gerçekten mi?Ghost screen in ne olduğunu bilmeden bunda var bunda yok demeyin. Parlaklığı full açmadan ve beyazın fazla hakim olmadığı yerlere bakarak anlamak zor bu olayı.
Tariz yapmanızın sebebi nedir?gerçekten mi?
Tariz?Tariz yapmanızın sebebi nedir?
2,5 yılı aşkın süredir LG G2 kullanıcısıyım. Dün Hepsiburada'dan LG G5 (LG Türkiye Garantili) gümüş renkte sipariş verdim.İnşallah aldığıma pişmam olmam,zira G2'den aşırı ısınma dışında pişman değildim![]()
İzin verilmiş mi?Smart notice hava durumu konumu bulamıyor sadece bendemi sıkıntı acaba
Teşekkürler, eksik olmayınhayirlisi olsun.cok memnun kalirsiniz.
şahinde bmw ye gecmis olursunuz.konfor konfor üzerine.okadar güzel yani
Bahsettiğim ayar bu. Burada izin verilmiş mi?evet konum yüksek doğruluk(gps ve ağlar) ayarında izin verilmiş. ama konum bulunamıyor bir türlü
WhatsApp ın ayarlarındaki bildirim kapalı olabilir mi baktınız mı?arkadaslar tüm sesler acik oldugu halde neden whatsaptan instagramdan faceden gelen bildirimlerde tlfnum titriyor.ötmeside gerekiyordu ama ya.yardimci olurmusunuz.
bakim acık.bildirim sesinide degistiremiyorum.bi tema yuklemistim ondan sonra oldu sildim ama yine ayni.ipohe 7 temasi cm launcher den yüklemistmWhatsApp ın ayarlarındaki bildirim kapalı olabilir mi baktınız mı?
WhatsApp ın yedeğini alıp silip tekrar kurmayı deneyin.crystal olan kisimda degsmior.
Uygulama özeliklerine gidip hava durumunu seçin verileri temizle deyin faydası olabilir.şöyleki baya bi uzun aradan sonra bi ara güncelliyor sonra tekrar kullanılabilir ağ yok geçerli konum alınamıyor gibi saçma hatalar veriyor.
WhatsApp ın yedeğini alıp silip tekrar kurmayı deneyin.
Geçmiş olsun Nilgün hanım