LG G5 Kullanıcı Kulübü

erhanacars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar şöyle bir sorun oluştu bende ..telefonun ekranında 2 farklı yerde , özellikle beyaz ve açık renk varken farkedilen yaklaşık 1mm boyunda veya daha da ufak dikine piksel şeklinde çizgi olduğunu farkettim.siyah ve koyu renkte hiç görünmüyor ve farkedilmiyor..ne yaptıysam düzelmedi.Normalde farkedilmiyor ama çok dikkatli bakınca var..neden olabilir :((

erhanacars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Düzeltme :Arkadaşlar sorun tamamen cihazınn üzerinde takılı jelatinin çizilmesinden kaynaklanıyormuş..jelatinin çizik olan yerleri ekranı sanki piksel yanığı gibi gösteriyordu..Jelatini çıkarınca düzeldi :))

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Yapmadim kardesim
Şimdi geldi. 16 gün sürmüş tamı tamına.
b9e133fdc062a43882c997f635143713.jpg

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
LG G5 im koltukların arasından düştü. Yanda hafif tırtık var gibi oldu. Neredeyse fark edilmiyor. Çok korkuyorum. Ailem ağzıma sıçacak.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Beyler bende uzun bir süredir G5-V10-P9 Arasında kalmıştım p9 un sar değerinin fazla olması ve çin diye güvenemem V10 un ise çok büyük ve 1 yıllık telefon olması yüzünden HB üzerinden 1788 tl ye LG G5 Sipariş bulunmaktayım pazartesi günü kargolaycaklar umarım sorun çıkmaz delta garantili olarak aldım ekran koruyucu öneriniz nedir ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Beyler bende uzun bir süredir G5-V10-P9 Arasında kalmıştım p9 un sar değerinin fazla olması ve çin diye güvenemem V10 un ise çok büyük ve 1 yıllık telefon olması yüzünden HB üzerinden 1788 tl ye LG G5 Sipariş bulunmaktayım pazartesi günü kargolaycaklar umarım sorun çıkmaz delta garantili olarak aldım ekran koruyucu öneriniz nedir ?
P9'u, SAR değerinden dolayı elemen talihsizlik olmuş. Neyse, G5'in hayırlı olsun. :)

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
P9'u, SAR değerinden dolayı elemen talihsizlik olmuş. Neyse, G5'in hayırlı olsun. :)
Hocam normalde bir şey yapmaz 1.5kg/w ama bana tehlikeli geldi bana ayrıca teşhirde incelediğimde kamerasının daha iyi olması donanım olarak da iyi olması beni daha uzun süre götürcekmiş gibi bir his güven verdi zaten bilinçli sade kullanan biriyim sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bu arada p9 (kamerasına lafım yok onu burda konuşmayalım) eğer tasarımı sıkıntı oluşturacak gibi olursa kılıf alırım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam normalde bir şey yapmaz 1.5kg/w ama bana tehlikeli geldi bana ayrıca teşhirde incelediğimde kamerasının daha iyi olması donanım olarak da iyi olması beni daha uzun süre götürcekmiş gibi bir his güven verdi zaten bilinçli sade kullanan biriyim sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bu arada p9 (kamerasına lafım yok onu burda konuşmayalım) eğer tasarımı sıkıntı oluşturacak gibi olursa kılıf alırım.
Avrupa standartlarına göre maksimum 2.0kg/W. O yüzden bir sıkıntı olmaz.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Avrupa standartlarına göre maksimum 2.0kg/W. O yüzden bir sıkıntı olmaz.
Ya hocam o kadar teknolojik şey kullanıyoruz bilgisayar-tv-mikrodalga vesaire hepsi yayıyor bu çok ta önemli değildi dedim almışken daha donanımlısı olsun tasarımıda o kadar kötü gelmedi elime ilk baktığımda maketti elimde ama şimdi gerçek tel hissi veriyor v10-p9 arasından g5i seçtim işte buda benim mantığım :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ya hocam o kadar teknolojik şey kullanıyoruz bilgisayar-tv-mikrodalga vesaire hepsi yayıyor bu çok ta önemli değildi dedim almışken daha donanımlısı olsun tasarımıda o kadar kötü gelmedi elime ilk baktığımda maketti elimde ama şimdi gerçek tel hissi veriyor v10-p9 arasından g5i seçtim işte buda benim mantığım :D
Orası ayrı konu. Ben, sadece SAR değeri yüzünden elediysen diye dedim. Kişisel zevkler zaten tartışılmaz..

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
lg g5 usb tyep -c sarj aletini alacağım htc 10 orjinalini bulamadığım için bir bakar mısınız sarj aletiniz kaç mAh

ulanonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
beyler bayanlar g5 almayı planlıyorum , almalı mıyım kullananlar olarak sizlere soruyorum nasıl telefon ?