LG G5 Kullanıcı Kulübü

kingomaster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hepinize kolay gelsin,

LG G5 860 modeli için güncelleme geldi. V10h oldu.
Bu güncellemelerde nelerin değiştirildiği ile ilgili bilgilere nasıl ulaşabilirim?

Monte Cristo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Siparişim bugün itibariyle elime geçti.G5'i şu anlık çok beğendim ama G2'ye göre kamera çok farklı..Acaba en kaliteli fotoğraflar için yapmam gereken ayarlar nelerdir?Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

NOT: Fazla teknik terim kullanmazsanız çok memnun olurum :)

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Siparişim bugün itibariyle elime geçti.G5'i şu anlık çok beğendim ama G2'ye göre kamera çok farklı..Acaba en kaliteli fotoğraflar için yapmam gereken ayarlar nelerdir?Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

NOT: Fazla teknik terim kullanmazsanız çok memnun olurum :)
Otomatik ayar.

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Teşekkürler. Ben de öyle kullanıyordum ama yine de sormak istedim :) Mesela G2'nin fabrika ayarlarında 10M gözüküyordu,ben 13M yapmıştım.Acaba G5'te de yapmam gereken ayarlar var mı diye sizlere danışmak istedim.Malum G5 bambaşka
Sabit ayar sadece otomatik olandır. Bahse konu ayarlar, ışığa, mesafeye, objeye ve daha farklı şeylere göre değişir. Bu ayarları bilmek teknik bilgi ister. O yüzden en güzeli otomatik.

Monte Cristo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teknosa ve Vatan Bilgisayar gibi büyük teknoloji mağazalarında G5 için ekran koruyucu kalmamış. Daha doğrusu ellerindeki bütün ürünleri G5'in ekranına tam oturmadığı için geri göndermişler. Bir esnafın yanında çalışan bir arkadaşım var, ona sordum onlarda da yok :D Umarım bulurum :)

erdemsrmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
herkeze merhaba

bende bir g5 kullanıcısı olarak bir soru sormak istiyorum. Telefonun wifi çekim gücünden memnun değilim ve bunu güçlendirmek için yapabileceğim birşey varmı onu öğrenmek istiyorum.

herkeze şimdiden teşekkürler

Monte Cristo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teknosa ve Vatan Bilgisayar gibi büyük teknoloji mağazalarında G5 için ekran koruyucu kalmamış. Daha doğrusu ellerindeki bütün ürünleri G5'in ekranına tam oturmadığı için geri göndermişler. Bir esnafın yanında çalışan bir arkadaşım var, ona sordum onlarda da yok :D Umarım bulurum :)
6-7 tane telefon ve aksesuar satan mağazaya uğradım, hiçbirinde G5'in ekranına tam olarak oturan ekran koruyucu yok, çok ilginç. İnternetten satın alabileceğim ekrana tam oturan ekran koruyucu tavsiyeniz var mı arkadaşlar?Telefonun ekranı çizilecek diye çekiniyorum. Ayrıca sürekli silip durmaktan bıktım parmak izlerini :D

Technohero

Asistan
Reaksiyon puanı
9
LG G5 in hızını hiçbir şekilde yavaşlatmayacak hızlı ve kaliteli 32GB hafıza kartı önerir misiniz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Uhs nedir bilmiyorum ismini verebileceğin bir kart var mı?
ExtremePRO_microSDHC-II_U3_64GB.png

Şundan bahsediyorum. U içinde 3 yazıp XC I de olabilir ayrıca. XC II olanların 32GB modeli yok sanırım.

Technohero

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Sizce uzun süre kullanım için 32 Gb yoksa 64Gb mı alayım?
Hafıza kartlarının telefonu yavaşlattığına dair bir şeyler duydum bu yüzden 64 almak istemiyorum?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sizce uzun süre kullanım için 32 Gb yoksa 64Gb mı alayım?
Hafıza kartlarının telefonu yavaşlattığına dair bir şeyler duydum bu yüzden 64 almak istemiyorum?
Hurafedir. XC II kartlar oldukça hızlıdır. Şimdiki telefonlar, çoğunlukla 128GB kart desteğine sahip.

Monte Cristo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çok şükür sorduğum 14. telefon ve aksesuar satıcısında ekran koruyucuyu bulabildim :D

Bu arada bir sorum var.Herhangi bir uygulama indirmeden ve root olayına bulaşmadan kamera deklanşör sesini kapatma şansımız var mı?

Diego950

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Çok şükür sorduğum 14. telefon ve aksesuar satıcısında ekran koruyucuyu bulabildim :D

Bu arada bir sorum var.Herhangi bir uygulama indirmeden ve root olayına bulaşmadan kamera deklanşör sesini kapatma şansımız var mı?

Telefonu hepsiburadan mı almıştın hala serisini söylemedin ve ayrıca memnun musun?

BeyazAdam_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar araştırdığım kadarıyla H850Tr 'de radyoyu çalıştırmanın hiçbir yolu yok. Avrupa rom atan var mı? Yapan varsa radyosu çalışıyor mu? Bilgi veren olursa sevinirim.

BeyazAdam_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet paralel ithalat cihazlarda çalışıyor. Bilseydim paralel cihaz alırdım. LG Türkiye cimri bu konuda hem pahalıya sat hemde vergiyi ödememek için radyoyu kapat. Neyse genel anlamda memnunum radyo hariç. TR cihazlara Avrupa rom yükleyen arkadaş varsa, deneyimini paylaşırsa sevinirim.

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Evet paralel ithalat cihazlarda çalışıyor. Bilseydim paralel cihaz alırdım. LG Türkiye cimri bu konuda hem pahalıya sat hemde vergiyi ödememek için radyoyu kapat. Neyse genel anlamda memnunum radyo hariç. TR cihazlara Avrupa rom yükleyen arkadaş varsa, deneyimini paylaşırsa sevinirim.
Avrupa rom yükleme çözüm değil ne yazık ki. Radyo hiç bir şekilde çalışmıyor. Rom ile ilgili değil. Imei ile ilgili bir durum bu sanırım ya da Tr cihazlarda çip takılı değil.

BeyazAdam_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Avrupa rom yükleme çözüm değil ne yazık ki. Radyo hiç bir şekilde çalışmıyor. Rom ile ilgili değil. Imei ile ilgili bir durum bu sanırım ya da Tr cihazlarda çip takılı değil.
Haklısın sanırım IMEI ile ilgili bir durum. çip işlemci ile entegre. Zaten dts çalışıyor. Kanal ismi hatta şarkı ismi bile gözüküyor. Ama bir şekilde ses çıkışını kapatmışlar.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
arkadaşlar sizin google playde ingilizcemi.nerden degişebilirim bunu.anlamadim neden böyle oldu yardimci olurmusunuz. Capture+_2016-10-15-06-42-37.png