LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tekinderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok alemsin @mei :) optimus black gibi bir telefonu kutusunda neden bırakıyorsun? al eline çık güneşli havaya, ön kamera ile ön konuşma yap, fotoğraf çek sonrada o muhteşem nova display ekranda çektiklerine bak :) ben hep öyle yapıyorum da :)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Öyle bişey neden yapıyosun peki ? Madem optimus black daha iyi onu kullan.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
marka farkı sadece ikisinden birisini satacaktım iphone u tutmaya karar verdim. Black in ilanınıda bir takım sitelere verdim bile :(

Aline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung'a güvenmenin nedeni sadece reklam ben sana söyliyim :) samsung'un 10 reklamı varsa LG'nin 5 reklamı olmuştur.. Belkide bu güvensizlik bundan kaynaklanıyor ?

Katılıyorum, bence diğer faktörde Samsung Türkiye'ye LG'den önce geldi ve ismini duyurdu. Türk insanının bilmediği, yeni gelen markaya bir önyargısı vardır. Ben LG'ni kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Hatta Smartphonelarını çok başarılı buluyorum.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
marka farkı sadece ikisinden birisini satacaktım iphone u tutmaya karar verdim. Black in ilanınıda bir takım sitelere verdim bile :(

@mei oldumu şimdi :) ne güzel aldın kullanıyordun.. bari yazda memnuniyetsizlikten felan değil :) ihtiyaçtanda satılık değil.. sadece ve sadece gibisinden :D

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
durduğu yerde yaşlanmasın istedim hehe babama verdim bu ne oğlum dedi :D istemedi.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ee optimus black biraz genç işi tabi. yaşlılar hızına yetişemez. şahsen benim babama smartphone desen küfür mü ediyorsun der. açıklamasına girsem alo desin yeter der :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
iphone dokunmatik değil mi ? ne farkedecek babama iphone u versem 60 yaşında adam haklı ne anlar öyle telefondan :D

boikot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ekranı iphone karşılaştırmanız çok saçma çünkü apple ekranını lg yapıyor zaten

yetti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ; cevaplar için teşekkürler.
Black'in 3.5 bir kulaklık girişi var ancak sanırım tüm kulaklıkları desteklemiyor Black?
Bu doğrumudur?
Birde Black için sağlam kulaklık tavsiyesi verebilecek olan var mı?

Teşekkürler.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
veee lg black optimususa kavuşuyorum şipariş verdim pazar veya pazartesi elimde olacak lg türkiyeden satın aldım [TABLE="width: 100%, align: left"]
[TR]
[TD="class: urunKdvDahil"]Kdv dahil 909,78
hale ile 900,68 artı havale ücreti var bide 31 tl ama atmden yaparsanız 4 lira [/TD]
[TD="width: 5"][/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: urunPuanBilgisi, colspan: 3, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

http://www.lgturkiye.com/asp/show_stock.asp?product=P970-OPTIMUS-BLACK

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Çok yakında bir LG veya Samsung'um olabilir. Model kesinleşince markada kesinleşmiş olacak.
LG Optimus Black almak veya almamak için nedenlerinizi bekliyorum.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
engerex__ tavsiyem lg black optimusdan yana kullan bence Harika bı cihaz

Reaksiyon puanı
10,315
bu yere göğe sığdırılamayan optimus black'ın ekran tipi TFT imiş. yani çoktan tarih olmuş, modası geçmiş, soluk benizli, çizilmelere karşı son derece dayanıksız TFT. ve ayrıca flash desteğinin de olmadığını söylüyor LG türkiye sitesi... bu durumda galaksi s2 ile arasında takriben 500 tl fark var gerçi ama, kalite ve özelliklere bakıldığında fark 100 tl'den bile fazla olması lazım diye düşünüyorum.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
flash desteği var canım, önceki sayfalarda yazıyor ve hiç bir video da ve web sitesinde ben sorun yaşamadım. Ayrıca ekranıda dediğin gibi değildir.

IPS LCD kapasitif dokunmatik
Accelerometer sensor for UI auto-rotate
Proximity sensor for auto turn-off
Touch-sensitive controls
Optimus UI 2.0, Gesture UI 2.0

[TD="width: 130"][/TD]

araştırmadan, kulaktan dolma veya sallamasyon yapmayalım. Sana tavsiyem git bir telefoncuda eline al LG Black'i bir bak. Bu arada resmi sitede nasıl özellik yazıyor anlamıyorum SES KAYIT yok yazıyor benim telefonda en son baktığımda 400+ Saat ses kaydedecek yer vardı :D

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
Resmi siteye yanlış yazılmış bimeksde amoled. Hepsi burdaa. da LCD yazıyor

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
iPhone 4 ekranı IPS LCD dir.
LG Optimus Black ekranı IPS LCD dir.
IPS LCD ise TFT türevlerinden biridir.
iPhone 4 ekranlarının üreticisi LG Display dir.
Flash desteği 1 Ghz ve üzeri işlemcili Android 2.2 Froyo sürüm ve üzerinde verimli çalışıyor. Bu telefonda da her ikisi mevcut. Telefona sahip arkadaşlar bilgi verirse çok iyi olur.
LGTürkiye dediğin sitenin LG firması ile tek alakası Ankaralı bir firmanın LGTürkiye.com adı altından site kurup LG ürünlerini burada satması.

Ekran kalite testi için şurayı inceleyebilirsin.
http://www.phonearena.com/reviews/LG-Optimus-Black-Preview_id2676

Reaksiyon puanı
10,315
yav bana niye kızıyorsunuz, ben o bilgileri LG türkiye sitesinden almıştım.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bende LG Optimus Black sahibi oldum, kaç gündür arıyordum dün Vatan bilgisayardan aldım 919 TL'ye (+ koruyucu kapak da hediye ediyorlar) yine en hesaplısı Vatan oldu diğer satanların hepsi zam yapmış.
Neyse dün alır almaz güncelleme yaptım ve açılışdaki turkcell logosundan kurtuldum LG'nin kendi logosu geldi :)
Dokunmatik ekran bazen algılamıyor ama onun dışında ayet iyi Android konusuna yabancıyım Windows Phone dan sonra alışmak zaman alıyor, kurcaladıkça öğreneceğim bi kaç program kurdum bile.
Bence telefon gayet başarılı arkadaşlar...

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
şu günlerde root ve rom yükleme olaylarını araştırıyorum. rom için bir kaynak buldum ama güvenemedim. yapanlar olmuşlar ve memnunlar..

http://www.android-turkey.net/forum/konu-lg-optimus-black-p970-rom-yukleme.html

root etmek için ise ginderbreak isimli bir uygulamayla yapıldığını öğrendim. aslında gingerbread için yapılmış olan bu program bizim telefonlarda froyo larda da çalışıyormuş fakat şimdilik cesaret edemedim root etmeye.

http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-root-lg-optimus-black-with-gingerbreak/

root ettikten sonra içindeki kıytırık döviz finans hurriyet zaman vs vs kıytırık ve kendi içinde yüklü gelen ve boşuna kaynak yiyen uygulamarı silebiliriz. ve daha diğer programlar adblock yazılımları vs vs. denemek isteyen varsa denesin ama buraya da yazsın bir şeyler :))

şueraali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu günlerde root ve rom yükleme olaylarını araştırıyorum. rom için bir kaynak buldum ama güvenemedim. yapanlar olmuşlar ve memnunlar..

root etmek için ise ginderbreak isimli bir uygulamayla yapıldığını öğrendim. aslında gingerbread için yapılmış olan bu program bizim telefonlarda froyo larda da çalışıyormuş fakat şimdilik cesaret edemedim root etmeye.

http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-root-lg-optimus-black-with-gingerbreak/

root ettikten sonra içindeki kıytırık döviz finans hurriyet zaman vs vs kıytırık ve kendi içinde yüklü gelen ve boşuna kaynak yiyen uygulamarı silebiliriz. ve daha diğer programlar adblock yazılımları vs vs. denemek isteyen varsa denesin ama buraya da yazsın bir şeyler :))

gingerbread uygulamasını kurup root ettikten sonra titanium backup programı ile gereksiz uygulamaları sorunsuzca silebilirsin arkadaşım ben öyle yaptım basit ve kolay

cacacac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bimeks deki fiyatı artmıs su anda en ugun fiyat gold bilgisayar ve lg de. vatan da da ucuz. bişey soracam bende bugün yarın alacam da bu türkcell logosu her yerde var mı (gold,bimeks,vatan yada lg ). ayrıca andoid marketteki canlı tv programlarını acıyor mu acıyorsa kasma yapıyor mu. falsh player 10.3 güncellemesi oluyormus galiba. bilgisi olan var mı

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26

z4root uygulamasını deneyin. Belki işe yarar.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169

lg-tum-lg-telefonlari-P970-small.jpg
[h=3]Başlıca Özellikler[/h]
  • Dünyanın ilk 2 mp Ön yüz kamerası
  • Dünyanın ilk direkt wi-fi teknolojisi
  • G-Key ile tek el kontrol desteği
  • Daha hafif ve ince dizayn
  • Daha verimli Pil tüketimi
  • Dünyanın en parlak ekranı
Tüm spesifikasyonları göster
[h=4]GENEL[/h]UMTS900/1900/2100GSM850/900/1800/1900HSDPA7.2MHSUPA5.7Mbps[h=4]EBAT[/h]Boyutlar122 X 64 X 9.2mmAğırlık109 g (Batarya dahil)[h=4]EKRAN[/h]TipNOVA EkranTip700 Nit IPS LCDTipTFT kapasitif dokunmatik ekran, WVGAEbat4.0 inç, 800 x 480 piksel[h=4]CHIPSET[/h]ChipsetOMAP 3630 (1Ghz)[h=4]İŞLETIM SISTEMI[/h]Androidv2.2 Froyo[h=4]HAFIZA[/h]Telefon DefteriSınırsızArama KayıtlarıSınırsızKullanıcı Hafızası1GBHarici Hafıza32GB'e kadar microSD kart[h=4]VERI BAĞLANTISI[/h][h=4]KAMERA[/h]Birincil5MP / LED flaşİkincil2MP[h=4]SES[/h]Alarm TipiTitreşim, MP3 zil sesleriMikrofonVarMikrofon3.5 mm kulaklık girişi[h=4]ÖZELLIKLER[/h][h=4]BATARYA[/h]BataryaStandard batarya, Li-Ion 1500 mAh

http://www.lg.com/tr/cep-telefonu/smart-phones/LG-P970.jsp

cacacac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0