JazzLe
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
ya güncellme için tam bir tarih verilsinde gerekirse aralığıda bekleriz.
LG de birsey benı korkutuyo... sankı elımde kalacakmıs gıbı. Bazıları da bunu samsung için dusunuyo mesela![]()
ben usb'den şarj ettiğimde optimus black'i daha uzun süre kullanıyorum...
Usb'den şarj derken usb'yi pcnizemi bağlıyorsunuz ?
evet pc'ye bağlıyorum.. prize taktığım zaman optimus'un şarjı çok çabuk doluyor ama çok erken bitiyor... daha önce söylemiştim sanki![]()
Arkadaşlar 2 hafta önce aldım telefonu okul nedeniyle sizlerle paylaşma fırsatı bulamadım. Telefondaki şuana kadar canımı tek sıkan şey şarjının çabuk bitmesi. 1 gün bile dayanmıyor.
arkadaşım ilk etapta şarj çabuk bitiyor. benim sana tavsiye edeceğim olay şudur ki optimus black'te bulunan rom arka planda oyun ve uygulamaları açmaya zorluyor v11c yada nova rom yükle smartphone'a. sonrasında yapman gereken cihazda oyun ve diğer uygulamaları kullandıktan sonra tam çıkış yapman, ekran parlaklık oranını gerekmediği sürece en tepede tutmaman senin lehine olur. bu şekilde şarj süresinde ciddi artış yaşarsın. arkadaşım'ın black 2 günü deviriyor çünkü.
arkadaşlar direct wifi kullanan yokmu? iki optimus black bağlamayı denedinizmi direct wifi ile? ben arkadaşımla denedim ama bir türlü olmadı, nasıl yapıldığını bilen varmı?
hocam optimus black'e rom attığınızda sadece smartphone'un kendi hafızası silinir. kartta bulunan veriler olduğu gibi kalır.Ya daha öncede sormuşumdur belki hatırlamıyorum ama acaba rom yüklediğmiz de herşey silinir mi sd kart daki resimleri şarkıları ve oyunları silermi.Ben şuan v10b yi yüklicem sonrasında da nova romunu.
Arkadaşlar ben telefonu aldığımdan beri sadece v10c güncellemesi yaptım lg nin sitesinden. Telefonumu en iyi haline getirebilmek için ( garanti dışına çıkmamak şartıyla ) ne yapmam gerekir bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim![]()