LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence burada asıl ironi: Galaxy S 2 ile Galaxy S arasında dağlar kadar fark olmasına rağmen Galaxy S'in fiyatının S 2'ye bu denli yakın oluşu :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
[video=youtube;1wjmb94XMx4]http://www.youtube.com/watch?v=1wjmb94XMx4[/video]

Arkadaşlar Sonunda buldum :D mei bak adamlar yapmışş senden beklediğimi :) buyrun paylaşıyorum sizlerle..

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
tam 2 haftalik optimus black kullanicisiyim ve bu basligi takip ettim gunden gune. simdiye kadar sizlerle kendi izlenimlerimi paylasmadim telefon hakkinda, cunku genellikle bu cihaza sahip diger arkadaslar oldukca guzel anlatmislar. hala kafaniza takilan biseyler varsa cevaplayabilirim. Bir de birsey sormak istiyorum, psx4droid diye bir program sayesinde playstation oyunlarini calistirabiliyorum, bunun ps oyunlarinin rom lari gerekliymis ve bende bi kactanesini indirdim gayet hos oynamaktayim. Fakat simdi aklima birsey takildi, bu ps oyun romlari benm cihazimin garantisini bozar mi? daha once nokia disinda telefon kullanmadigim icin bu konulardan biraz uzagim yok rom mus yok root mus yok baska biseymis:) bu psx4droid adli program diger android cihazlarda da calismakta, o cihazlara sahip olan arkadaslar varsa onlar da yardimci olabilirler bana. teskkurler

PS ROM u farklı şey Android ROM'u farklı şey. Programı bilmiyorum ama %99 Ps romunu sadece dosya olarak okuyor, gidip de telefonun işletim sistemini flashlamıyor.

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:46 ----------

Bence burada asıl ironi: Galaxy S 2 ile Galaxy S arasında dağlar kadar fark olmasına rağmen Galaxy S'in fiyatının S 2'ye bu denli yakın oluşu :)

Ne olacak ki? Firmalar nasıl olsa alınıyor diye düşürmüyorlar fiyatları. Galaxy S in fiyatı bence 900 e inmeli.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Galaxy S eskidi sanki alınmaz diye düşünüyorum..

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
İnceleme işleri ile uğraşıyor olsaydım Oo çoktan yapmıştımda vakit kalmıyor açıkcası. Bu arada benim yurtdisindan iphone geldi. Benim Black'i alicisi varsa satabilriim.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
ohhh @mei o zaman onun kutu açılmını alalım senden :D video kalitesi çekimi felan :D :D :D detaylı bir inceleme istiyoruzzz :)

hadi hayırlı olsun @mei

aklımdasın ;)

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
PS ROM u farklı şey Android ROM'u farklı şey. Programı bilmiyorum ama %99 Ps romunu sadece dosya olarak okuyor, gidip de telefonun işletim sistemini flashlamıyor.

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:46 ----------

Ne olacak ki? Firmalar nasıl olsa alınıyor diye düşürmüyorlar fiyatları. Galaxy S in fiyatı bence 900 e inmeli.

Bence de inmeli; Galaxy S 2'nin yanında çok vasıfsız duruyor. :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
lg sakıncalı derken ne konuda bunu düşündüğünüzü öğrenebilir miyim?

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Belki lg beko iş birliği ile yapılmıştır cihaz :D

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
KDV'si fenaymış yahu. :D Ama bu fiyata bulunabilecek en iyi smartphone olduğu da bir gerçek. :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
LG hangi konuda sakıncalı açıkcası bilmiyorum fakat, şuanki ürün üzerine konuşmadığını tahmin ediyorum.. :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
lg cep telefonu piyasasında adını biraz geç duyurduğu için gerilerde kalmıştı. o yüzden de korkuluyor lg'den ama sorsan kullandın mı diye yok. sadece kulaktan dolma sözlerle sakıncalı olduğuna karar kılıyoruz. lg şu anda tasarımı, özellikleri ve kalite açısıdan geliştirdiği smartphone'lar ile cep telefonu piyasasındaki en iyi firmalardan biri oldu bence. kusursuz diyemem ama sakıncası varsa da tüm markalarda olduğu kadar vardır.

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya HTC de Çin malı ona bakarsanız, LG'ye önyargıyla yaklaşırsanız kaliteli smartphone'lardan mahrum kalırsınız.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
HTC çin malı değil ki taiwan malı yani republic of china ( ama onlara sorarsanız çinli olduklarını inkar ediyorlar ) ve taiwan teknolojide japonyayla yarışır ama biz bunu göremeyiz çünkü iyi reklam yapamamışlardır . İnternette aratırsanız çoğu marka taiwan malıdır acer felan vardı sanırsam . Adamlar japonlar kadar tanınmamaktan şikayetci ve onların ürünlerinin daha iyi olduğunu iddia ediyorlar . Ve taiwan ilk kurulduğuda çoğu ülke tarafında tanınmamıştır ama günümüzde çoğu ülke tanımıştır nedenine gelince ekonomik güç . Yani bildiğin kıbrıs gibi kimse tanımıyormuş . ( Ha bu arada bilmeyenler için kuzey kıbrıs ulusal arena da tanınmamaktadır sadece Türkiye tanıyor. haritalarda felan cyprus olarak yunanlılara bağlı gösterilir . Pakistan tanımıştır ama ingilizlerin baskılarından sonra Türkiyenin ricasıyla tanımayı geri çekmişlerdir . )

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
HTC çin malı değil ki taiwan malı yani republic of china ( ama onlara sorarsanız çinli olduklarını inkar ediyorlar ) ve taiwan teknolojide japonyayla yarışır ama biz bunu göremeyiz çünkü iyi reklam yapamamışlardır . İnternette aratırsanız çoğu marka taiwan malıdır acer felan vardı sanırsam . Adamlar japonlar kadar tanınmamaktan şikayetci ve onların ürünlerinin daha iyi olduğunu iddia ediyorlar . Ve taiwan ilk kurulduğuda çoğu ülke tarafında tanınmamıştır ama günümüzde çoğu ülke tanımıştır nedenine gelince ekonomik güç . Yani bildiğin kıbrıs gibi kimse tanımıyormuş . ( Ha bu arada bilmeyenler için kuzey kıbrıs ulusal arena da tanınmamaktadır sadece Türkiye tanıyor. haritalarda felan cyprus olarak yunanlılara bağlı gösterilir . Pakistan tanımıştır ama ingilizlerin baskılarından sonra Türkiyenin ricasıyla tanımayı geri çekmişlerdir . )

konu nerdeen nereye gelmiş

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ben arada verilen yanlış bilgiyi düzeltmek istedim yani konuyu tamamen okumadım . Ben yokmuşum gibi davranın ve konuyu devam edin en iyisi :)

tekinderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Optimus Black almaya karar vermiştim. Şimdi nerden çıktı bu yorum :) neden LG sakıncalı, sakıncası yoksa fikrini alabilir miyim :rolleyes:

@Aline: bende var ve ben çok memnunum... ooo süper telefon deyipte Lg sakıncalı demek biraz garip.. sen dinleme onu... hangi telefonun ön kamerası 2mp'miş, hangisinde nova display varmış, hangi markada uzaktan yardım varmış? bunları sormak lazım...

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
LG sakıncalımı, hiç gülüceğim yoktu :D Arkadaslar piyasada bircok üreticinin ana malzemelerini ekranı vs vs LG üretmekte bunu bilipte öyle konusun.. Ayrıca telefon anlamında teknik serivisi en iyi servislerden birisidir.. Bunu bilmek için güney kore'den araştırmanıza gerek yok çoğu forum ve blog'lara bakarak anlayabilirsiniz.. O yüzden alıcaksan kaçırma derim şahsen o fiyata ondan iyisini bulamazsın.. en iyi smartphone'ler arasında yer alıyor.. Tasarım açısından oldukça şık bana göre ağırlığı kalınlığı vesaire.. Ekranındada nova display özelliği kullanmasıda cabası zaten.. Ön kamerasının 2mp olmasıda.. Sana tavsiyem optimus black seni pişman etmez :)

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
LG sakıncalımı, hiç gülüceğim yoktu :D Arkadaslar piyasada bircok üreticinin ana malzemelerini ekranı vs vs LG üretmekte bunu bilipte öyle konusun.. Ayrıca telefon anlamında teknik serivisi en iyi servislerden birisidir.. Bunu bilmek için güney kore'den araştırmanıza gerek yok çoğu forum ve blog'lara bakarak anlayabilirsiniz.. O yüzden alıcaksan kaçırma derim şahsen o fiyata ondan iyisini bulamazsın.. en iyi smartphone'ler arasında yer alıyor.. Tasarım açısından oldukça şık bana göre ağırlığı kalınlığı vesaire.. Ekranındada nova display özelliği kullanmasıda cabası zaten.. Ön kamerasının 2mp olmasıda.. Sana tavsiyem optimus black seni pişman etmez :)

Yapmayın efendim lg kore malı diye övmenize gerek yok :) Çoğu kişi için lg telefonlar itici geliyor dış görünüşünden dolayı . iphone samsung gibi markaların yanında ismi sönük kalmıştır . Kalitesini bilemem ama ben şahsen samsunga daha çok güveniyorum nedense .

tekinderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg'yi görünüş bakımından karşılaştırdığın markalara bak. biri samsung biri iphone... dış görünüş bakımından davalı olduklarını biliyorsundur sanırım..

Aline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yapmayın efendim lg kore malı diye övmenize gerek yok :) Çoğu kişi için lg telefonlar itici geliyor dış görünüşünden dolayı . iphone samsung gibi markaların yanında ismi sönük kalmıştır . Kalitesini bilemem ama ben şahsen samsunga daha çok güveniyorum nedense .
Kore'den şaşmamak lazım :) Şaka bir yana telefonlarla ilgili yorumlara baktım hep LG özellikle 3D teknolojisinde bayağı gelişmiş. Samsung tabii ki de iyi bir marka sanırım bunda herkes hemfikirdir ama Smartphoneları bana pahalı geldi. Bazı yönlerden Optimus Black daha üstün olmasına rağmen daha uygun fiyata satılıyor

tekinderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
katılıyorum @Aline... Lg bazı özellikleri bakımından diğer markalardan daha üztün olduğu halde çok daha iyi fiyata satılıyor.. daha öncede söylediğim gibi bence optimus black'in fiyatı özelliklerine göre çok ama çok iyi.

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
samsung'a daha çok güveniyorum demişsin ama şöyle bir forum konularına göz atarsan teknik servis bakımından çoğu kişinin dertli olduğunu görebilirsin. son zaman telefonlarında arıza çıkması ve teknik servisin yetersizliği konuşuluyor. şu an güven duyduğum markaların başında lg geliyor benimde... kalite, fiyat bakımından en iyi smartphoneleri üretiyor bence

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3

kore malı diye övmek denen birşey yok ortada. kendi adıma konuşuyorum diğer arakdaşlar beni bağlamaz. kore benim babamın memleketi değil ki savunayım. sadece yaptıkları işe saygı göstermek lazım. dış görünüşünden dolayı itici geliyor diyorsun ama şöyle bir durum var. optimus black dünyanın en ince smartphone'u seçilmiştir. optimus black adını duyan kişiler teknomarketlerde görüp de merak edip incelerlerse cihazın tasarımının ne kadar çekici olduğunun farkına varırlar zaten. cihazda ne ağırlık var ne kalınlık. tüğ gibi bişey olmuş daha nesini beğenmeyelim. merak eden teknomarketlerde inceleyebilir.