unpreventable
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 22
Bence iyi su an.kamera iyi ses performansi guzel sarjda yeterli seviyedekullanan sensin sana göre nasıl kamera ve diğer özellikleri
Bence iyi su an.kamera iyi ses performansi guzel sarjda yeterli seviyedekullanan sensin sana göre nasıl kamera ve diğer özellikleri
oyun bakımından nasıl yüksek kapasiteli oyun indirip oynadın mı hiç kasma falan var mı ?Bence iyi su an.kamera iyi ses performansi guzel sarjda yeterli seviyede
Modern combat oynadim sadece hicbi sikinti olmadi g3 te bile kasma olmuyodu.bunda herhangi bi oyunun kasacagini dusunmuyorumoyun bakımından nasıl yüksek kapasiteli oyun indirip oynadın mı hiç kasma falan var mı ?
usta ilk yorumlarda yazmışlardı bi bak ordan görürsünYokmu ekran koruyucu önerecek kullanıp memnun olan ?
Spigen LG G5 Screen Protector Crystal Ekran Koruyucu - Fiyatı Bu varusta ilk yorumlarda yazmışlardı bi bak ordan görürsün
Spigen LG G5 Screen Protector Crystal Ekran Koruyucu - Fiyatı Bu var
birde Buff
Buff Lg G5 Darbe Emici Ekran Koruyucu Film Fiyatı
var Spigen için tam uyumlu denmiş her tarafı kavisli olmasına rağmen kapatıyor denmiş yorumlarda ama Buff için herhangi bir bilgi göremedim @radyoaktif siz buff almıştınız galiba düşünceniz nedir birde cihaz üzerinde kullandığınız kılıf hangi kılıf ?
@radyoaktif hadi ya geçmiş olsun ben aldığım zaman telefoncuda taktırırım böyle konularda titizim çünkü spigenin var birde buffun var ikisinden birini alcam hangisi bilmiyorum kılıf güzelmiş peki cihazı çok kalınlaştırdımı bende ki cihazda aynı renk çok şık durduğunu düşünüyorum sizindekiyle de ?
Teşekkür ederim buff alayım kılıf sonraya kalacak ekran koruyucu şart olmadı en kötü 5tl ye silikon kılıf alırım arkayı korusun sağlam bir şey alana kadar tam modeli felan ne veya link atman mümkünmü kılıfınDostum bende telefonu almadan önce, heyecanla ekran koruyucu ve kılıf alma telaşına düştüm ama bir süre sonra inan bu kadar ince eleyip sık dokunacak bir durumun olmadığını anlıyorsun. Fazla kurcalamaya gerek yok. F/P olarak Spigen kılıf ve Buff ekran koruyucu işini fazlası ile görecektir. Telefonu da kalınlaştırmadı. Benim önerim bu yöndedir. Gerisi zevkine kalmış.
Teşekkür ederim buff alayım kılıf sonraya kalacak ekran koruyucu şart olmadı en kötü 5tl ye silikon kılıf alırım arkayı korusun sağlam bir şey alana kadar tam modeli felan ne veya link atman mümkünmü kılıfın
Real Racing 3 Mortal combat x gt racing fifa 16 kasmıyor. Sadece real racingte son güncelleme ile az kasıyodu eski sürüm indirdim düzeldi.beyler bayanlar g5 almayı planlıyorum , almalı mıyım kullananlar olarak sizlere soruyorum nasıl telefon ?
Müzik konusunda poweramp tek geçerim. Ama lg nin kendi müzik programı da çok güzel.G5 elimdearkadaşlar müzik dinlemek için önerdiğiniz arka planda çalışan uygulamalar hangisini önerirsiniz
Ekran koruyucu uyumlu hava kalmayacak şekilde kaplıyan hangisini önerirsiniz bugün baktım tel 2
5d oldugundan tam kapsamıo cok acil
Dinlemek için lazım tunein kurdum onun gibi ama spotify gibi olmalıMüzik konusunda poweramp tek geçerim. Ama lg nin kendi müzik programı da çok güzel.
Spotify alternatifi olarak deezer olabilir. Turkcell hattın varsa kotandan yemeden fizy kullanabilirsin. Fiyatı da ucuz yıllık paket alırsan ayda 3 TL. Ben spotify da kullandım. Şimdi fizy kullanıyorum. Fizy güzel ama bir spotify değil tabiki.Dinlemek için lazım tunein kurdum onun gibi ama spotify gibi olmalı
Spotify alternatifi olarak deezer olabilir. Turkcell hattın varsa kotandan yemeden fizy kullanabilirsin. Fiyatı da ucuz yıllık paket alırsan ayda 3 TL. Ben spotify da kullandım. Şimdi fizy kullanıyorum. Fizy güzel ama bir spotify değil tabiki.Dinlemek için lazım tunein kurdum onun gibi ama spotify gibi olmalı
usta sana mesaj attım cevap vermedinSpotify alternatifi olarak deezer olabilir. Turkcell hattın varsa kotandan yemeden fizy kullanabilirsin. Fiyatı da ucuz yıllık paket alırsan ayda 3 TL. Ben spotify da kullandım. Şimdi fizy kullanıyorum. Fizy güzel ama bir spotify değil tabiki.
Şimdi gördüm. Memnunum cihazdan. Gayet hızlı. Kullanımı rahat. Konuyu kısaca incelersen daha detaylı anlatımlar var.usta sana mesaj attım cevap vermedin
Spigen CrystalYokmu ekran koruyucu önerecek yani ben g5 kullananlar dışında başkasının yardımcı olamıyacağını düşünüyorum eğer olur derseniz başka yere konu açıyım ?
Uyumlumu yani kullanıyormusunuz nette bir o bir buff var gördüğüm ikisi dışında yok galiba.Spigen Crystal![]()