LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Samsung'a güvenmenin nedeni sadece reklam ben sana söyliyim :) samsung'un 10 reklamı varsa LG'nin 5 reklamı olmuştur.. Belkide bu güvensizlik bundan kaynaklanıyor ?

tekinderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konu optimus black'ten samsung'a geldi :) siz onu bunu bırakında iphone 4 kullanan birinin güneşte optimus black'in ekranını görünce "ohaaa bu ekran benimkinden daha net.. bu ne yaaa???" demesi nasıl? :):):) çok hoşuma gitmişti.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Tamam da niye bu kadar üstüme geldiniz onu anlamadım :D Büyük ihtimal bu yüzden çünkü Türkiye de lg telefonlar o kadar meşhur değil biliyorum var ama kimin elinde lg gördünüz allah aşkına . Samsung telefonları çoğu yerde görüyorum bu yüzden hani milletde var diye benim de içim gidiyor . Galiba bi de reklamlarını gördüğüm için .

Bu arada samsung ile apple'ın davasını biliyorum kardeşim . Benzer oldukları için ikisinin görünüşünden de hoşlanmam normal bir şey oluyor o zaman değil mi kardeşim .

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
Bimeks de %25 indirim var acele edin 879.65 tl KDV dahil fiyati

tekinderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet gerçekten optimus black'in fiyatı çok iyi.. düşünsenize başka markalarda ön kameranın 2mp, ekranın nova display olduğunu... hah o zaman fiyat tavan yapmıştı kesin... marka derkende anlamışsınızdır hangileri olduğunu :)

Reaksiyon puanı
10,315
arkadaşlar, yere göğe sığdıramadığınız LG'nin bu modelinin SAR değeri hakkında bilginiz var mı acep?!
kusura bakmayın, keyfinizi kaçırmak istemezdim ama... anladınız!
arkadaşlar bu modelin SAR değeri 1.18 wat/kg'dır. yani o pahalı diyerek yerlere çaldığınız samsung gibi bazı markaların üst düzey telefonlarının sar değerinden takriben üç kat, dört kat daha fazla yani... yanisi, radyasyona, daha doğrusu ölüme bir o kadar yakınsınız demek oluyor. ben şahsen birkaç yüz lira tasarruf edicem diye ölüm satın almam kendime...

bi de bunu düşünün olur mu?!

yetti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yasal olarak Sar değeri 2w vs diyorlar ama okudugum kadarıyla 1 ın altı makbulmüş.
Buda düşündürdü beni şu anda lg için :(

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar, yere göğe sığdıramadığınız LG'nin bu modelinin SAR değeri hakkında bilginiz var mı acep?!
kusura bakmayın, keyfinizi kaçırmak istemezdim ama... anladınız!
arkadaşlar bu modelin SAR değeri 1.18 wat/kg'dır. yani o pahalı diyerek yerlere çaldığınız samsung gibi bazı markaların üst düzey telefonlarının sar değerinden takriben üç kat, dört kat daha fazla yani... yanisi, radyasyona, daha doğrusu ölüme bir o kadar yakınsınız demek oluyor. ben şahsen birkaç yüz lira tasarruf edicem diye ölüm satın almam kendime...
bi de bunu düşünün olur mu?!

SAR değerleri 1 ve 1,2 arasındaki smartphone'larda rahatsızlık yaratıcı bir sorun olmaz.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Merhaba arkadaşlar "LG OPTİMUS BLACK P970" ün kulaklık ve speaker müzik peformansı nasıldır ?
Bu konuda bilgi verebilecek bir arkadaş varsa çok makbule geçer hakkaten.
Özellikle merak ettiğim konu bu.

Teşekkürler.

kulaklık performansı iyi güzel. speaker performansı çok da başarılı olmasa da idare eder.

edit: not:

iphone 4 konuşurkenki sar değeri 1.17 W/kg iPhone 3G S 1.19

yetti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ciddi bir fark var ama diğer modeller ve lg nın bu modelı arasında.Insan kıllanıyor , tam alıyordum telefonu

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sanırım sar değerinden dolayı endişesini belirtmek istemiş arkadaş :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ya ben şöyle düşünüyorum. millet optimus black'e sataşıyor sar değeri şöyle böyle diye misal iphone4 sar değeri 2 çıktı ama 2000 tl lik cihaz bir günlüğüne 500 tl'ye satılıyor. bizim millet koşa koşa gidip alır ne sar değerine bakar ne başka birşeye. he bu demek değil ki iphone'un ya da opitmus black'in sar değeri çok yüksek hatta ölümcül. bu zamana kadar kullandığımız hatta konuştuğumuz telefonların sar değerine mi baktık. yada daha saçmalayacak olursam yediğimiz domatesin hormonuna mı baktık. adamlar 2 sınır koymuş optimus black'te 1.18 sar değeri var yani sakıncalı sınırın altında. ama buna çok diyen arkadaşlar iphone4'te 1.17 olmasına rağmen fiyatı uygun olsa iphone4 alır. önemli olan cihazı nasıl kullandığındır. gece yatarken kafanın dibine koysarsan telefonu sar değeri ne olursa olsun kötü etkiler, sabahtan akşama kadar telefonla konuşursan sar değeri ne olursa olsun kötü etkiler. burada sınır çok yüksek olmadıkça optimus black ya da başka bir smartphone'u günah keçisi ilan etmek bence yanlış olur..

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Hay Ağzınla bin yaşa @blackmamba07 neredeyse benim düşündüklerimi yazmışın :) iyi bari ben yazmadan sen yazdın, yazmak için uğraşmadım :))

tekinderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senelerdir uzmanlar cep telefonu ile konuşurken kulaklık kullanın diyorlar bu dikkate alınmıyorda şimdi sar değerlerimi problem oldu. @blackmamba07, gerçekten çok güzel demişsin.. millet bırak fiyatını falan gösteriş olsun diye alınıyor çoğu telefonu..

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu telefonda Flash 10.2 destegi varmi ?

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
buraya bi göz attın sar değerleri hakınnda bilgi sahibi olun arkadaşlarhttp://reviews.cnet.com/4520-6602_7-6258775-3.html?tag=rb_content;rb_mtxAmerika’da 1.6 W / kg olan üst sınır Avrupa’da 2 W / kg ile sınırlanmış.
Avrupa Birliği Standartları gereği ülkemizde de bu sınır yasalar çerçevesine 2 W / kg.

LG cell phone radiation levels
http://reviews.cnet.com/4520-6602_7-6258775-3.html?tag=rb_content;rb_mtx

Samsung cell phone radiation levels
http://reviews.cnet.com/4520-6602_7-6258775-7.html?tag=rb_content;rb_mtx

Nokia cell phone radiation levels
http://reviews.cnet.com/4520-6602_7-6258775-6.html?tag=rb_content;rb_mtx

Sony Ericsson cell phone radiation levels
http://reviews.cnet.com/4520-6602_7-6258775-10.html?tag=nav

Motorola cell phone radiation levels
http://reviews.cnet.com/4520-6602_7-6258775-4.html?tag=nav

20 highest-radiation cell phones (United States)
http://reviews.cnet.com/4520-6602_7-5020357-1.html?tag=lnav

Other cell phone radiation levels
http://reviews.cnet.com/4520-6602_7-6258775-11.html?tag=arw

LG black optımus SAR değeri 1.18 wat/kg'dır

[TABLE="class: radiation"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Apple iPhone (4GB)[/TD]
[TD]0.974[/TD]
[TD]n/a[/TD]
[TD]BCGA1203[/TD]
[/TR]
[TR="class: even, bgcolor: #EEEEEE"]
[TD]Apple iPhone (8GB)[/TD]
[TD]0.974[/TD]
[TD]n/a[/TD]
[TD]BCGA1203[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Apple iPhone 3G (16GB)[/TD]
[TD]1.38[/TD]
[TD]n/a[/TD]
[TD]BCGA1241[/TD]
[/TR]
[TD]Apple iPhone 3G (8GB)[/TD]
[TD]1.38[/TD]
[TD]n/a[/TD]
[TD]BCGA1241[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Apple iPhone 3G S (16GB)[/TD]
[TD]0.79[/TD]
[TD]n/a[/TD]
[TD]BCGA13303A[/TD]
[/TR]
[TD]Apple iPhone 3G S (32GB)[/TD]
[TD]0.79[/TD]
[TD]n/a[/TD]
[TD]BCGA13303A[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yani iphone 3g daha da korkutucuymuş. ama bizim milletimiz peşinden çok koştu hala da koşmaya devam ediyor. optimus black daha sağlıklı demek ki ;)

isocity

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
bir sar polemiği başlamış. arkadaşlar bu telefon zaten öyle alıp saatlerce konuşmaya uygun bir yapıya sahip değil. illa ki kulaklıkla kullanmak lazım. jabra nın kulaklıgını kullanıyorum uzun konusmalarım ıcın. şarjı da 6-7 saat gidiyor. haa alıp iki dakika konusup kapatacaksan bu sar değeri gayet normal. yok yatağa uzanıp saatlerimi telefona çenemi dayayıp geçireceğim diyorsan sar 0.50 olsa da zararlı.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
bir sar polemiği başlamış. arkadaşlar bu telefon zaten öyle alıp saatlerce konuşmaya uygun bir yapıya sahip değil. illa ki kulaklıkla kullanmak lazım. jabra nın kulaklıgını kullanıyorum uzun konusmalarım ıcın. şarjı da 6-7 saat gidiyor. haa alıp iki dakika konusup kapatacaksan bu sar değeri gayet normal. yok yatağa uzanıp saatlerimi telefona çenemi dayayıp geçireceğim diyorsan sar 0.50 olsa da zararlı.

O zaman ben yanmışım, her birşey vardır bende.. çünkü telefonla en uzun görüşmem kulaklıksız.. 9saat57 dakika :S

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Aynen öyle, o kadar saat kulağa dayarsanız hangi smartphone olursa olsun yakar kül eder. :) SAR abartı olmadığı sürece sorun yok; Nova Display'e rağmen Optimus Black'inki gayet iyi mesela.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Telefonu almaya karar verdim kıymete bindi Bimekte dün 879 TL olan telefon bugün 1002 TL ve Ankamall'de Electro world, Teknosa 1 ve 2 ve Bimeks de yoktu
Vatan'da 998 TL ... :(

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Telefonu almaya karar verdim kıymete bindi Bimekte dün 879 TL olan telefon bugün 1002 TL ve Ankamall'de Electro world, Teknosa 1 ve 2 ve Bimeks de yoktu
Vatan'da 998 TL ... :(

Hafta sonu kampanyalarını kovalıyacaksın artık , hakkaten bende şimdi baktım fiyatlarına yanlız hafta sonu indirim olabilir bence hafta sonu bir bak ;) fiyatı iyi bea :) taksitle felan alabilirsin ? alışveriş sitelerinden felan indirim veya sana özel bir promosyon yaparlar belkide şansını zorla :)

tekinderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@ahmeta çok üzüldüm senin için... bence talep çok olunca fiyatta artış yaptılar.. bende geçen bir teknomarkete gittim öylesine sordum "optimus black varmı" diye. ellerindekilerin hepsi satılmış.. 1-2 hafta sonra içinde alabilirsin düşer tekrar fiyatı..

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
valla bildiğiniz üzere ben black var bende hemde yeni yurt dışından gelmiş iphone. Iphonu kullanıyorum sadece adından dolayı inanın Black çok daha güzel. Bir kere müthiş bir ağırlık farkı farkediyor. Benim black kutusunda yatıyor tabi şuan o başka. İlk defa çok memnun oldum bir telefondan.