LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muc0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar komik gelebilir ama bu rom meselesi güncellememi oluyor ? yani 2.2 olan sistem 2.3emi yükseliyor bilgilendirirseniz sevinirim..

---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:23 ----------

arkadaşlar komik gelebilir ama bu rom meselesi güncellememi oluyor ? yani 2.2 olan sistem 2.3emi yükseliyor bilgilendirirseniz sevinirim..

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bugün yazılımımı 10b 'den 10c ye geçiriyim bari nasolsa en gücel hali en güzelidir dedim. yaptım güncellememi, o da ne, daha önce titanium backup ile telefondan sildiğim turkcell uygulamaları (açılış logosu hariç) geri gelmiş, döviz, eczane vs vs. sonra dedim dur şunu gingerbreak ile root edim sonra da sileyim yeniden fakat o da ne,, v10c sürümünde gingerbreak ile root yapmak işe yaramıyormuş. şimdilik gördüğüm kadarı ile root etmede problemler var ve kesin bir sonuç bulamadım. tabi dolayısıyla bizim uygulamalar kaldı yine orda menünün ortasında :)

ben daha fark edemedim ama kullananların v10b ye göre daha hızlı menü geçişi / tepki süresi olduğunu söylüyorlar.

bu arada belki işinize yarar, ses açma tuşu ve sleep tuşuna 5 6 saniye basınca telefon reset atıyormuş pili çıkarmaya gerek kalmıyormuş aklınızda bulunsun :)

edit: tabiki bir yandan da heyecanla 2.3 güncellemesini bekliyoruz. eylül diyolar ama bakalım hadi hayırlısı :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74

arkadaşım 2.3 henüz çıkmadı bekleniyor :S

---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 11:30 ----------

---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:23 ----------

bugün yazılımımı 10b 'den 10c ye geçiriyim bari nasolsa en gücel hali en güzelidir dedim. yaptım güncellememi, o da ne, daha önce titanium backup ile telefondan sildiğim turkcell uygulamaları (açılış logosu hariç) geri gelmiş, döviz, eczane vs vs. sonra dedim dur şunu gingerbreak ile root edim sonra da sileyim yeniden fakat o da ne,, v10c sürümünde gingerbreak ile root yapmak işe yaramıyormuş. şimdilik gördüğüm kadarı ile root etmede problemler var ve kesin bir sonuç bulamadım. tabi dolayısıyla bizim uygulamalar kaldı yine orda menünün ortasında :)

ben daha fark edemedim ama kullananların v10b ye göre daha hızlı menü geçişi / tepki süresi olduğunu söylüyorlar.

bu arada belki işinize yarar, ses açma tuşu ve sleep tuşuna 5 6 saniye basınca telefon reset atıyormuş pili çıkarmaya gerek kalmıyormuş aklınızda bulunsun :)

edit: tabiki bir yandan da heyecanla 2.3 güncellemesini bekliyoruz. eylül diyolar ama bakalım hadi hayırlısı :D

ya ben ilk olarak v10a dan custom rom attım v10b sonrasında güncelleme yaptım :D v10c oldu ama root yapmadım çünkü bende o bahsettiğin uygulamalar gelmedi :S

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
7568.jpg

Arkadaşlar, evkurda bi kampanya varmış bilginize sunayım istedim, konunun altına attım ki takipçi arkadaşlar var ise rahat görsünler ;)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bir optimus black'imiz daha olsa fena olmaz :) cumartesi katılmak lazım....

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Ben asphalt 6 HD de kendimi geliştirdim ama ... 3D olarak hiç oynamadığım için tereddütteyim :S

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben de katılmayı düşünüyorum. hem eğlence olur hem optimus 3d'yi test etmiş oluruz hem de bakarsınız ödül kazanırız :)

Muc0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar NAVIGASYONU kullanamiyorm gezinme ozelliğinin uygunlugu denetleniyor yaziyor ama acilmiyor 3~4 dk bekle
dim yine açilmadi lutfen bu konuda bilgisi olan yardimci olsun

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaslar NAVIGASYONU kullanamiyorm gezinme ozelliğinin uygunlugu denetleniyor yaziyor ama acilmiyor 3~4 dk bekle
dim yine açilmadi lutfen bu konuda bilgisi olan yardimci olsun

optimus black'in üzerindeki navigasyonumu açmaya çalışıyorsun? eğer cevabın evet ise.. o programdan açamazsın.. igo adlı uygulamayı indir.. onu kullan

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
valla videolarda çok iyi görünüyordu. özelliklerine baktığımız da da sağlam bir smartphone görüntüsü çiziyor. maketini gördüğüm kadarıyla tasarımı da şık. birebir inceleyeceğiz artık optimus 3d'yi kısmetse.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ben optimus black'ten başka telefon beğenmiyorum :) 3d güzel telefon olabilir ama bence optimus'un tasarımı, özellikleri daha iyi...

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bende kısa zamanda Optimus Black alıcam ve sizlere katılcam ama şuanlık merak ettiğim en iyi rom hangisidir.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Şu an orjinal ve güncel olarak V10C var bu ay içerisinde 2.3 yayınlanacak umarım haftaya yayınlanır

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
LG nin sitesinden güncelleme ile En son V11c var fakat V10c kadar iyi olduğunu düşünmüyorum... ama bu ay içerisinde zaten güncellenicek ;) 2.3 e geçiş yapabilirsin (:

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
valla optimus black için eylül sonu ekim başı gibi yayınlanacak demişlerdi 2.3 güncellemesi. umarım en kısa zamanda çıkar da smartphone'un güzelliğine güzellik katılır.

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2.3 güncellemesi gelince rom atmaya gerek kalmayacak mı yani güncelleyince Turkcell uygulamaları kalkıcam mı? bir diğer sorum da en iyi ve sorunsuz rom hangisidir.

İyi Forumlar...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Merhaba arkadaşlar bende kısa zamanda Optimus Black alıcam ve sizlere katılcam ama şuanlık merak ettiğim en iyi rom hangisidir.

hadi bakalım al da aramıza katıl.. optimus black'i test ettin mi hiç? bu telefonu almak için sebebin nedir?
meraklıyımdır da ben biraz:)

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aranıza katılmayı çok istiyorum 1 2 haftaya kadar da katılıcam evt telefon u Teknosada inceledim onunla birlikte Xperia Arc yi de inceledim her 2 telefonda çok güzel ama ben Optimus dan yanayım nedense telefon beni çekiyor kendine diğer,telefonlar o kdr da cazip gelmiyor bana.Birde gezdiğim forumlarda hiç kimse şikayetçi değil teledondan aksi halde alanlar oldukça memnun umarım bende memnun kalıcam.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
kesin memnun kalırsın... bende bu sitedeki arkadaşlar sayesinde aldım optimus black'i.. ilk smartphone'um.. ilk zamanlar karışık geldi ama zamanla alıştım.. tek alışamadığım hızı oldu :) birde ağırlığı yüzünden çok sık çantama bakıyorum.. almadım mı acaba telefonu diye :)

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D:D:D galiba bu tatlı sorunları bende yaşıcam ve sizlerin tavsiyelerinize güveniyorum üstelik denedimde telefon çok hoşuma gitti kesin kararımdır optimus black

Bu arada "angel75" sen aldıktan sonra rom yükledin mi yüklediysen hangi rom u kullanıyosun ve memnunmusun rom dan?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
v10c yi yükledim çok da memnunum...

bu arada vatan bilgisayarda sık sık kampanya oluyor. optimus black'in fiyatı bayağı bir düşüyor.. orayı takip edebilirsin...

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler alınca bende v10c yüklerim o zaman.Büyük ihtimalle teknosa dan alıcam ama vatan a da bakarım alıcağım zaman.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Arkadaşım vatanbilgisayarda güzel kampanyalar oluyor, bence sitesinden konuya abone ol, indirim oldumu haber ver kısmınıda işaretle tetikte kal (:

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
vatan ve bimeks güzel indirimler yapabiliyor. benim arkadaşım 920 tl'ye almıştı vatan bilgisayardan optimus black'i aldıktan 2 hafta sonra bir günlüğüne yanılmıyorsam 820 tl'ye inmişti fiyatı. kahrolmuştu :) ama yine de 920 tl bile böyle bir smartphone için oldukça uygun.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
72 sayfa olmuş bu konu yahu, aldığım cihazın bu kadar reaksiyon alması çok iyi :)

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi sorum olcak bu hafta sonu alıcam vatandan haftasonu indirimi ile ama taksitle alınca fiyat 1.000tl ye çıkıyor mu yoksa indirimli fiyattan mı taksit yapılıyor yani taksitle alınca indirimden faydalanıyormuyuz.

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yakınımda vatan computer var bu akşam bi gidip bakarım sorarım. Teşekkürler bilgilendirme için.