LG G5 Kullanıcı Kulübü

Ahmet ZAFER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Twitteri gece modunda kullanırken twitin altındaki kısımda çok saydam klavye gibi bir şey oluyor bu herkeste mi acaba sabah bakınca göremedim ama gece bakınca gözüküyor

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
usta ilk yorumlarda yazmışlardı bi bak ordan görürsün
Spigen LG G5 Screen Protector Crystal Ekran Koruyucu - Fiyatı Bu var
birde Buff
Buff Lg G5 Darbe Emici Ekran Koruyucu Film Fiyatı
var Spigen için tam uyumlu denmiş her tarafı kavisli olmasına rağmen kapatıyor denmiş yorumlarda ama Buff için herhangi bir bilgi göremedim @radyoaktif siz buff almıştınız galiba düşünceniz nedir birde cihaz üzerinde kullandığınız kılıf hangi kılıf ?

radyoaktif

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Spigen LG G5 Screen Protector Crystal Ekran Koruyucu - Fiyatı Bu var
birde Buff
Buff Lg G5 Darbe Emici Ekran Koruyucu Film Fiyatı
var Spigen için tam uyumlu denmiş her tarafı kavisli olmasına rağmen kapatıyor denmiş yorumlarda ama Buff için herhangi bir bilgi göremedim @radyoaktif siz buff almıştınız galiba düşünceniz nedir birde cihaz üzerinde kullandığınız kılıf hangi kılıf ?

Dostum BUFF ekran koruyucu ile alakalı serüvenime ve sonunda ki hezimetime aşağıda ki konudan göz atabilirsin :) Zira koruyucuyu, uyku sersemliği ile ne adam akıllı takabildim nede uzun süre kullanıp test edebildim.

LG G5'e BUFF ekran koruyucu takmak için üzerinde ki kendi koruyucusunu çıkartmalı mıyım?

Kılıf olayına gelince, başta Verus High Pro Shield almayı kafaya koymuştum ama 80-90TL'lik fiyatını görünce bunun mantıklı bir seçim olmayacağı kanısına vardım. Spingen'in resmi TR sitesinde Rugged Armor kılıfın 39TL olduğunu görünce hiç tereddüt etmeden sipariş ettim.

LG G5 Kılıf, Rugged Armor

Çokta memnun kaldım zira hem telefona tam oturuyor, hem telefonun elden ve diğer zeminlerden kaymasını engelliyor, hem de malzeme kalitesi ile tasarımını beğendim. Telefonu tutuşta sağlam bir his veriyor insana.

VEyMRV.jpg

vZop7R.jpg

nEGWog.jpg

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
@radyoaktif hadi ya geçmiş olsun ben aldığım zaman telefoncuda taktırırım böyle konularda titizim çünkü spigenin var birde buffun var ikisinden birini alcam hangisi bilmiyorum kılıf güzelmiş peki cihazı çok kalınlaştırdımı bende ki cihazda aynı renk çok şık durduğunu düşünüyorum sizindekiyle de ?

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Alınabilir bir cihaz çünkü artık çok ucuzladı artık tam bir fiyat performans telefonu oldu

radyoaktif

Asistan
Reaksiyon puanı
31
@radyoaktif hadi ya geçmiş olsun ben aldığım zaman telefoncuda taktırırım böyle konularda titizim çünkü spigenin var birde buffun var ikisinden birini alcam hangisi bilmiyorum kılıf güzelmiş peki cihazı çok kalınlaştırdımı bende ki cihazda aynı renk çok şık durduğunu düşünüyorum sizindekiyle de ?

Dostum bende telefonu almadan önce, heyecanla ekran koruyucu ve kılıf alma telaşına düştüm ama bir süre sonra inan bu kadar ince eleyip sık dokunacak bir durumun olmadığını anlıyorsun. Fazla kurcalamaya gerek yok. F/P olarak Spigen kılıf ve Buff ekran koruyucu işini fazlası ile görecektir. Telefonu da kalınlaştırmadı. Benim önerim bu yöndedir. Gerisi zevkine kalmış.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Dostum bende telefonu almadan önce, heyecanla ekran koruyucu ve kılıf alma telaşına düştüm ama bir süre sonra inan bu kadar ince eleyip sık dokunacak bir durumun olmadığını anlıyorsun. Fazla kurcalamaya gerek yok. F/P olarak Spigen kılıf ve Buff ekran koruyucu işini fazlası ile görecektir. Telefonu da kalınlaştırmadı. Benim önerim bu yöndedir. Gerisi zevkine kalmış.
Teşekkür ederim buff alayım kılıf sonraya kalacak ekran koruyucu şart olmadı en kötü 5tl ye silikon kılıf alırım arkayı korusun sağlam bir şey alana kadar tam modeli felan ne veya link atman mümkünmü kılıfın

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar kamerada bi soeun farkettim. Gece video çekerken yakınlaştırırsam karıncalanıyor. Herkeste mi böyle. Sanorım sadece gece.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Capture+_2016-08-15-21-44-21.png
Capture+_2016-08-15-21-44-29.png
sizce bu ekran suresi iyi mi?bugun bataryam baya uzun sure gitti.aldigimdan beri ilk defa gun icinde sarj etmedim

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
G5 elimde :) arkadaşlar müzik dinlemek için önerdiğiniz arka planda çalışan uygulamalar hangisini önerirsiniz
Ekran koruyucu uyumlu hava kalmayacak şekilde kaplıyan hangisini önerirsiniz bugün baktım tel 2
5d oldugundan tam kapsamıo cok acil

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
G5 elimde :) arkadaşlar müzik dinlemek için önerdiğiniz arka planda çalışan uygulamalar hangisini önerirsiniz
Ekran koruyucu uyumlu hava kalmayacak şekilde kaplıyan hangisini önerirsiniz bugün baktım tel 2
5d oldugundan tam kapsamıo cok acil
Müzik konusunda poweramp tek geçerim. Ama lg nin kendi müzik programı da çok güzel.

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Dinlemek için lazım tunein kurdum onun gibi ama spotify gibi olmalı
Spotify alternatifi olarak deezer olabilir. Turkcell hattın varsa kotandan yemeden fizy kullanabilirsin. Fiyatı da ucuz yıllık paket alırsan ayda 3 TL. Ben spotify da kullandım. Şimdi fizy kullanıyorum. Fizy güzel ama bir spotify değil tabiki.

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Dinlemek için lazım tunein kurdum onun gibi ama spotify gibi olmalı
Spotify alternatifi olarak deezer olabilir. Turkcell hattın varsa kotandan yemeden fizy kullanabilirsin. Fiyatı da ucuz yıllık paket alırsan ayda 3 TL. Ben spotify da kullandım. Şimdi fizy kullanıyorum. Fizy güzel ama bir spotify değil tabiki.

ulanonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
usta sana mesaj attım cevap vermedin

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Tamamdır müzik işini hallettim teşekkürler @cartoonpier nette olan ekran koruyucularını önermişler ön sayfada ama alıp tam oturdumu felan diye yorum yapan yok bugün telefoncuya gittim idareten şeffaf kılıf alıyım diye ekran koruyucu sordum var dediler çıkarttı taktı uğraştı vesaire yaptı ama hep hava kalıyordu atıyordu 2.5D den dolayı çıkarttım ekran koruyucusuz kullanıyorum ama güvenemiyorum işte çizilir vesaire olur diye bu yüzden hangisini önerirsiniz ? uyumlu olarak aciliyeti var yoksa telefonu kullanmam ben şuan bile dolapta duruyor sim eski telefonda.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Yokmu ekran koruyucu önerecek yani ben g5 kullananlar dışında başkasının yardımcı olamıyacağını düşünüyorum eğer olur derseniz başka yere konu açıyım ?