5 yüzde 82 dolmuş daha. bu kadar gec sarj olması normal mi??? ayrıca bişey yüklemiyorum yada telefonla hiç ugraşmadım.(msj atmadım arama yapmadım).

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc ye bağlı iken ağır şarj eder.En iyisi şarj aleti ile priz den şarj etmek.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
pc'den şarj olayı prizden etmek kadar kısa sürmüyor. benim tavsiyem smartphone'u mümkün olduğunca prizde şarj et. hem daha çabuk sürede şarj olur hem de bataryayı tam doldurur. optimus black'inin keyfini çıkartırken yarıda şarj'ın bitmesini istemezsin herhalde :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bende şöyle birşey duydum ve denedimde.. optimus black daha doğrusu tüm smartphonelar bilgisayardan şarj edildiği zaman - tamam daha uzun sürede doluyor ama daha uzun süre şarjı bitmiyor... ben elektrikten şarj ettiğim zaman çok çabuk bitebiliyor şarjı.. ama bilgisayardan şarj ettiğim zaman daha uzun süre kullanabiliyorum...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
rica ederim. eer prizden şarj ettiğinde de aynı sıkıntıyı yaşarsan ki sanmıyorum yaşayacağını al optimus black'ini git teknik servise bi baksınlar bakalım. ama dediğim gibi prizden şarj ettiğinde smartphone daha çabuk şarj olacaktır. ha bir de prizde şarj olan batarya ile bilgisayarda şarj olan batarya arasında kaşılaştırma yap bak bakalım hangisi daha uzun gidiyor.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bilgisayardan aldığı usb gücüyle prizden aldığı şehir ceyranını kıyaslamayın arkadaşlar yapmayın lütfen bu kadar basit bi mantık yani :)

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc den dolduralım o zaman nasılsa vakit bol :D

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
valla sizi bilemem de benim arkadaşım optimus black'i prizden şarj ediyor. smartphone hem daha hızlı şarj oluyor hem de şarj süresi daha uzun gidiyor. en azından bizim gözlemlediğimiz bu. ha sizde diğer türlüdür onu bilemem saygı duyarım :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
prizden çok daha hızlı şarj oluyor. USB acil durumlarda veya laptop ile telefon üzerinden internete bağlanırken faydalanman en güzeli.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Aynen öyle usb şarjı çok kısa süre gidiyor.. ama prizden yapılan şarj sonrasında telefonun açık kalma süresinin daha uzun gittiğinin farkına varabilirsiniz.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ben usb'den şarj ettiğimde optimus black'i daha uzun süre kullanıyorum...

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
LG de birsey benı korkutuyo... sankı elımde kalacakmıs gıbı. Bazıları da bunu samsung için dusunuyo mesela :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
LG de birsey benı korkutuyo... sankı elımde kalacakmıs gıbı. Bazıları da bunu samsung için dusunuyo mesela :)

Aslına bakarsan herşey için öyle düşünürüz alsak elimizde kalırmı gibisinden. mesela ben birşeyi satmak için almam. kullanmak için alırım, kullanmıyacağım birşeyede para vermem (:

ben usb'den şarj ettiğimde optimus black'i daha uzun süre kullanıyorum...

Usb'den şarj derken usb'yi pcnizemi bağlıyorsunuz ?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

[/QUOTE]

evet pc'ye bağlıyorum.. prize taktığım zaman optimus'un şarjı çok çabuk doluyor ama çok erken bitiyor... daha önce söylemiştim sanki :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
çok enteresan. aynı şeyi biz de denedik hatta. optimus black'i bir gün boyunca bilgisayara bağlı durumda şarj ettik. sonrasında bir de prizde şarj ettik smartphone'u. ikisinin şarj olma ve bataryanın boşalma süresi arasında karşılaştırma yaptığımıda prizde şarj olma süresi daha hızlıydı ve cihazın şarjı daha geç bitti.

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 hafta önce aldım telefonu okul nedeniyle sizlerle paylaşma fırsatı bulamadım. Telefondaki şuana kadar canımı tek sıkan şey şarjının çabuk bitmesi. 1 gün bile dayanmıyor.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74

evet pc'ye bağlıyorum.. prize taktığım zaman optimus'un şarjı çok çabuk doluyor ama çok erken bitiyor... daha önce söylemiştim sanki :)

Bence sizde bir yanlışlık var, arkadaşın dediği gibi şarj prizden olduğunda hem çabuk doluyor, hemde geç bitiyor , bendede bu şekilde aynı zamana pc den yapılan şarj bir türlü dolmak bilmiyor... birde siz priz üzerinden deneyin sanki ufak çaplı yalnışlık var bu işte...

Arkadaşlar 2 hafta önce aldım telefonu okul nedeniyle sizlerle paylaşma fırsatı bulamadım. Telefondaki şuana kadar canımı tek sıkan şey şarjının çabuk bitmesi. 1 gün bile dayanmıyor.

Hayırlı olsun arkadaşım, Şarjın tartışmasını yapıyoruz bizde :) prizden doldur şarjını bakaım ne olucak . ılk haftalarda az gidiyor şarjı ama şöyle birşey, tüm smartphonelerde böyle şarj olayı :S

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşım ilk etapta şarj çabuk bitiyor. benim sana tavsiye edeceğim olay şudur ki optimus black'te bulunan rom arka planda oyun ve uygulamaları açmaya zorluyor v11c yada nova rom yükle smartphone'a. sonrasında yapman gereken cihazda oyun ve diğer uygulamaları kullandıktan sonra tam çıkış yapman, ekran parlaklık oranını gerekmediği sürece en tepede tutmaman senin lehine olur. bu şekilde şarj süresinde ciddi artış yaşarsın. arkadaşım'ın black 2 günü deviriyor çünkü.

OptimusBlack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar direct wifi kullanan yokmu? iki optimus black bağlamayı denedinizmi direct wifi ile? ben arkadaşımla denedim ama bir türlü olmadı, nasıl yapıldığını bilen varmı?

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım ilk etapta şarj çabuk bitiyor. benim sana tavsiye edeceğim olay şudur ki optimus black'te bulunan rom arka planda oyun ve uygulamaları açmaya zorluyor v11c yada nova rom yükle smartphone'a. sonrasında yapman gereken cihazda oyun ve diğer uygulamaları kullandıktan sonra tam çıkış yapman, ekran parlaklık oranını gerekmediği sürece en tepede tutmaman senin lehine olur. bu şekilde şarj süresinde ciddi artış yaşarsın. arkadaşım'ın black 2 günü deviriyor çünkü.

Ya daha öncede sormuşumdur belki hatırlamıyorum ama acaba rom yüklediğmiz de herşey silinir mi sd kart daki resimleri şarkıları ve oyunları silermi.Ben şuan v10b yi yüklicem sonrasında da nova romunu.

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben telefonu aldığımdan beri sadece v10c güncellemesi yaptım lg nin sitesinden. Telefonumu en iyi haline getirebilmek için ( garanti dışına çıkmamak şartıyla ) ne yapmam gerekir bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
arkadaşlar direct wifi kullanan yokmu? iki optimus black bağlamayı denedinizmi direct wifi ile? ben arkadaşımla denedim ama bir türlü olmadı, nasıl yapıldığını bilen varmı?

valla bende [MENTION=138307]technomind[/MENTION] ile denedim olduda ama nasıl kullanıcağımızı bulamamıştık. sonra internette videosunu gördüm smart share üzerinden yapılıyormuş.
[video=youtube;JSt9qdJ7gi0]http://www.youtube.com/watch?v=JSt9qdJ7gi0[/video]

selim123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar vatanın son indiriminden sipariş verdim ve bekliyorum. Bana ekran koruyucu flim tavsiye edermisiniz.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ya daha öncede sormuşumdur belki hatırlamıyorum ama acaba rom yüklediğmiz de herşey silinir mi sd kart daki resimleri şarkıları ve oyunları silermi.Ben şuan v10b yi yüklicem sonrasında da nova romunu.
hocam optimus black'e rom attığınızda sadece smartphone'un kendi hafızası silinir. kartta bulunan veriler olduğu gibi kalır.

---------- Post added at 09:41 ---------- Previous post was at 09:39 ----------

Arkadaşlar ben telefonu aldığımdan beri sadece v10c güncellemesi yaptım lg nin sitesinden. Telefonumu en iyi haline getirebilmek için ( garanti dışına çıkmamak şartıyla ) ne yapmam gerekir bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)

nova rom fazlasıyla estik bir görüntü katıyor smartphone'a. cihazın hızı da arttırıyor, ekran geçişleri daha akıcı bir hal alıyor sanki fakat garanti dışı bırakıyor. o yüzden lg'ye ait olan garantiyi bozmayan v11c romunu yükleyebilirsin smartphone'a.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bu arada cihazda 2.3.7 oldukça iyi çalışıyor.

quadrant standart ile yaptığım testde stok romda 2200 puna çıkarken 2.3.7 cm7 romda 2150 puan çıktı dolayısıyla performansda bir sıkıntı yok.

2.3'ün lg tarafından sunulmasını beklemeye gerek yok zaten muhtemelen yine içine bir sürü gerekiz uygulama koyucaklar

disconse

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar benimde optimus blackim var.bugün yeni bi hat takmak için bataryayı çıkardım bi daha taktığımda lg yazısı geliyor ondan sonra renkler karmakarışık oluyo ne kapanıyo ne bişe oluyor.bataryayı kaç kez çıkarıp geri başlattım hep aynı.ne yapmam lazım yazılımsal bir sorun mudur yoksa ekran mı bozulmuştur.?

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ekranın bozulmuş olacağını sanmam arkadaşım. yazılımsal bir sorun olabilir. eğer ekranda rakamları görebiliyorsan şunu bir dene 3845#*970# bunu yapınca optimus black'e tam reset atmış olacaksın. eğer bu da işe yaramazsa lg'nin sitesinden v11c romunu yükleyerek smartphone'un yazılımını güncellemeyi deneyebilirsin. eğer hiç biri çözüm olmazsa garanti belgenle beraber teknik servise başvurursan sorunu çözeceklerdir.