gigabyte13
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Bence burada asıl ironi: Galaxy S 2 ile Galaxy S arasında dağlar kadar fark olmasına rağmen Galaxy S'in fiyatının S 2'ye bu denli yakın oluşu 

tam 2 haftalik optimus black kullanicisiyim ve bu basligi takip ettim gunden gune. simdiye kadar sizlerle kendi izlenimlerimi paylasmadim telefon hakkinda, cunku genellikle bu cihaza sahip diger arkadaslar oldukca guzel anlatmislar. hala kafaniza takilan biseyler varsa cevaplayabilirim. Bir de birsey sormak istiyorum, psx4droid diye bir program sayesinde playstation oyunlarini calistirabiliyorum, bunun ps oyunlarinin rom lari gerekliymis ve bende bi kactanesini indirdim gayet hos oynamaktayim. Fakat simdi aklima birsey takildi, bu ps oyun romlari benm cihazimin garantisini bozar mi? daha once nokia disinda telefon kullanmadigim icin bu konulardan biraz uzagim yok rom mus yok root mus yok baska biseymisbu psx4droid adli program diger android cihazlarda da calismakta, o cihazlara sahip olan arkadaslar varsa onlar da yardimci olabilirler bana. teskkurler
Bence burada asıl ironi: Galaxy S 2 ile Galaxy S arasında dağlar kadar fark olmasına rağmen Galaxy S'in fiyatının S 2'ye bu denli yakın oluşu![]()
PS ROM u farklı şey Android ROM'u farklı şey. Programı bilmiyorum ama %99 Ps romunu sadece dosya olarak okuyor, gidip de telefonun işletim sistemini flashlamıyor.
---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:46 ----------
Ne olacak ki? Firmalar nasıl olsa alınıyor diye düşürmüyorlar fiyatları. Galaxy S in fiyatı bence 900 e inmeli.
ooo çok iyi telefon. Ama lg sakıncalı bence![]()
HTC çin malı değil ki taiwan malı yani republic of china ( ama onlara sorarsanız çinli olduklarını inkar ediyorlar ) ve taiwan teknolojide japonyayla yarışır ama biz bunu göremeyiz çünkü iyi reklam yapamamışlardır . İnternette aratırsanız çoğu marka taiwan malıdır acer felan vardı sanırsam . Adamlar japonlar kadar tanınmamaktan şikayetci ve onların ürünlerinin daha iyi olduğunu iddia ediyorlar . Ve taiwan ilk kurulduğuda çoğu ülke tarafında tanınmamıştır ama günümüzde çoğu ülke tanımıştır nedenine gelince ekonomik güç . Yani bildiğin kıbrıs gibi kimse tanımıyormuş . ( Ha bu arada bilmeyenler için kuzey kıbrıs ulusal arena da tanınmamaktadır sadece Türkiye tanıyor. haritalarda felan cyprus olarak yunanlılara bağlı gösterilir . Pakistan tanımıştır ama ingilizlerin baskılarından sonra Türkiyenin ricasıyla tanımayı geri çekmişlerdir . )
Ben Optimus Black almaya karar vermiştim. Şimdi nerden çıktı bu yorumneden LG sakıncalı, sakıncası yoksa fikrini alabilir miyim
![]()
LG sakıncalımı, hiç gülüceğim yoktuArkadaslar piyasada bircok üreticinin ana malzemelerini ekranı vs vs LG üretmekte bunu bilipte öyle konusun.. Ayrıca telefon anlamında teknik serivisi en iyi servislerden birisidir.. Bunu bilmek için güney kore'den araştırmanıza gerek yok çoğu forum ve blog'lara bakarak anlayabilirsiniz.. O yüzden alıcaksan kaçırma derim şahsen o fiyata ondan iyisini bulamazsın.. en iyi smartphone'ler arasında yer alıyor.. Tasarım açısından oldukça şık bana göre ağırlığı kalınlığı vesaire.. Ekranındada nova display özelliği kullanmasıda cabası zaten.. Ön kamerasının 2mp olmasıda.. Sana tavsiyem optimus black seni pişman etmez
![]()
Kore'den şaşmamak lazımYapmayın efendim lg kore malı diye övmenize gerek yokÇoğu kişi için lg telefonlar itici geliyor dış görünüşünden dolayı . iphone samsung gibi markaların yanında ismi sönük kalmıştır . Kalitesini bilemem ama ben şahsen samsunga daha çok güveniyorum nedense .
Yapmayın efendim lg kore malı diye övmenize gerek yokÇoğu kişi için lg telefonlar itici geliyor dış görünüşünden dolayı . iphone samsung gibi markaların yanında ismi sönük kalmıştır . Kalitesini bilemem ama ben şahsen samsunga daha çok güveniyorum nedense .