LG G5 Kullanıcı Kulübü

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
inen uygulamalarda böyle oldu ya.bunu nasil düzeltebilirim Capture+_2016-10-15-06-38-55.png

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Google kaynaklı bir problem bu. Bende de yarı türkçe, yarı ingilizce. Şimdilik tek çözümü;
Ayarlar, genel, uygulamalar, google play store, üç noktaya basıp güncellemeleri kaldır yapacaksınız. Ama bir süre sonra tekrar güncelleme yapınca yine aynı olacak ve işlemi tekrarlamak gerekiyor. Ya da hiç dokunmayıp google nin düzeltmesini bekleyeceğiz.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Google kaynaklı bir problem bu. Bende de yarı türkçe, yarı ingilizce. Şimdilik tek çözümü;
Ayarlar, genel, uygulamalar, google play store, üç noktaya basıp güncellemeleri kaldır yapacaksınız. Ama bir süre sonra tekrar güncelleme yapınca yine aynı olacak ve işlemi tekrarlamak gerekiyor. Ya da hiç dokunmayıp google nin düzeltmesini bekleyeceğiz.

hmm anladım tamam teşekkur ederim.yaptim sagolun

enes19cetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonunda ghost sceeen(hayalet ekran) sorunu olan var g4 te vardi bazi g5 lerdede çikmiş bu sorun

bnbnbn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg g4 model telefonumu servise gönderdim değişim ile yerine g5 gönderdiler telefonu açtığımda içinde turkcell uygulamaları vardı siliyorum ama iki üç gün sonra tekrar yükleniyor bilgisi olan var mı

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar bildirimler bölümünde qslide yok sadece kapasitif tuşlara atadığımda kullanabiliyorum help

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar telefonun şu modüler olan kısmı gördüğüm kadarıyla bir süre sonra yerine tam oturmamaya, çıkıntı kalmaya başlıyor. Kullanan arkadaşlar bir netliğe kavuşturabilir mi bunu , doğru mudur? ayrıca bu tam takılamama alttaki küçük kısımdan mı kaynaklı telefonun büyük kısmından mı?

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Telefonun kendi saatiyle smart notice deki saat arasinda 1 saat fark var.tel in saatini ne kadar ayarlarsam ayarlim hep 1 saat fark var

henryerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonun kendi saatiyle smart notice deki saat arasinda 1 saat fark var.tel in saatini ne kadar ayarlarsam ayarlim hep 1 saat fark var
Otomatik ile baslayanlarin yanindaki tiki kaldir. Her ikiside deaktif olsun daha sonra saat diliminden +3 olan birini sec ve saatini ayarla.
Lg guncelleme yayinlar saat ile ilgili. Guncellemeden sonra eski ayarlara donersin tekrar.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Otomatik ile baslayanlarin yanindaki tiki kaldir. Her ikiside deaktif olsun daha sonra saat diliminden +3 olan birini sec ve saatini ayarla.
Lg guncelleme yayinlar saat ile ilgili. Guncellemeden sonra eski ayarlara donersin tekrar.
Aynen o sekilde duzeltebildim.tesekkurler

dark horn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SIM kartı takılı değilken VoWiFi (yani WiFi'den çağrı yapma özelliği) ayarları Ayarlar menüsünün altında görülüyor mu? Çünkü telefonu mağazalarda incelemeye çalıştım ve bu ayar görünmüyor. Acaba elime aldığım bu LG G5'lerde VoWiFi özelliği mi yok yoksa SIM kartı takılı olmadığı için görünmüyor mu?

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
SIM kartı takılı değilken VoWiFi (yani WiFi'den çağrı yapma özelliği) ayarları Ayarlar menüsünün altında görülüyor mu? Çünkü telefonu mağazalarda incelemeye çalıştım ve bu ayar görünmüyor. Acaba elime aldığım bu LG G5'lerde VoWiFi özelliği mi yok yoksa SIM kartı takılı olmadığı için görünmüyor mu?
Sim kart takılı olmadan görülmemesi gayet normal çünkü vowifi simkartın şebekesine internet üzerinden bağlanarak arama yapmaya yarıyor. Şimdilik sadece turkcell de var. Ben kullanıyorum lazım oldukça. Gayet iyi çalışıyor.

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
cortoonpier telefon boşta çok yiyor gece yatıyorum 90 iken 80 oluyor

bakheleyav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yakın zamanda Lg G5 alıcam bana dikkat etmem gereken her şeyi anlatır mısınız rica edersem şimdiden teşekkür ederim.

meyaworm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar. En sonunda g5 e kavuştum, gayet memnunum lakin çözemediğim bir durum var, şöyle ki; mobil veriyi açtığım zaman mobil verinin gelmesi yaklaşık 2 dakika kadar sürüyor, sebebini bilen yada bu bir problem ise ne yapmamı söyleyecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum, saygılar.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Dostlar 4 5 senelık Galaxy nexus kullanıyorum. Kılıflı falan. Çok titiz kullanırım telefonu. Şimdi Lg g5 alıp kılıf ekran koruyucu falan alsam bu telefon bana yaklasık 3 4 sene gider mi ?

enes19cetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende lg g5 almayi düşünüyorum birçok kişi şeklini begenmemiş bana göre şekli iyi hoşuma gitti.telefonun kronik hatasi yok görünüyor şu anda.telefonu düşürmeden iyi kullanirsak 4 5 sene rahat götürür hem bataryasi çikabildigi için 2 sene sonra bataryayi değiştirir tekrar eski batarya performansinda kullanmaya devam edersin

M

Murat Burç

SDN Okuru
bende lg g5 almayi düşünüyorum birçok kişi şeklini begenmemiş bana göre şekli iyi hoşuma gitti.telefonun kronik hatasi yok görünüyor şu anda.telefonu düşürmeden iyi kullanirsak 4 5 sene rahat götürür hem bataryasi çikabildigi için 2 sene sonra bataryayi değiştirir tekrar eski batarya performansinda kullanmaya devam edersin
Çok güzel telefon geniş açı olayını çok beğendim ama o alt bölüm kesinlikle korunmalı

enes19cetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazi yerlerde lg g5 te ghost secreen (hayalet ekran) oluyo deniliyor sizde öle bir şey var mi

EnverK.

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba. Yeni üyeyim ayrıca LG 5 alalı 2 aya yakın bir zaman oluyor. İlk defa LG kullanıyorum Telefonun iyi yanları çok tabi ama gel gelelim bende SİNYAL POBLEMİ (ŞEBEKE SORUNU) var bu durum bana mı özel yoksa başka kullanıcılarda da oldu mu ? Kullananlar veya bilgisi olanlar ve çözümü varsa cevap yazabilirse sevinirim.

dark horn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba. Yeni üyeyim ayrıca LG 5 alalı 2 aya yakın bir zaman oluyor. İlk defa LG kullanıyorum Telefonun iyi yanları çok tabi ama gel gelelim bende SİNYAL POBLEMİ (ŞEBEKE SORUNU) var bu durum bana mı özel yoksa başka kullanıcılarda da oldu mu ? Kullananlar veya bilgisi olanlar ve çözümü varsa cevap yazabilirse sevinirim.

Bende sinyal problemi yok. Hatta LG G2'ye göre daha iyi çekiyor. H860 kullanıyorum.

dark horn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sim kart takılı olmadan görülmemesi gayet normal çünkü vowifi simkartın şebekesine internet üzerinden bağlanarak arama yapmaya yarıyor. Şimdilik sadece turkcell de var. Ben kullanıyorum lazım oldukça. Gayet iyi çalışıyor.
Hocam hangi alt modelini kullanıyorsunuz? Benimkisi H860, çift SIM kartlı. Ben Turkcell'den VoWiFi'yi ve VoLTE'yi etkinleştirdim. Hatta Turcell müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettirdim. Ayrıca son yazılımı kullanıyorum; Software version V10i-SEA-XX, build number: MMB29M, kernel version: 3.18.20, Android 6.0.1, Android security patch level 2016-10-01.

Ama yine de Arama ayarlarına VoWiFi gelmiyor, öyle bir ayar çıkmadı. Sizinkisi de H860 mı?

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Vowifi şimdilik sadece lg türkiye nin getirdiği cihazlarda ve turkcell hattı olanda çalışır. Gayet iyi bir teknoloji, ben kullanıyorum ve memnunum.

dark horn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bir şey sormak istiyorum. Hangi operatörü kullanıyorsun ? Bide böyle bodrum katında falan çekiyor mu telefon ?
Bodrum katında hiç denemedim. Önceki telefonum LG G2'ydi. G2'ye göre daha iyi çekiyor. Zaten oturduğum yer biraz ara bir yerde kaldığı için özellikle bu telefonu aldım. Niye mi? Çünkü VoWiFi diye bir özelliği var diyorlar. Yani baz istasyonu çekmese bile WiFi'ye bağlaı olduğun sürece seni arayabilirler veya arama yapabilirsin. Yani interneti baz istasyonu gibi kullanıyor. Benimkisinin tam modeli LG-H860. Aslında cartonpier adlı kullanıcıdan model numarasını öğrenmek istemiştim ama söylemeye çekindi veya bilmiyor. Model numarasını öğrenmek için Settings -> General -> About phone -> Common -> Hardware info -> Model number altında görebilirsin. Benimkisinde LG-H860 yazıyor. Seninkisinde ne yazıyor? Buraya model numaranı yazabilir misin?

Daha sonra Turkcell'den VoWiFi'yi etkinleştir HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi) . Farklı bir operatör kullanıyorsan müşteri hizmetlerini arayıp VoWiFi'yi etkinleştirmelerini iste.

Ondan sonra da telefonunda Arama ayarlarının altında VoWiFi'yi etkinleştir.

Ayrıca son güncellemeni de buraya yazabilir misin? Benimkisinin yazılım sürümü V10i-SEA-XX. (Settings -> General -> About phone -> Common -> Software info -> Software version)

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Bodrum katında hiç denemedim. Önceki telefonum LG G2'ydi. G2'ye göre daha iyi çekiyor. Zaten oturduğum yer biraz ara bir yerde kaldığı için özellikle bu telefonu aldım. Niye mi? Çünkü VoWiFi diye bir özelliği var diyorlar. Yani baz istasyonu çekmese bile WiFi'ye bağlaı olduğun sürece seni arayabilirler veya arama yapabilirsin. Yani interneti baz istasyonu gibi kullanıyor. Benimkisinin tam modeli LG-H860. Aslında cartonpier adlı kullanıcıdan model numarasını öğrenmek istemiştim ama söylemeye çekindi veya bilmiyor. Model numarasını öğrenmek için Settings -> General -> About phone -> Common -> Hardware info -> Model number altında görebilirsin. Benimkisinde LG-H860 yazıyor. Seninkisinde ne yazıyor? Buraya model numaranı yazabilir misin?

Daha sonra Turkcell'den VoWiFi'yi etkinleştir HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi) . Farklı bir operatör kullanıyorsan müşteri hizmetlerini arayıp VoWiFi'yi etkinleştirmelerini iste.

Ayrıca son güncellemeni de buraya yazabilir misin? Benimkisinin yazılım sürümü V10i-SEA-XX. (Settings -> General -> About phone -> Common -> Software info -> Software version)
Çekinme veya bilmeme değil. Tamamen görmemek. Şöyle ki. Lg türkiye sadece h855Tr modelini getiriyor. Benim ki 855Tr modeli. O yüzden kullanabiliyorum vowifi yi ve hattım da turkcell. Bu konuyu çok önceleri zaten detaylı yazmıştım forumda. Merak etmeyin muhtemelen bir süre sonra model ayrımı ortadan kalkacaktır ve sizin cihazlar da kullanacaktır. Muhtemelen satış politikasıyla alakalıdır.

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81

4945062da9e39077d40965164a291cd2.jpg

Resimde gördüğünüz gibi. İlgili ayar, çağrı ayarlarının içinde mevcut. Ve vowifi aktif olunca (işaretledim) ahize ve wi-fi simgesi çıkıyor. Bu çıkınca telefonu uçak moduna alıp wifiyi açın tekrar sonra hem arayın, hem aranın, hem sms alın ve atın...
Özelliğin nimetleri bunlar. Soru sormak isterseniz seve seve yanıtlarım.

mrtglr55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum telefonda bi sıkıntı yoktu konusma esnasında kulagıma götürdüğüm zaman ekran kapanıyor aldıgımda acılıyordu ama artık gelen çagrıyı acında direk ekran kararıyor daha kulagıma götürmeden tamamen tuskilidi moduna geçiyor sensör ayarlarına felan baktım ama bişi bulamadım. bu durum basına gelen yada bi fikri olan varmı