tunahanxx
Öğrenci
pardon 1989 TL
) şuanda 1965 e düşmüş 

Sorun olacağını zannetmiyorum. Ben daha hiç problem yaşamadım. Ben gümüş kullanıyorum. Gold görmedim hiç. Ama muhakkak şık duruyordur.Teşekkürler açılmamış kutusunda gelsinde başka bir şey istemiyorum bayram arası birde onla uğraşmak istemiyorum . Gold söyledim ama gold görünüşü nasıl ?
Siyah bu. Gold telefonda güzel durmaz.
Telefon modeli yazan yerde sadeceVersiyonu ne cihazın. Şu an bendeki 10.e
Ben G5 kullanıcısı değilim. Eski G4 kullanıcısıyım. Alacağınız telefon ne olursa olsun her zaman TR garantili tercih edin. En azından sizden kaynaklanmayan bir takım problemler çıkarsa servise verip değişim talep edebilir, bedel iadesi isteyebilir ya da bir üst model ile değişim isteyebilirsiniz. İthalat garantililerde maalesef böyle bir durum söz konusu olamıyor.1-lg g5 almayı düşünüyorum ithalatçı garantili alıyım mı sizce
2-alırsam önerdiğiniz site satıcı var mı ?
3-kullananlar ghost screen vb sorun yaşıo mu tavsiye ederler mi ?
4- h850 h858 h860 modelleri arasında bariz kullanımı etkileyen fark var mı
5- versiyon muhabbeti ne?
bulduğum satıcılar bunlar istersenz göz atabilirsiniz
LG G5 (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Lg G5 4.5g Cep Telefonu GittiGidiyor'da 240126194
LG G5 Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
cevap veren herkese çok teşekkürler
Bak kardeşim ben 2 gün önce sipariş verdim gitti gidiyordan binbir çeşit alışverişten fiyatı 1989 tl şuan 1965 tl bugün geldi kargom açtım güvenlik bandı her şeyi yerli yerinde sıfır telefon hemde lg türkiye garantili ben daha önce internetten hiç telefon almamıştım korktum fakat gerçekten güveniliyormuş o eskidenmiş başka şeylerin gelmesi mağzalarda 2500 2800 e alacağına veya ithalatçı alacağına bu şekilde al kafan rahat olsun garantisinin neresi oldğu belli olsun 100 200 den kaçma derim1-lg g5 almayı düşünüyorum ithalatçı garantili alıyım mı sizce
2-alırsam önerdiğiniz site satıcı var mı ?
3-kullananlar ghost screen vb sorun yaşıo mu tavsiye ederler mi ?
4- h850 h858 h860 modelleri arasında bariz kullanımı etkileyen fark var mı
5- versiyon muhabbeti ne?
bulduğum satıcılar bunlar istersenz göz atabilirsiniz
LG G5 (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Lg G5 4.5g Cep Telefonu GittiGidiyor'da 240126194
LG G5 Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
cevap veren herkese çok teşekkürler
Always On kullanıyormusunuz ?bu ghost screen olayı hepsinde var mı bugün servise gittiğimde değişim isteyince ilk değişim yok dediler sonra değişim yaparız ama 1 ay telefonsuz kalırsınız ve yine aynı sorun olacak dendi bu kadar para verip bu kadar pişkince bir cevap almak moralimi bozdu para iadesi isteyince de thh başvurmam gerektiği söylendi
EvetAlways On kullanıyormusunuz ?
Telefonumun 2. Günü bugün normal bir şekilde kullandım bu sonucu görmek benim için zor oldu bi daha görebilrceğimi sanmıyorum. Sizlerin ki nasıl bilmiyorum. Fakat şöyle bşr durum oldu telefonun bataryasını ilk defa takıp çıkardım taktığımda şarj %22 ydi sonra aradan yarım saat geçti hala aynı oynadım ettim değişmiyor en son açık kalma süresine baktım 1.5 saat olmuş şarj yeni 21 e düştü şaşırdım açıkcası.
Bunlar ıps ekran ya always ondan dolayı ekranda ghostacreen olmuş dersim de o zaman sadece saatin gözükmesi lazım
Kutuda yazar serisi. Ghost screen olayı biraz şans işi. Bende 604 serisi kullanıyorum ve nisan ortasından bu yana. Sorun olmadı.İnternetten alacağım yerde LG G5-H850 dışında bir bilgi yer almıyor, 604K felan yazmıyor yani, bu sürümde ghost screen yaşanması olası mıdır?
Kutuda yazar serisi. Ghost screen olayı biraz şans işi. Bende 604 serisi kullanıyorum ve nisan ortasından bu yana. Sorun olmadı.