LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
LG fena atak yaptı yalnız bir anda; bu fiyata bu kadar özellikli smartphone ilginç yahu?!

@mei yardımın için teşekkürler :D belki oraya gidip fiyatı görünce ağlıyarak ya dönücektik yada mecbur gelmişiz alalım diyecektik :))))

Bu arada bu fiyata bu kadar özellik ilginç derken, uygun manasındamı pahalı manasındamı ?

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence adam haklı, bu kadar uygun fiyata bu kadar kaliteli telefon olurmu diyor işte.. Demekki oluyormuş bknz ; optimus black.. Nova display daha önce baska bi telefonda kullanılmadı..

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar kusura bakmayın göz yanılması olmuş sanırım. yanlış fiyatı söylemişim :) düzelttiğin içi sağol @mei. optimus black'i en iyi smartphone adayı yapan zaten nova display, 2mp ön kamera vs. gibi özelliklerinin yanı sıra bu kadar özelliğe rağmen fiyatının tüm rakiplerinden daha uygun olması.

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@mei yardımın için teşekkürler :D belki oraya gidip fiyatı görünce ağlıyarak ya dönücektik yada mecbur gelmişiz alalım diyecektik :))))

Bu arada bu fiyata bu kadar özellik ilginç derken, uygun manasındamı pahalı manasındamı ?

Uygun manasında kullanmıştım o cümleyi. :)

Gerçekten özelliklerine bakıldığında 1500-2000 TL'lik bir smartphone olması gerek ama LG düşük fiyattan piyasaya sürerek iyi bir iş yapmış bence.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Bak o konuda haklısın, piyasayı bence düşürmesi güzel olur, ki biz kullanıcılarda bundan istifade edelim :) yanlışmıyım ?

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
bende şimdi baktım.. evet orada bir fark var ama ezmiyor be :))

[TD="class: ttl, bgcolor: white"] OS: OptimusB [/TD]
[TD="class: nfo, bgcolor: white"]V2.3 yükseltilebilir Android OS, v2.2 (Froyo) galaxys[/TD]
[TD="class: nfo2, bgcolor: white"]V2.3 yükseltilebilir v2.1 Android OS, (Eclair)[/TD]

Aynı zamanda ön camera optimus black'te 2mp ama galaxy de ise vga :) buradada optimus black eziyor bence
Optimus UI 2.0, Gesture UI 2.0 black te galaxy s te görmedim sanki
ağırlık olarakta optimus black 109 gram galaxy s 119 gram
kalınlık olarak optimus black 9.2 mm galaxy s 9.9 mm

Bunlar arasındada fark var bu kadarına dikkat edebildim ayrıca Black'ta nova display var galaxy s te yok :D

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Söylenenlere bakılırsa Optimus Black daha iyi görünüyor. :)

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
bende şimdi baktım.. evet orada bir fark var ama ezmiyor be :))

[TD="class: ttl, bgcolor: white"] OS: OptimusB [/TD]
[TD="class: nfo, bgcolor: white"]V2.3 yükseltilebilir Android OS, v2.2 (Froyo) galaxys[/TD]
[TD="class: nfo2, bgcolor: white"]V2.3 yükseltilebilir v2.1 Android OS, (Eclair)[/TD]

Aynı zamanda ön camera optimus black'te 2mp ama galaxy de ise vga :) buradada optimus black eziyor bence
Optimus UI 2.0, Gesture UI 2.0 black te galaxy s te görmedim sanki
ağırlık olarakta optimus black 109 gram galaxy s 119 gram
kalınlık olarak optimus black 9.2 mm galaxy s 9.9 mm

Bunlar arasındada fark var bu kadarına dikkat edebildim ayrıca Black'ta nova display var galaxy s te yok :D

Ben donanımdan bahsediyorum kameradan değil :) donanım benim için daha önemli :)

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kralı da olsa
sar=1,27
çok yüksek bir değer. Önce sağlık :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ezme tabiri ağır olmuş bence ezmek felan yok ortada. şahsen 8 gb hafızası olması benim için hiç önemli değil çünkü 8 gb hafizası olduğu için 500 hatta en az 500 tl veremem bi telefona. 8 gblık hafıza kartları kaç para ki neden 500 tl vereyim. optimus black 2g hafızaya sahip yetmediği yerde 8 hatta 16 gb hafıza kartı ekleyip yola devam edilebilir. o yüzden ezmek felan yok ortada bence. üstünlükler söz konusu olacak sa eğer bana göre nova display, wifi direct, uzaktan yardım, 2mp ön kamera gibi başka smartphone'lar da olmayan özelliklere sahip olan ve tasarım dalında dünyanın en ince smartphone'u seçilen optimus black uygun fiyatı ile rakiplerine üstünlük sağlamaktadır.

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Bir oyun yüklediğinizde android'in olan özelliği hafıza kartına yüklemez.Küçük boyutları yükler büyük boyutlu misal Asphalt 6 yaklaşık 981 mb bu dosyayı ana hafızaya atar o yüzden 2 gb yetmez benim şuan Galaxy S'im de toplam 5 GB boyutunda Gameloft oyunlarım var.O yüzden Optimus Black'de ki 2 GB yeterli değil.Açıkçası benim için tekrar ediyorum donanım önemlidir :) Gpu eziyor dedim telefon değil yanlış yerlere çekmeyelim.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
yok zaten ben seni anladım @serkan94 yanlış yere çekmedim.. özellikleri kıyasladım bende zaten :) he bak senin dediğin oyun muhabbetine gelince haklı olabilirsin oyunlarda hafıza önemlidir tabiki.. ama 2 gb yeterli gibi duruyor bence :) şahsen yani :) bilgilendirme için teşekkürler...

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
yok zaten ben seni anladım @serkan94 yanlış yere çekmedim.. özellikleri kıyasladım bende zaten :) he bak senin dediğin oyun muhabbetine gelince haklı olabilirsin oyunlarda hafıza önemlidir tabiki.. ama 2 gb yeterli gibi duruyor bence :) şahsen yani :) bilgilendirme için teşekkürler...
Sadece oyunlar da degil büyük yer kaplayan uygulamalar içinde geçerli :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
yani genel anlamda boş alan rahat rahat haraket misali :) yerim çok olsunda kafam rahat olsun diyorsun :)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
'ki oyun oynamak içinde 500 tl verilmez diye düşünüyorum, haksızmıyım ?

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
bence verilir.. sonuç olarak günlük hayatında yanında taşıyacaksın :) otobüste orada burada oynamayı sevenler için sorun teşkil etmez... ki eğerki gerçekten oyun oynuyacaksa o zaman alsın ps3 :) alsın bir tane tv güzel bir şekilde evde oynasın :D

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Bende Xbox 360 ve Psp'de var ama doymuyorum :mrgreen: Neyse ben bir şey demiyorum siz 500 tl ve telefonunuz ile mutlu mutlu yaşayın beyler :)

Not:Bu konuya bir daha bir şey yazmayacağım.Gpu'dan başka konulara sıçradığı için.:huh:

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben otobüste çıkarıp psp'm ile oyun oynuyorum telefonum ile değil, :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
vayy para var huzur var abii ne diyeyim şimdi :) siz xbox lara psp,ps3 lere doymayın... biz hala atari oynayalım :)))))

Not : tamam Serkan94 :) toparlıyalım....

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
cep telefonuma film koydun mu her yerde yetiyor bana :D

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
@mei yaa.. al işte faktör :D Aynen bende video kliplerimi atarım yeter :)

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kalitesi nasıl peki filmlerin? Smartphone'unuz güçlü galiba. :)

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
720P Xvid sertifikası mevcut mu? O varsa işte süper bir telefon olur.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
sertifika derken kendisi zaten xvid oynatıyor.. sertifikada indirilebilir herhalde..

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
konuştuklarınızın hiç birini anlamadım desem :)720P Xvid sertifikası nedir?

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bilmem serkan sen moderatör olarak bu konuda ki bazı postları kötüleyeceğine konuya desteğin olarak onuda sen araştırıp koyarsan LG Black kullananlar olarak seviniriz.

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
konuştuklarınızın hiç birini anlamadım desem :)720P Xvid sertifikası nedir?

Xvid farklı türdeki medya dosyalarını tek bir programda izleyebilmemizi sağlayan bir kod yardımcısıdır. Burada da moderatörümüz LG Optimus Black ile ilgili bu tarz bir sertifika olup olmadığını sordu.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
bilmem serkan sen moderatör olarak bu konuda ki bazı postları kötüleyeceğine konuya desteğin olarak onuda sen araştırıp koyarsan LG Black kullananlar olarak seviniriz.

Güzel olur gerçekten, serkanda zaten bulsa sanırım bizimle paylaşır diye düşünüyorum...

@medya faresi , arkadaşımız xvid dosyalarını çalıştırıp çalıştırmadığından yanı sıra sertifikaya sahip mi diye sormuş . şöyleki verdiği sitede sende bakabilirsin xvid oynatıyor olduğunu görürsün :)