- Reaksiyon puanı
- 97
Google kaynaklı bir problem bu. Bende de yarı türkçe, yarı ingilizce. Şimdilik tek çözümü;
Google kaynaklı bir problem bu. Bende de yarı türkçe, yarı ingilizce. Şimdilik tek çözümü;
Ayarlar, genel, uygulamalar, google play store, üç noktaya basıp güncellemeleri kaldır yapacaksınız. Ama bir süre sonra tekrar güncelleme yapınca yine aynı olacak ve işlemi tekrarlamak gerekiyor. Ya da hiç dokunmayıp google nin düzeltmesini bekleyeceğiz.
Otomatik ile baslayanlarin yanindaki tiki kaldir. Her ikiside deaktif olsun daha sonra saat diliminden +3 olan birini sec ve saatini ayarla.Telefonun kendi saatiyle smart notice deki saat arasinda 1 saat fark var.tel in saatini ne kadar ayarlarsam ayarlim hep 1 saat fark var
Aynen o sekilde duzeltebildim.tesekkurlerOtomatik ile baslayanlarin yanindaki tiki kaldir. Her ikiside deaktif olsun daha sonra saat diliminden +3 olan birini sec ve saatini ayarla.
Lg guncelleme yayinlar saat ile ilgili. Guncellemeden sonra eski ayarlara donersin tekrar.
Sim kart takılı olmadan görülmemesi gayet normal çünkü vowifi simkartın şebekesine internet üzerinden bağlanarak arama yapmaya yarıyor. Şimdilik sadece turkcell de var. Ben kullanıyorum lazım oldukça. Gayet iyi çalışıyor.SIM kartı takılı değilken VoWiFi (yani WiFi'den çağrı yapma özelliği) ayarları Ayarlar menüsünün altında görülüyor mu? Çünkü telefonu mağazalarda incelemeye çalıştım ve bu ayar görünmüyor. Acaba elime aldığım bu LG G5'lerde VoWiFi özelliği mi yok yoksa SIM kartı takılı olmadığı için görünmüyor mu?
Çok güzel telefon geniş açı olayını çok beğendim ama o alt bölüm kesinlikle korunmalıbende lg g5 almayi düşünüyorum birçok kişi şeklini begenmemiş bana göre şekli iyi hoşuma gitti.telefonun kronik hatasi yok görünüyor şu anda.telefonu düşürmeden iyi kullanirsak 4 5 sene rahat götürür hem bataryasi çikabildigi için 2 sene sonra bataryayi değiştirir tekrar eski batarya performansinda kullanmaya devam edersin
Arkadaşlar Merhaba. Yeni üyeyim ayrıca LG 5 alalı 2 aya yakın bir zaman oluyor. İlk defa LG kullanıyorum Telefonun iyi yanları çok tabi ama gel gelelim bende SİNYAL POBLEMİ (ŞEBEKE SORUNU) var bu durum bana mı özel yoksa başka kullanıcılarda da oldu mu ? Kullananlar veya bilgisi olanlar ve çözümü varsa cevap yazabilirse sevinirim.
Kardeşim bir şey sormak istiyorum. Hangi operatörü kullanıyorsun ? Bide böyle bodrum katında falan çekiyor mu telefon ?Bende sinyal problemi yok. Hatta LG G2'ye göre daha iyi çekiyor. H860 kullanıyorum.
Hocam hangi alt modelini kullanıyorsunuz? Benimkisi H860, çift SIM kartlı. Ben Turkcell'den VoWiFi'yi ve VoLTE'yi etkinleştirdim. Hatta Turcell müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettirdim. Ayrıca son yazılımı kullanıyorum; Software version V10i-SEA-XX, build number: MMB29M, kernel version: 3.18.20, Android 6.0.1, Android security patch level 2016-10-01.Sim kart takılı olmadan görülmemesi gayet normal çünkü vowifi simkartın şebekesine internet üzerinden bağlanarak arama yapmaya yarıyor. Şimdilik sadece turkcell de var. Ben kullanıyorum lazım oldukça. Gayet iyi çalışıyor.
Bodrum katında hiç denemedim. Önceki telefonum LG G2'ydi. G2'ye göre daha iyi çekiyor. Zaten oturduğum yer biraz ara bir yerde kaldığı için özellikle bu telefonu aldım. Niye mi? Çünkü VoWiFi diye bir özelliği var diyorlar. Yani baz istasyonu çekmese bile WiFi'ye bağlaı olduğun sürece seni arayabilirler veya arama yapabilirsin. Yani interneti baz istasyonu gibi kullanıyor. Benimkisinin tam modeli LG-H860. Aslında cartonpier adlı kullanıcıdan model numarasını öğrenmek istemiştim ama söylemeye çekindi veya bilmiyor. Model numarasını öğrenmek için Settings -> General -> About phone -> Common -> Hardware info -> Model number altında görebilirsin. Benimkisinde LG-H860 yazıyor. Seninkisinde ne yazıyor? Buraya model numaranı yazabilir misin?Kardeşim bir şey sormak istiyorum. Hangi operatörü kullanıyorsun ? Bide böyle bodrum katında falan çekiyor mu telefon ?
Çekinme veya bilmeme değil. Tamamen görmemek. Şöyle ki. Lg türkiye sadece h855Tr modelini getiriyor. Benim ki 855Tr modeli. O yüzden kullanabiliyorum vowifi yi ve hattım da turkcell. Bu konuyu çok önceleri zaten detaylı yazmıştım forumda. Merak etmeyin muhtemelen bir süre sonra model ayrımı ortadan kalkacaktır ve sizin cihazlar da kullanacaktır. Muhtemelen satış politikasıyla alakalıdır.Bodrum katında hiç denemedim. Önceki telefonum LG G2'ydi. G2'ye göre daha iyi çekiyor. Zaten oturduğum yer biraz ara bir yerde kaldığı için özellikle bu telefonu aldım. Niye mi? Çünkü VoWiFi diye bir özelliği var diyorlar. Yani baz istasyonu çekmese bile WiFi'ye bağlaı olduğun sürece seni arayabilirler veya arama yapabilirsin. Yani interneti baz istasyonu gibi kullanıyor. Benimkisinin tam modeli LG-H860. Aslında cartonpier adlı kullanıcıdan model numarasını öğrenmek istemiştim ama söylemeye çekindi veya bilmiyor. Model numarasını öğrenmek için Settings -> General -> About phone -> Common -> Hardware info -> Model number altında görebilirsin. Benimkisinde LG-H860 yazıyor. Seninkisinde ne yazıyor? Buraya model numaranı yazabilir misin?
Daha sonra Turkcell'den VoWiFi'yi etkinleştir HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi) . Farklı bir operatör kullanıyorsan müşteri hizmetlerini arayıp VoWiFi'yi etkinleştirmelerini iste.
Ondan sonra da telefonunda Arama ayarlarının altında VoWiFi'yi etkinleştir.
Ayrıca son güncellemeni de buraya yazabilir misin? Benimkisinin yazılım sürümü V10i-SEA-XX. (Settings -> General -> About phone -> Common -> Software info -> Software version)
Bodrum katında hiç denemedim. Önceki telefonum LG G2'ydi. G2'ye göre daha iyi çekiyor. Zaten oturduğum yer biraz ara bir yerde kaldığı için özellikle bu telefonu aldım. Niye mi? Çünkü VoWiFi diye bir özelliği var diyorlar. Yani baz istasyonu çekmese bile WiFi'ye bağlaı olduğun sürece seni arayabilirler veya arama yapabilirsin. Yani interneti baz istasyonu gibi kullanıyor. Benimkisinin tam modeli LG-H860. Aslında cartonpier adlı kullanıcıdan model numarasını öğrenmek istemiştim ama söylemeye çekindi veya bilmiyor. Model numarasını öğrenmek için Settings -> General -> About phone -> Common -> Hardware info -> Model number altında görebilirsin. Benimkisinde LG-H860 yazıyor. Seninkisinde ne yazıyor? Buraya model numaranı yazabilir misin?
Daha sonra Turkcell'den VoWiFi'yi etkinleştir HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi) . Farklı bir operatör kullanıyorsan müşteri hizmetlerini arayıp VoWiFi'yi etkinleştirmelerini iste.
Ondan sonra da telefonunda Arama ayarlarının altında VoWiFi'yi etkinleştir.
Ayrıca son güncellemeni de buraya yazabilir misin? Benimkisinin yazılım sürümü V10i-SEA-XX. (Settings -> General -> About phone -> Common -> Software info -> Software version)