LG G5 Kullanıcı Kulübü

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Iphone sonra samsung s5 şimdi de G5 kullanan birisi olarak ilk gün izlenimlerimi aktarayım,
Iphone'u geçin. Tam bir mongol makinesi (sözüm meclisten dışarı)
Samsung iyi makine. Ama RAM olayı 2 GB yetmiyor. Kasıyordu.
LG kasmıyor. Hızlı ve menüler keyifli. Pek çok şeyi ayarlama imkanı var. Samsung'da bu kadar detaylı kişiselleştirme olayı yok.
Ancak Samsung'un ekranı çok daha canlı ve Net. Amoled ekranın farkı.
LG mavi taban rengi kullanmış. Göze sağlığı açısından daha dost bir yapı.

Yukarıda 3 tane soru sormuştum. Şahsen o soruların tereddütü içinde aldım telefonu.... Bari ben söyleyeyim cevapları,
1. Her iki hat aktif olarak kullanılabiliyor. Mesela biriyle konuşurken diğerinden de çağrı alabilmek mümkün. Ayrıca hangi hattan görüşmek istediğinizi çok kolaylıkla ayarlayabiliyorsunuz.
2. Mobil veri kullanımı her iki hattan da mümkün. Ama tabii aynı anda değil. :) Menüden ayarlayabiliyorsunuz.
3. D market Delta iletişim değil. Umarım servise işim düşmez :(
Hayırlı olsun. Umarım gönül rahatlığı içinde kullanırsınız.

kingomaster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
V10G güncellemesi çıkmış. Her gün güncelleme çıkıyor sanırım :)

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
VoLTE, ses aramalirinin 4,5G sebekesi uzerinden yapilmasini saglayan arama teknolojisidir. Hattiniza tanimlanmistir. Servis ucretsizdir. Gorusmeleriniz dakika paketinizden ucretlendirilecektir. Servisi kullanabilmeniz icin cihazinizin yazilimini en guncel surume yukseltmelisiniz. Detay bilgi icin HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi) ulasabilirsiniz. Iptal etmek icin IPTAL HDSES yazarak 2200?ye gonderebilirsiniz. Böle bi hata verio

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
VoLTE, ses aramalirinin 4,5G sebekesi uzerinden yapilmasini saglayan arama teknolojisidir. Hattiniza tanimlanmistir. Servis ucretsizdir. Gorusmeleriniz dakika paketinizden ucretlendirilecektir. Servisi kullanabilmeniz icin cihazinizin yazilimini en guncel surume yukseltmelisiniz. Detay bilgi icin HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi) ulasabilirsiniz. Iptal etmek icin IPTAL HDSES yazarak 2200?ye gonderebilirsiniz. Böle bi hata verio
Nasıl yani? Burada hata yazmamış. Ekran resmi lost mısın? Ben kullanıyorum volte ve vowifi yi gayet memnunum.

henryerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Nasıl yani? Burada hata yazmamış. Ekran resmi lost mısın? Ben kullanıyorum volte ve vowifi yi gayet memnunum.

Paralel ithalat telefonlarda volte calismiyor maalesef.

xchamen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon açılırken ekran pinini lg logosu ekrana geldiğinde istiyor ve pini girince tekrar logodan telefonu açmaya devam ediyor ve açılınca tekrar pin istemiyor bugün fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra oldu acaba yanlışlıkla bunu benmi açtım/birde wondershare dr.fone la pcye bağlayınca telefona root atmaya çalıştı ama yapamadı root checkerla baktım rootsuz görünüyor ama izi filan varmıdır ve garantiden çıkmışmıdır ?

xchamen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra yedekleme yapmadığım için verilerim silindi tekrar getirmek için wondershare dr.fone la pcye bağlayınca telefona root atmaya çalıştı ama yapamadı root checkerla baktım rootsuz görünüyor ama izi filan varmıdır ve garantiden çıkmışmıdır ?fabrika ayarlarına döndürdükten sonra hafif kasıyo gibi sanki birde verileri rootsuz nasıl geri getirebilirim

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Lg tr değil. Deltadsn kötü mü Ritzy
İthalatçıda en iyi garanti delta ve evo da olduğunu söylüyorlar ben g5imi delta garantili aldım ritzy nin adını bile duymadım desem yeridir ama nolur bilemem şansına bağlı bana iyi davranır servis aynı ürüne başkası gönderir ona sorun çıkartırlar .

muhammet516

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hb de lg g5 2000 tl bir sorun çıkarırmı bide hb de satılan 604 k'nin üzeri bir versiyonmu bu paraya baska önerisi olanda yazabilir.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Memnunum kallevi bir şey baya kalın oturtması biraz değişik kavisli yapıdan dolayı uğraştırıo tam taktığım gün yolda elimde yürüyordum ne olduysa elimde kaydı havaya uçtu hem hızlı hem yükseğe ahanda kırdık dedim çizik bile yoktu eksisi çok pahalı ve kutudan 1 tane çıkması

erhanacars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Benim g5 cihaz ithalatçı garantilide bu ağustos sonunda bir güncelleme geldiğinden bahsediyor çoğu kişi..benim cihazda güncelleme denetle deyince " en güncel sürüm" diyor hiç bir şey çıkmıyor..ithalatçı garantililere gelmedimi

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Benim g5 cihaz ithalatçı garantilide bu ağustos sonunda bir güncelleme geldiğinden bahsediyor çoğu kişi..benim cihazda güncelleme denetle deyince " en güncel sürüm" diyor hiç bir şey çıkmıyor..ithalatçı garantililere gelmedimi
Versiyonu ne cihazın. Şu an bendeki 10.e

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhabalar arkadaşlar bende dün sipariş verdim gittigidiyordan (binbirçeşit) bugün içerisinde elimde olmasını bekliyorum. Bu seriye nerden bakıyoruz ?
İnşallah sorunsuz gelir ilk defa internettten telefon alıyorum .

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Merhabalar arkadaşlar bende dün sipariş verdim gittigidiyordan (binbirçeşit) bugün içerisinde elimde olmasını bekliyorum. Bu seriye nerden bakıyoruz ?
İnşallah sorunsuz gelir ilk defa internettten telefon alıyorum .
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Sorunsuz gelir. Benim kaç tane oldu hatırlamıyorum :) Serisi kutusunun üzerinde yazar.
Garantisi nedir, fiyat ne kadar?