• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G5 Kullanıcı Kulübü

Ghost screen in ne olduğunu bilmeden bunda var bunda yok demeyin. Parlaklığı full açmadan ve beyazın fazla hakim olmadığı yerlere bakarak anlamak zor bu olayı.

Arkadaşlar Smart Notice de falan sürekli kullanılabilir ağ bağlantısı yok konum bilgisi alınamıyor diyor. Bu konumla ilgili ciddi sıkıntım var bir yerde android v10... diye başlayan güncelleme sonrası konum sıkıntısı olduğunu yazmış başına gelen çaresini bilen varmı

2,5 yılı aşkın süredir LG G2 kullanıcısıyım. Dün Hepsiburada'dan LG G5 (LG Türkiye Garantili) gümüş renkte sipariş verdim.İnşallah aldığıma pişmam olmam,zira G2'den aşırı ısınma dışında pişman değildim :D

hayırlısıyla dört gün önce aldım g5 i gayette memnunum

önerebileceğiniz uygulamalar varsa tavsiyelerinizi alabilirim

arkadaslar tüm sesler acik oldugu halde neden whatsaptan instagramdan faceden gelen bildirimlerde tlfnum titriyor.ötmeside gerekiyordu ama ya.yardimci olurmusunuz.

2,5 yılı aşkın süredir LG G2 kullanıcısıyım. Dün Hepsiburada'dan LG G5 (LG Türkiye Garantili) gümüş renkte sipariş verdim.İnşallah aldığıma pişmam olmam,zira G2'den aşırı ısınma dışında pişman değildim :D

hayirlisi olsun.cok memnun kalirsiniz.
şahinde bmw ye gecmis olursunuz.konfor konfor üzerine.okadar güzel yani

LG G5 için önerdiğiniz kaliteli ve kolay alabileceğim bir ekran koruyucu var mı?

G5 için olan Buff koruyucu ekranı tamamen kaplıyor mu yani kamera ve hoparlörün olduğu kısmı ?

lg g5 almayı düşünüyorum bu cihaz hakkında kronik sorunlar varmıdır? ekran sorunu falan bu yeni model de kronik bir şekilde görünüyor mu çok kaygı duyuyorum kullananların fikrini almak istiyorum?

evet konum yüksek doğruluk(gps ve ağlar) ayarında izin verilmiş. ama konum bulunamıyor bir türlü

evet konum yüksek doğruluk(gps ve ağlar) ayarında izin verilmiş. ama konum bulunamıyor bir türlü
Bahsettiğim ayar bu. Burada izin verilmiş mi?
926cd17e15198dec2edeb7a6dc10d9c0.jpg

şöyleki baya bi uzun aradan sonra bi ara güncelliyor sonra tekrar kullanılabilir ağ yok geçerli konum alınamıyor gibi saçma hatalar veriyor.

Alalı 1 hafta oldu baya iyi gidiyor gibi arkadaşlar siz ne kadar alıyorsunuz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-09-17-00-50-45.png
    Screenshot_2016-09-17-00-50-45.png
    144 KB · Görüntüleme: 400
  • Screenshot_2016-09-17-00-50-40.png
    Screenshot_2016-09-17-00-50-40.png
    250.9 KB · Görüntüleme: 246