LG fena atak yaptı yalnız bir anda; bu fiyata bu kadar özellikli smartphone ilginç yahu?!
@mei yardımın için teşekkürler

Bu arada bu fiyata bu kadar özellik ilginç derken, uygun manasındamı pahalı manasındamı ?
LG fena atak yaptı yalnız bir anda; bu fiyata bu kadar özellikli smartphone ilginç yahu?!
@mei yardımın için teşekkürlerbelki oraya gidip fiyatı görünce ağlıyarak ya dönücektik yada mecbur gelmişiz alalım diyecektik
)))
Bu arada bu fiyata bu kadar özellik ilginç derken, uygun manasındamı pahalı manasındamı ?
bende şimdi baktım.. evet orada bir fark var ama ezmiyor be)
[TD="class: ttl, bgcolor: white"] OS: OptimusB [/TD]
[TD="class: nfo, bgcolor: white"]V2.3 yükseltilebilir Android OS, v2.2 (Froyo) galaxys[/TD]
[TD="class: nfo2, bgcolor: white"]V2.3 yükseltilebilir v2.1 Android OS, (Eclair)[/TD]
Aynı zamanda ön camera optimus black'te 2mp ama galaxy de ise vgaburadada optimus black eziyor bence
Optimus UI 2.0, Gesture UI 2.0 black te galaxy s te görmedim sanki
ağırlık olarakta optimus black 109 gram galaxy s 119 gram
kalınlık olarak optimus black 9.2 mm galaxy s 9.9 mm
Bunlar arasındada fark var bu kadarına dikkat edebildim ayrıca Black'ta nova display var galaxy s te yok![]()
Sadece oyunlar da degil büyük yer kaplayan uygulamalar içinde geçerliyok zaten ben seni anladım @serkan94 yanlış yere çekmedim.. özellikleri kıyasladım bende zatenhe bak senin dediğin oyun muhabbetine gelince haklı olabilirsin oyunlarda hafıza önemlidir tabiki.. ama 2 gb yeterli gibi duruyor bence
şahsen yani
bilgilendirme için teşekkürler...
720P Xvid sertifikası mevcut mu? O varsa işte süper bir telefon olur.
konuştuklarınızın hiç birini anlamadım desem720P Xvid sertifikası nedir?
bilmem serkan sen moderatör olarak bu konuda ki bazı postları kötüleyeceğine konuya desteğin olarak onuda sen araştırıp koyarsan LG Black kullananlar olarak seviniriz.