LG G5 Kullanıcı Kulübü

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Teşekkürler açılmamış kutusunda gelsinde başka bir şey istemiyorum bayram arası birde onla uğraşmak istemiyorum . Gold söyledim ama gold görünüşü nasıl ?

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Teşekkürler açılmamış kutusunda gelsinde başka bir şey istemiyorum bayram arası birde onla uğraşmak istemiyorum . Gold söyledim ama gold görünüşü nasıl ?
Sorun olacağını zannetmiyorum. Ben daha hiç problem yaşamadım. Ben gümüş kullanıyorum. Gold görmedim hiç. Ama muhakkak şık duruyordur.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
peki önerebileceğiniz bir durum var mı telefon hakkında ? Şunu şöyle yaparsan daha iyi olur diyebileceğiniz ?

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Kullanma açısından yani ? bayadır kullanıyosunuzdur gözlemleriniz önerebileceğiniz şeyler

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Evet. Çıktıktan 2 hafta sonra almıştım. Epey zaman olmuş.
Mesela ben arayüz olarak UX 5.0 kullanıyorum. Standart gelen arayüz. Epeyidir kullanıyorum ve alıştım. Kullanımı daha rahat geliyor. Eski arayüz kullanmak istersen LG onuda sonradan güncellemeyle koydu. Eski menülü arayüz. Yeni arayüzde uygulama menü tuşu yok. Sağa kaydırarak tüm uygulamalara ulaşabiliyorsun. IPhone gibi aynı.
Sonra Always On Display özelliği bende açık. Bazı arkadaşlar kapatıyorlar pil tasarrufu yüzünden ama benim hoşuma gidiyor. Onu kullanabilirsin. Hoşuna gitmezse kapatırsın. Smart Lock olayı gerçekten iyi. Ofiste ve evde tuş kilidini kilitleme özelliği açık bende. Sadece dışarıda telefon kilitleniyor. Onun dışında evde ve ofiste telefon kilitsiz. Ve kesinlikle parmak izini kullanmanı tavsiye ederim. Çok kolay ve pratik. Bazı eleştiriler sırtında kullanımı zor olduğu yönünde. Ben aksini düşünüyorum. Parmağın erişimi açısından arkada olması bence artı. Özellik çok öyle saymayla pek başa çıkamayız. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sorun veya merak olursa buradaki arkadaşlar olarak yanıt yazarız.
Ekran koruyucu ve kılıf işini ne yaptın?

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş :) ekran koruyucuyu burdaki bir telefoncudan halledicem ama kılıf işine gelince şeffaf kullanabilirim ama thin fit var spigenin onun çok hoş duracağına inanıyorum onu alabilirim veya idareten bir şeffaf kılıf alabilirim

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Spigen olacaksa illaki (Ben spigenin şeffafını kullanıyorum.) Şeffaf olmalı derim ben. Telefonun rengi altın. Siyah kılıf öldürür rengini. Şeffaf olursa telefonun altın rengi açığa çıkar şık durur. Spigen alacaksanda ya spigenin kendi sitesinden ya da hepsiburadanın kendi satıcı olduğu ürünü al. Sahtesi çok fazla piyasada.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
clean up nasıl olur kapaklı telefonu çok mu kapatır görünümü bozar acaba ?

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Şahsi fikrim. G5 den önce G3 kullanıyordum. Onda orjinal circle pencereli kapaklı kılıf vardı. Açıkçası telefonun kullanımını zorlaştırıyor kapaklı kılıf. O yüzden şahsi fikrim gerek yok.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)

erhanacars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Versiyonu ne cihazın. Şu an bendeki 10.e
Telefon modeli yazan yerde sadece
Lg-H850 Yazıyor , v10 e falan yazmıyor...ithalatçı garantililerde otomatik güncelleme gelmiyor mu..yazılımı kendimizmi indirip yüklüyoruz?yazılımın. Program versiyonu kısmında V10g-ZAF-XX yazıyor

Son düzenleme:

Fatrat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
LG G5 ile ilgili bir sorum var ısınma problemi filan varmı ? oyunlarda kasma filan? son olarak bataryasi nasil bir performans gosteriyor uzun sure dayanabiliyormu?
Teşekkürler

Son düzenleme:

mehmet çelik987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-lg g5 almayı düşünüyorum ithalatçı garantili alıyım mı sizce
2-alırsam önerdiğiniz site satıcı var mı ?
3-kullananlar ghost screen vb sorun yaşıo mu tavsiye ederler mi ?
4- h850 h858 h860 modelleri arasında bariz kullanımı etkileyen fark var mı
5- versiyon muhabbeti ne?
bulduğum satıcılar bunlar istersenz göz atabilirsiniz
LG G5 (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Lg G5 4.5g Cep Telefonu GittiGidiyor'da 240126194
LG G5 Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
cevap veren herkese çok teşekkürler

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ben G5 kullanıcısı değilim. Eski G4 kullanıcısıyım. Alacağınız telefon ne olursa olsun her zaman TR garantili tercih edin. En azından sizden kaynaklanmayan bir takım problemler çıkarsa servise verip değişim talep edebilir, bedel iadesi isteyebilir ya da bir üst model ile değişim isteyebilirsiniz. İthalat garantililerde maalesef böyle bir durum söz konusu olamıyor.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bak kardeşim ben 2 gün önce sipariş verdim gitti gidiyordan binbir çeşit alışverişten fiyatı 1989 tl şuan 1965 tl bugün geldi kargom açtım güvenlik bandı her şeyi yerli yerinde sıfır telefon hemde lg türkiye garantili ben daha önce internetten hiç telefon almamıştım korktum fakat gerçekten güveniliyormuş o eskidenmiş başka şeylerin gelmesi mağzalarda 2500 2800 e alacağına veya ithalatçı alacağına bu şekilde al kafan rahat olsun garantisinin neresi oldğu belli olsun 100 200 den kaçma derim

Ekli dosyalar

• 20160909_185205-1.jpg
    20160909_185205-1.jpg
    631.7 KB · Görüntüleme: 765

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Telefonumun 2. Günü bugün normal bir şekilde kullandım bu sonucu görmek benim için zor oldu bi daha görebilrceğimi sanmıyorum. Sizlerin ki nasıl bilmiyorum. Fakat şöyle bşr durum oldu telefonun bataryasını ilk defa takıp çıkardım taktığımda şarj %22 ydi sonra aradan yarım saat geçti hala aynı oynadım ettim değişmiyor en son açık kalma süresine baktım 1.5 saat olmuş şarj yeni 21 e düştü şaşırdım açıkcası.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-09-11-00-06-22.png
    Screenshot_2016-09-11-00-06-22.png
    141.2 KB · Görüntüleme: 537
  • Screenshot_2016-09-11-00-05-59.png
    Screenshot_2016-09-11-00-05-59.png
    227.5 KB · Görüntüleme: 562

Ahmet ZAFER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu ghost screen olayı hepsinde var mı bugün servise gittiğimde değişim isteyince ilk değişim yok dediler sonra değişim yaparız ama 1 ay telefonsuz kalırsınız ve yine aynı sorun olacak dendi bu kadar para verip bu kadar pişkince bir cevap almak moralimi bozdu para iadesi isteyince de thh başvurmam gerektiği söylendi

Ekli dosyalar

• sadda.PNG
    sadda.PNG
    209.7 KB · Görüntüleme: 669
  • asddas.PNG
    asddas.PNG
    512.8 KB · Görüntüleme: 611

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
bu ghost screen olayı hepsinde var mı bugün servise gittiğimde değişim isteyince ilk değişim yok dediler sonra değişim yaparız ama 1 ay telefonsuz kalırsınız ve yine aynı sorun olacak dendi bu kadar para verip bu kadar pişkince bir cevap almak moralimi bozdu para iadesi isteyince de thh başvurmam gerektiği söylendi
Always On kullanıyormusunuz ?

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Telefonumun 2. Günü bugün normal bir şekilde kullandım bu sonucu görmek benim için zor oldu bi daha görebilrceğimi sanmıyorum. Sizlerin ki nasıl bilmiyorum. Fakat şöyle bşr durum oldu telefonun bataryasını ilk defa takıp çıkardım taktığımda şarj %22 ydi sonra aradan yarım saat geçti hala aynı oynadım ettim değişmiyor en son açık kalma süresine baktım 1.5 saat olmuş şarj yeni 21 e düştü şaşırdım açıkcası.
:laughing::laughing:Farklı priz dene.:laughing::laughing:

woodkid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İnternetten alacağım yerde LG G5-H850 dışında bir bilgi yer almıyor, 604K felan yazmıyor yani, bu sürümde ghost screen yaşanması olası mıdır?

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
İnternetten alacağım yerde LG G5-H850 dışında bir bilgi yer almıyor, 604K felan yazmıyor yani, bu sürümde ghost screen yaşanması olası mıdır?
Kutuda yazar serisi. Ghost screen olayı biraz şans işi. Bende 604 serisi kullanıyorum ve nisan ortasından bu yana. Sorun olmadı.

woodkid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kutuda yazar serisi. Ghost screen olayı biraz şans işi. Bende 604 serisi kullanıyorum ve nisan ortasından bu yana. Sorun olmadı.

Fakat şöyle bir durum söz konusu, ilk kez internetten sipariş vereceğim ve bütçem 1500TL maximum olduğu için ithalatçı firma bile alırken (1750TL) çok zorlanacağım. O yüzden sordum. Yani geldikten sonra kutuda 604k yazıyorsa iade etmekle uğraşmak istemiyorum.