Charmander1903
Doçent
Uyumlumu yani kullanıyormusunuz nette bir o bir buff var gördüğüm ikisi dışında yok galiba.Spigen Crystal![]()
Uyumlumu yani kullanıyormusunuz nette bir o bir buff var gördüğüm ikisi dışında yok galiba.Spigen Crystal![]()
Spigen tam uyumlu. Ekranı tamamen kapatıyor. Buff kullanan varsa yorum yazarsa memnun oluruz.Uyumlumu yani kullanıyormusunuz nette bir o bir buff var gördüğüm ikisi dışında yok galiba.
50 tl veriyoruz ekranın çizilmesini önlüyor sadece ne kadar saçma ben istemiyorum ki uçaktan atayım düştüğünde çalışsın yere düştüğünde cam değilde kırılmazı kırılsın istiyorum ben. @radyoaktif hocam siz buff takmıştınız hatalı da olsa telefona uyumlumu yani açısına vesaireAma ekranıanı korumaz
Sadece çizilmeyi önler.
Beyler yardımınızı bekliyorumEylül-Ekim gibi almayı düşünüyorum kafama takılan bir kaç soru var .
1-Modüler Aksesuar ne işe yarar ?
2-Telefon düşmesi halinde Modüler Aksesuar ayrılıyor mu,sorun olur mu ?
3- Mediamarkttan almayı düşünüyorum hızlı şarj cihazı, orjinal mi ?
Moduler aksesuar camplus hem bataryayi artiriyo hemde kamerayi daha kullanimi basit hale getiriyo.zoom yapma foto cekme konusundaBeyler yardımınızı bekliyorum
Modüler aksesuarı kafama takıldı ...Moduler aksesuar camplus hem bataryayi artiriyo hemde kamerayi daha kullanimi basit hale getiriyo.zoom yapma foto cekme konusunda
Hi fi de ses kalitesini artiriyor.
Ikinci soruda dususe bagli ben laminanta dusurdum bise olmadi.ama bu olmaz anlamina gelmiyo.
Uce diyecegim bise yok
Nesi?Modüler aksesuarı kafama takıldı ...
Ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını bilmiyorum . Ayrıca çok mu hassas
Bir sürü video var youtube da. Yok çok hassas değil. Bi teknoloji markette inceleyebilirsin.Ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını bilmiyorum . Ayrıca çok mu hassas![]()
Teşekkür ederim . 1-2 Aya inşallah size katılacağım .Bir sürü video var youtube da. Yok çok hassas değil. Bi teknoloji markette inceleyebilirsin.
Aynen ama uyumlu mu bilmiyorum işte kabarcıktır oturmamadır hiç sevmem o sorunları.Buff un inceleme videolari baya iyi.hatta farkli bi sitede incelemesini yapmislar kirilmadi
Bence al. Tam oturmuyorsa iade et.Aynen ama uyumlu mu bilmiyorum işte kabarcıktır oturmamadır hiç sevmem o sorunları.
O kadar para verince bence tam uyumlu olur.olmazsa iade edersin.olusan kabarciklar kayboluyo diyo videoda.ama toz varsa oyle dururAynen ama uyumlu mu bilmiyorum işte kabarcıktır oturmamadır hiç sevmem o sorunları.
hepsiburadan neden almıyosun daha uygunEylül-Ekim gibi almayı düşünüyorum kafama takılan bir kaç soru var .
Kredi kartı kullanmadığım içinhepsiburadan neden almıyosun daha uygun
Eylül-Ekim gibi almayı düşünüyorum kafama takılan bir kaç soru var .
Medimarkt gibi sitelerden almak neden saçma ?1-Modüler aksesuar bence tamamen gereksiz , ayrıca tak çıkar tak çıkar nereye kadar hem çıkarınca telefon kapanıyor , ayrıca bir de üstüne para veriyorsun .
2- Bilmiyorum bence kolay kolay ayrılmaz yanda tuş gibi bir şey var ona vurup düşerse ayrı tabi
3- Hızlı şarj cihazı orijinaldir ama mediamarkt tan almak saçma hepsiburada gibi sitelerden alın .
Sen ekran koruyucu dedin. Kırılmaz cam demedin. Hem 20 tl Spigen Crystal.Eylül-Ekim gibi almayı düşünüyorum kafama takılan bir kaç soru var .
Ekranla ilgili bir şey demedim ?Sen ekran koruyucu dedin. Kırılmaz cam demedin. Hem 20 tl Spigen Crystal.
50 tl veriyoruz ekranın çizilmesini önlüyor sadece ne kadar saçma ben istemiyorum ki uçaktan atayım düştüğünde çalışsın yere düştüğünde cam değilde kırılmazı kırılsın istiyorum ben. @radyoaktif hocam siz buff takmıştınız hatalı da olsa telefona uyumlumu yani açısına vesaire
Bana dedi yanlış etiketlemişSen ekran koruyucu dedin. Kırılmaz cam demedin. Hem 20 tl Spigen Crystal.
Spigenin paylaştığın iki linkteki ürünü de tam boy ve üç adet çıkıyor içinden. Ve bildiğin folyo. Ben kullandım oradan biliyorum. Netten araştırdığım kadarıyla buff daha kalın malzeme. Ben şahsen şu an yeni alıyor olsam buff ı tercih ederdim.Bana dedi yanlış etiketlemişD
Spigen LG G5 Screen Protector Crystal Ekran Koruyucu - Fiyatı bunu diyorum ben
sen bunu diyorsun galiba
LG G5 Screen Protector Crystal, Spigen Ekran Koruyucu Film 3 Adet
Birde Buffun var
Buff Lg G5 Darbe Emici Ekran Koruyucu Film Fiyatı hangisini almalıyım işte tam uyumlu olsun ekranı korusun kırılmaz cam ekran koruyucu benim için aynı şey:![]()
Pahali cunku .Medimarkt gibi sitelerden almak neden saçma ?
Modüler Aksesuar batarya mı oluyor ? Ayrıca bozulduğunda orjinalini nerde bulabilirm ve fiyatı ne kadar ?
Bencede şarj soketi mi patladı yenisini tak yakın arkadaşındada farklı renk g5 mi var onun altını al ona takModül bozuldu, kırıldı, yamuldu diye dert etmeyin, söküp yenisini takarsınız. Böylesine güzel bir olayı karalamaya çalışanlar ağır fanboydur.. Kaale almayın..