LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet bayağı ayrıntılı bir inceleme olmuş... optimus black şimdi de renk seçeneğiyle gelmiş optimus black beyaz...daha çok talibi olacaktır inanıyorum

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
''En iyi performansa sahip olmasa bile, LG Optimus Black’in kamerası günlük ihtiyaçlarınıza yanıt verebilecek kapasitede'' günlerdir söylediğim şey nedir sana. en iyisini istiyorsan profesyonel fotoğraf makinesi al. az biraz basıklık var diye berbat ilan etmek ciddi haksızlıktır. ufak bir sorun var ve bu sorun yazılım güncellemesiyle çözülüyor. senin savunduğun galaxy s2'de de pembe ışık sorunu var. madem çok araştırmacısın araştır onu da bul bakalım. hemde birinin fiyatı 900 tl birinin fiyatı 1700 tl hadi bakalım hangi smartphone adına skandaldan sayılır bu sorunlar. optimus black yada başka bir smartphone için hakaret edeceksek önce adam akıllı araştırma yapmamız lazım. emeğe saygı göstermemiz lazım..

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
http://www.mobilinceleme.com/lg-optimus-black-p970-inceleme

Bu site çok güzel ve ayrıntılı bir şekilde optimus black'i incelemiş.Video olayına gelincede "Kamera" başlığı altında video oranında yaşanan soruna değinilmiş.

verdiğiniz link'te gerçekten çok iyi incelenmiş telefon.. kamerada dediğiniz sorunuda yazmış.. ama düzeltilmeyecek birşey değil sonuçta.. genel olarak optimus black'e kötü diyemeyiz.. tek kötü yanı varsın bu olsun.. bu fiyata bu kadar kaliteli bir smartphone bulmak zor.. bunu kabul etmek lazım..

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
LG Electronics garantisi Türkiye'de geçerli mi?

Garantiden faydalanmak için ürünün faturasının olması şartmı? Zaten garantili ürünlerin IMEI numaraları garanti servislerinde kayıtlıymış, fatura ve garanti belgesinin olması şart değilmiş.Böyle bir bilgide okudum.Doğrumudur ?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
LG Electronics garantisi Türkiye'de geçerli mi?

Garantiden faydalanmak için ürünün faturasının olması şartmı? Zaten garantili ürünlerin IMEI numaraları garanti servislerinde kayıtlıymış, fatura ve garanti belgesinin olması şart değilmiş.Böyle bir bilgide okudum.Doğrumudur ?

benim bu konuda bilgim yok.. ama dediğiniz gibi birşey varsa gerçekten süper bir uygulama olur... bu bilginin doğru olup olmadığını ancak lg destek temsilcisinden öğrenebiliriz.. Ben arayacağım gerçekten merak ettim.. Sizde arayacaksanız 444 6 543 telefon numarasından ulaşabilirsiniz... Hangimiz konuşursak burdan haberleşelim..

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
bir gün tam anlamıyla gelemedim :) ortalık almış başını gitmiş :)

çok güzel bir yere değinmişsin [MENTION=15367]El Padrino[/MENTION]

[MENTION=158637]angel75[/MENTION] yaptığın açıklama için ayrıca teşekkürler...

Aynı TC kimlik misali yani, tc kimlik numaranı bil , yada ssk ;) hastanede muayne ol.. mantıklı cvp alırsanız bizlerede bilgi verin arkadaşlar...

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Paralel ticaret diye birşey var hocam, yurtdışından alıp geip burda satarsan LGe ne yapsın, sanmıyorum garanti vereceklerine..

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bu arada arkadaşlar optimus black vatan computer'da kdv sini silmiş fiyatı 919 Tl yapmış.. etrafınızda alacak olan birileri varsa haberiniz olsun..

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bahsedilen uygulama gerçekten çok iyi olur. paralel ticaret buna engel değildir bence. yani şöyle düşünüyorum atıyorum satürn'den alındı optimus black haliyle fatura kesilir felan. o bilgi lg'ye gönderilip teknik servise bildirilebilir. tamamen kendi fikrim :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Arkadaşlar ben şuan kullanıyorum :) alıcak arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum optimus black'i ;)

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu arada arkadaşlar optimus black vatan computer'da kdv sini silmiş fiyatı 919 Tl yapmış.. etrafınızda alacak olan birileri varsa haberiniz olsun..

vatan computer'i bilmiyorum ancak web alışveriş sitelerini sık sık takip etmek gerekiyor çünkü optimus black ve diğer telefonlar da dahil sürekli promosyon yapıp belirli süre fiyatları bayağı bir aşağıya çekiyorlar

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Arkadaşlar optimus Black'e rom yükledim, yükledikten sonra ciddi anlamda fark etti, arkadaşın dediği gibi basık muhabbetinide giderdi, gerçi o türlü daha netmiş gibi geldi bana görüntü :) neyse sonuç itibariyle telefondaki gereksiz uygulama ve oyunlar gitti.. ve hız bakımından biraz daha fark etti, zaten sorunsuzdu tam kusursuz oldu :)
bilginize sunmak istedim :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar optimus Black'e rom yükledim, yükledikten sonra ciddi anlamda fark etti, arkadaşın dediği gibi basık muhabbetinide giderdi, gerçi o türlü daha netmiş gibi geldi bana görüntü :) neyse sonuç itibariyle telefondaki gereksiz uygulama ve oyunlar gitti.. ve hız bakımından biraz daha fark etti, zaten sorunsuzdu tam kusursuz oldu :)
bilginize sunmak istedim :)

nasıl yani tam ekran olmadığı zaman mı netti?
bu arada optimus black'in kusursuz olduğu için gözün aydın :)
bir de bişi soracağım.. radyo yok mu gerçekten black'te?

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:28 ----------

merhaba @El Padrino .. aramadım ama mail attım.. cevabı bekliyorum... geldiği zaman size hemen ileteceğim...

cevap maili geldi.. aynen şöyle yazıyor..

Yurtdışından alınan ürünlerde mevcut olan LG Electronics garanti belgesi Türkiye' de geçerli değildir.

Türkiye'den satışı yapılan GSM ürünlerinin S/N numarasından garanti süresi sorgulanmaktadır. Fatura ve garanti belgesine ihtiyaç duymazlar.

Saygılarımızla…

‘ LG Markalı Notebook ve “smart phone” özellikli Cep Telefonlarınız için çağrı merkezimizden uzaktan erişim ile destek alabilirsiniz’

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Ekran görüntüsü pc ye atılınca Basık görüntü deniliyordu ya, romdan sonra tam görüntü pc ye atılınca tam ekran oluyor ;) lakin benim gözüm diğer basın denilene alıştığından olsa gerek biraz tuhafladım açıkcası ama alışırım onada alışmasamda olur sonuçta arkadaşıma vericem :D

Radyo normalde evet malesef yok, fakat o kadar abartmaya değer birşey olduğunuda açıkcası sanmıyorum . çünkü rom attıktan sonra güzel alımlı bir radyo geliyor durun size resminide paylaşayım isterseniz :)

7878.png

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Ekran görüntüsü pc ye atılınca Basık görüntü deniliyordu ya, romdan sonra tam görüntü pc ye atılınca tam ekran oluyor ;) lakin benim gözüm diğer basın denilene alıştığından olsa gerek biraz tuhafladım açıkcası ama alışırım onada alışmasamda olur sonuçta arkadaşıma vericem :D

Radyo normalde evet malesef yok, fakat o kadar abartmaya değer birşey olduğunuda açıkcası sanmıyorum . çünkü rom attıktan sonra güzel alımlı bir radyo geliyor durun size resminide paylaşayım isterseniz :)

7878.png

çok teşekkürler..evet radyonun olmaması sorun değil... ben bilgi amaçlı sormuştum.. yoksa hiç radyo dinlemem :) yanlız fotodan ekran parlaklığıda çok iyi anlaşılıyor optimus black'in... kaliteli... beğendim :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
rom sayesinde radyo da geliyorsa süper oluyor demektir. çünkü radyo olayına takılan çok kişi var. optimus black'te bu sorunun çözülmesi sevindirici bir haber.

emrfrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar ben de bu telefondan aldım fakat telefonu güncellemek istediğim halde bi türlü bilgisayara tanıtamadım telefonu(vista kullanıyorum).bilgisayarımda hiç birşey gözükmüyor ..lg pc suit modem drivers faln hepsini yükledim fakat hala bilgisayara tanıtamadım..lütfen yardım edin :(

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
[MENTION=166104]emrfrk[/MENTION] merhaba dostum, vista 64 bit mi kullanıyorsun ? güncelleme yapmak istediğin lg nin sitesinden tools dosyasını indirdin mi ?

aequitas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar merhabalar
benimde sizlere birkaç sorum olacak bu cihazla ilgili
ürünü yeni aldım memnunum genel olarak ancak benim sıkıntım sarjıyla ilgili neredeyse 15 gün oldu ve benim cihazımın şarjı hala verimli değil. yani sabah 9 gibi cektigimde yatmadan önce tekrar sarj gerektiriyor. diger telefonuma iphone 4 e göre bu sarj süresi iyi ancak sizin cihazlarınıza göre yani okuduklarıma göre verimli değil. bunun icin ne önerirsiniz yani en azından 2 günü tamamlasa fazlasıyla iyidir derim.
saygılarımla

---------- Post added at 05:07 ---------- Previous post was at 05:04 ----------

bu arada arkadaslar ben lg yi bl40 chocolate modelinden beridir takip ederim ve chocolate bl40 kumanda vari bir telefon olmasına ragmen en basarılı ekrana sahip telefonlardan biriydi. optimus black alacak olan arkadaslarıma ekran konusunda tereddut etmeden almalarını tavsiye ederim. fiyat performans oranı bence gayet basarılı bir ürün.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
eğer 2 gün ve daha fazla gitsin diyorsan bütün push notifications (bildirimler) i kapatacaksın. mail, facebook, twitter, whatssup foursquare işte bu tür sürekli internete bağlı ne varsa bildirimlerini kapatacaksın. o zaman 2 gün veya 2.5 gün gidiyor şarzı

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
arkadaslar merhabalar
ürünü yeni aldım memnunum genel olarak ancak benim sıkıntım sarjıyla ilgili neredeyse 15 gün oldu ve benim cihazımın şarjı hala verimli değil. yani sabah 9 gibi cektigimde yatmadan önce tekrar sarj gerektiriyor. diger telefonuma iphone 4 e göre bu sarj süresi iyi ancak sizin cihazlarınıza göre yani okuduklarıma göre verimli değil. bunun icin ne önerirsiniz yani en azından 2 günü tamamlasa fazlasıyla iyidir derim.
saygılarımla

bu arada arkadaslar ben lg yi bl40 chocolate modelinden beridir takip ederim ve chocolate bl40 kumanda vari bir telefon olmasına ragmen en basarılı ekrana sahip telefonlardan biriydi. optimus black alacak olan arkadaslarıma ekran konusunda tereddut etmeden almalarını tavsiye ederim. fiyat performans oranı bence gayet basarılı bir ürün.

rom yükleyince optimus black'in şarjı daha iyi gidiyormuş.. bu arada NecronomicoN'un dediği gibi uygulamalarını kapat kullanmadığın zaman...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ekran parlaklık seviyesini gerekmediği sürece kısık tut, kullanmadığın halde açık olan uygulamalar varsa kapat, arkadaşın dediği gibi bildirimleri kullanmadığın sürece kapalı tut. arkadaşım da optimus black kullanıyor. smartphone'un şarjı ilk başlarda çabuk bitiyor gibiydi fakat sonrasında bu işlemleri yaptık. bir de rom attırdı cihaza. şimdi 2 günü çıkartıyor.

aequitas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
öncelikle rom konusunda eksigim o yüzden işlem yapmadım
push olarak da aktif olan 1 adet mailim var ve günde 15-20 arasında mail gelmekte diger programların hicbirisini kullanmıyorum watsup cok nadir de olsa kullanırım. ekran parlaklıgım yarı seviyede bunlara bakarak az gidiyor demiştim ancak rom olayını ögrenir ögrenmez onuda uygulayacagım. aslında beklentim 2 gün ama bu tarz telefonlarda sabah 9 dan yatana kadar rahat gitse sarjı yinede razı olmak gerekiyor. birde dediklerinize dikkat ederek kullanacagım. peki arkadaslar yardım isteyecegim bir diger konuda android market uygulaması gibi uygulama indirebilecegimiz alternatifler varmıdır? birde bu cihazlarda kişisel verilerin saklanması ne derece guvenlidir yani sifreler kredi kartı bilgileri vs seyler. bazı programlar var bunların icine gizleyebiliyorsunuz ancak onların güvenilirligi ne derece acaba kullanan bilen yada bir tavsiyesi olan varmıdır bu konuda?

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
oyun ve uygulamalar için en güvenilir ve geniş içerik google markette bulunuyor. verilerini de smartphone hafızasında rahatlıkla saklayabilirsin. benim tanıdığım bir çok kişi şifrelerini telefonuna yazıyor ama birşey olduğu yok. en basit örneği arkadaşım optimus black kullanıyor şimdiye kadar başına hiç bir iş gelmedi. bakma sen milletin güvenlik açığı var falan diyerek büyüttüğü söylentilere. ha illaki endişem var dersen yazarsın şifrelerini bir kağıda koyarsın cüzdanının içine olur biter.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
arkadaslar merhabalar
saygılarımla

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım,güle güle kullanman temennisiyle..

ilk olarak şarj konusunda arkadaşların dediklerinin aynısını diyorum. şuan bende ortalama 1,5 güne dayanıyor hatta 2 ye dayanacağını düşünüyorum. aynı zamanda yeri geldiğinde nete girip dolaşıyorum şirket içerisinde , uygulama oyun indirip deniyorum. sonrasında telefon görüşmeleri yapıyorum sıklıkla. ve buna rağmen 1,5 güne dayanıyor. şarjın çok gitmesi romdan sonra daha artıyor gerçekten, ayrıntılı rom anlatımı yaptım forumda o konuyu okursan güncelleme sonrasında hemde radyonda gelicektir tavsiye ederim ....
herhangi bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım takıldığın yerlerde felan...

Sonra güvenlik olaraktan ne kadar güvenli diyorsun.... şifrelerimi felan ne kadar güvenle saklayabilirim diyorsun..
öncelikle kendi yazmadığın yazılım olmadığı sürece bu tür yazılımlara güvenmek bana göre doğru değil, şahsen ben kullanmıyorum.. Android şuan güvenlik açıklarıyla var olduğu biliniyor İos daha güvenli felan diye bir araştırma bile mevcut.
İOS da ilk çıktığında açıklarıyla çıktı ki o dönemlerde bu kadar yazılımlar yoktu.. şimdi herkes yazılım yapıyor.. sağlam yazılımcıların programlarını kullan sorun olmaz.. googlemarket güvenilir olmayan programları zaten kabul etmiyorlar.bildiğim kadarıyla sen googlemarketten yada lg nin kendi resmi download sitesinden vazgeçme gerisi boş olur bu konuda..
ama arkadaşın dediği gibi :) çok şifren önemli ise yaz kağıda koy cüzdana bu seferde cüzdan çalınsın :P