unpreventable
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 22
Bana verilen numara bu ama kardesimBaşında ve sonunda harf olması lazım.
Bana verilen numara bu ama kardesimBaşında ve sonunda harf olması lazım.
Fiyati dustu mu uygun geldi bana biraz57 tl spigen sitesinde.
Çok iyi seçim yapmışsın...bende. Slim armor gold champagne kullanıyorum(telefon o renk diye ).59 a almıştım.hayırlı olsunSlim Armor Gun Metal aldım. Süper.
Bende iki işlem için numara var ikisinde de başına ve sonunda iki harf var o yüzden dedim. Senin numaraya sorgulama yapınca hatalı numara diyorBana verilen numara bu ama kardesim
Ben kendi gonderdikleri kargo sirketinde baktim orda ucaga verildi falan biseler yaziyodu cin sitesindeBende iki işlem için numara var ikisinde de başına ve sonunda iki harf var o yüzden dedim. Senin numaraya sorgulama yapınca hatalı numara diyor
Anladım. Sen ptt den takip yapmadın o halde?Ben kendi gonderdikleri kargo sirketinde baktim orda ucaga verildi falan biseler yaziyodu cin sitesinde
Yapmadim kardesimAnladım. Sen ptt den takip yapmadın o halde?
Şu anda 80 tlden 40 küsür tlye düştü. E kdv bilmem ne derken 57 tl oldu.Fiyati dustu mu uygun geldi bana biraz
Şimdi geldi. 16 gün sürmüş tamı tamına.Yapmadim kardesim
Bende dusurdum laminanta cakildi ama hasar olmadi sukurLG G5 im koltukların arasından düştü. Yanda hafif tırtık var gibi oldu. Neredeyse fark edilmiyor. Çok korkuyorum. Ailem ağzıma sıçacak.
P9'u, SAR değerinden dolayı elemen talihsizlik olmuş. Neyse, G5'in hayırlı olsun.Beyler bende uzun bir süredir G5-V10-P9 Arasında kalmıştım p9 un sar değerinin fazla olması ve çin diye güvenemem V10 un ise çok büyük ve 1 yıllık telefon olması yüzünden HB üzerinden 1788 tl ye LG G5 Sipariş bulunmaktayım pazartesi günü kargolaycaklar umarım sorun çıkmaz delta garantili olarak aldım ekran koruyucu öneriniz nedir ?
Hocam normalde bir şey yapmaz 1.5kg/w ama bana tehlikeli geldi bana ayrıca teşhirde incelediğimde kamerasının daha iyi olması donanım olarak da iyi olması beni daha uzun süre götürcekmiş gibi bir his güven verdi zaten bilinçli sade kullanan biriyim sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bu arada p9 (kamerasına lafım yok onu burda konuşmayalım) eğer tasarımı sıkıntı oluşturacak gibi olursa kılıf alırım.P9'u, SAR değerinden dolayı elemen talihsizlik olmuş. Neyse, G5'in hayırlı olsun.![]()
Avrupa standartlarına göre maksimum 2.0kg/W. O yüzden bir sıkıntı olmaz.Hocam normalde bir şey yapmaz 1.5kg/w ama bana tehlikeli geldi bana ayrıca teşhirde incelediğimde kamerasının daha iyi olması donanım olarak da iyi olması beni daha uzun süre götürcekmiş gibi bir his güven verdi zaten bilinçli sade kullanan biriyim sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bu arada p9 (kamerasına lafım yok onu burda konuşmayalım) eğer tasarımı sıkıntı oluşturacak gibi olursa kılıf alırım.
Ya hocam o kadar teknolojik şey kullanıyoruz bilgisayar-tv-mikrodalga vesaire hepsi yayıyor bu çok ta önemli değildi dedim almışken daha donanımlısı olsun tasarımıda o kadar kötü gelmedi elime ilk baktığımda maketti elimde ama şimdi gerçek tel hissi veriyor v10-p9 arasından g5i seçtim işte buda benim mantığımAvrupa standartlarına göre maksimum 2.0kg/W. O yüzden bir sıkıntı olmaz.
Orası ayrı konu. Ben, sadece SAR değeri yüzünden elediysen diye dedim. Kişisel zevkler zaten tartışılmaz..Ya hocam o kadar teknolojik şey kullanıyoruz bilgisayar-tv-mikrodalga vesaire hepsi yayıyor bu çok ta önemli değildi dedim almışken daha donanımlısı olsun tasarımıda o kadar kötü gelmedi elime ilk baktığımda maketti elimde ama şimdi gerçek tel hissi veriyor v10-p9 arasından g5i seçtim işte buda benim mantığım![]()
Nice hayırlı olsung5teyim tekrar)
sagolun süleyman bey.beklemek istemedim v20 yi ya.[emoji23] [emoji23]Nice hayırlı olsun![]()
V20 bi tanitilsin bi görelim degistiririzsagolun süleyman bey.beklemek istemedim v20 yi ya.[emoji23] [emoji23]
lg g5 usb tyep -c sarj aletini alacağım htc 10 orjinalini bulamadığım için bir bakar mısınız sarj aletiniz kaç mAh
evet aynen olabilirV20 bi tanitilsin bi görelim degistiririz![]()
Hiz olarak cok iyi memnunum ben 2 hafta oldu assa yukari.kamera vs merak edersen telefoncularda bi incele istersenbeyler bayanlar g5 almayı planlıyorum , almalı mıyım kullananlar olarak sizlere soruyorum nasıl telefon ?
amperi düşükmüş teşekkürler
kullanan sensin sana göre nasıl kamera ve diğer özellikleriHiz olarak cok iyi memnunum ben 2 hafta oldu assa yukari.kamera vs merak edersen telefoncularda bi incele istersen