djdjdje14
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
2 haftadır bi o telefonu bi bu telefonu inceleyip duruyorum ...Şeytan da dürtükleyip duruyor bi G5 daha al diye
Alakasız olucak ama cihazı ne kadar süredir kullanıyosun herhangi bi sorun yaşadın mı cihazda ?Arkadaşlar telefonun herşeyinden memnunum ancak bildirim gelince ekran uyanmıyor ayarlardada bulamadım, yok mu LG G5 de bu özellik?
Alınalı 2 yıl oldu ben 1 yıl kullandım babama verdim o da 5 ay kullandı tekrar bana geldi cihaz, ghost screen var hafif ama bu sorun beni rahatsız etmiyor ha ederse 200 tl veririm ekran değişir çok pahalı birşey değil.Onun dışın da herşeyinden memnunum.Alakasız olucak ama cihazı ne kadar süredir kullanıyosun herhangi bi sorun yaşadın mı cihazda ?
Arkadaşımın V20'sinde geçici olsa da bazen net bir şekilde belli olan ghost oluşuyor. Haberin olsun. V30 alma hedefindeydin sanırım.Alakasız olucak ama cihazı ne kadar süredir kullanıyosun herhangi bi sorun yaşadın mı cihazda ?
LGDESTEK ORJİNALDİROrjinal batarya bulabileceğimiz bir yer biliyor musunuz? Hepsiburada da olanlar orjinal değil diye biliyorum.