cx105lumutcan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 83
Aynen 605 miş.
Aynen 605 miş.
Hiç bir sıkıntı yok. 850 dediğin model. 604 veya 605 dediğimiz üretim serisi. Ben ilk çıkanlardan aldım. O yüzden 604. Arkadaş benden sonra almış. Onunki o yüzden sonraki üretim. Yani 605.
HahaŞarj %7 ye inmişken telefonu kapatıp şarja takayım, sabaha kadar kapalı halde şarj olsun dedim ama bir gariplik var. Telefonu kapatıp şarja taktığımda telefon direkt açılıyor. Kapalı halde şarjda kalmıyor. Bu garip durum sadece bana mı has yoksa tüm G5'lerde mi durum aynı. Zira böyle bir mecburiyet olamaz herhalde. Bu durumu tersine çevirmek için kapatmamız gereken bir özellik mi var acaba.
G5 kullanıcı arkadaşlar, sizde de durum aynı mı?
HahaŞarja takıp kapat. Ve %100 olunca çıkar, bekletme. Bu tuşlu telefon değil
Hayır. Sensörlere hiç zararı yok. Sensörlerin olduğu yerlerde delikler açılmış.Peki kılıf sensörü zorluyormu?
O zaman niye bu linkle senin verdiğin link ters düşüyor? Akıllı telefonlarda ilk şarj süresi ne kadar olmalı?
G3 e ultra hybrid almistim o sert plastikti.buda oyle mi yoksa silikon tarzi yumusak miBenim kullandığım bu;
Spigen LG G5 Kılıf Ultra Hybrid - A18CS20129 Fiyatı
Sert malzemeden üretilmiş.G3 e ultra hybrid almistim o sert plastikti.buda oyle mi yoksa silikon tarzi yumusak mi
Ben Technopat' ta araştırdım. Artık 8 saat gereksiz dendi.LG Müşteri hizmetlerinden teknik bir arkadaşla bizzat görüşüp aldığım bilgi doğrultusunda telefon ilk gün %10'un altına düştüğünde kapalı bir şekilde 8 saat boyunca şarja takmam söylendi. Ve okuduğum bilgiler doğrultusunda da bunun mantıklı olduğu kanısına varıp öyle yaptım. Senin verdiğin linkteki biraz garip geldi zira LG müşteri hizmetleri, senin linkteki bilgileri değil, benim linkteki bilgileri doğruladı![]()
Geçmiş olsun. Bende ayrılık yok. Ne kadar ayrık duruyor? Resim atabilir misin?Arkadaşlar bir sorun var sanırım. Oda, G5'in modüler alt kısmında ki boşluk ile ilgili. Zira benim telefonum sıfır olmasına rağmen bu bölümde ki boşluk haddinden fazla ayrol gözüküyor. Yani bataryayı bile hiç çıkartmadığım halde böyle ise, bir kaç kere bataryayı çıkardıktan sonra ki hali tahmin bile edemiyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
Halbuki bu durumu fark ettikten sonra yol üstünde rastgele görüp girdiğim bir Turkcell'de ki teşhir ürünü G5'i incelediğimde aynı durum söz konusu değildi. Yani en azından Turkcell'de ki G5'in modüler alt kısmı, benim G5'in modüler alt kısmından daha kapalıydı.
![]()
![]()
![]()
![]()
Benim telefonun modüler alt kısmında ki bu haddinden fazla ayrıklık, bir sorun mu acaba? Yoksa durum, çoğu G5'de de aynı mı? Zira eğer değil ise (ki Turkcell'de ki G5'de değildi) telefonu aldığım gibi garantiye gönderebilirim. Sizde durum ne alemde?
Geçmiş olsun. Bende ayrılık yok. Ne kadar ayrık duruyor? Resim atabilir misin?
Arkadaşlar bir sorun var sanırım. Oda, G5'in modüler alt kısmında ki boşluk ile ilgili. Zira benim telefonum sıfır olmasına rağmen bu bölümde ki boşluk haddinden fazla ayrol gözüküyor. Yani bataryayı bile hiç çıkartmadığım halde böyle ise, bir kaç kere bataryayı çıkardıktan sonra ki hali tahmin bile edemiyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
Halbuki bu durumu fark ettikten sonra yol üstünde rastgele görüp girdiğim bir Turkcell'de ki teşhir ürünü G5'i incelediğimde aynı durum söz konusu değildi. Yani en azından Turkcell'de ki G5'in modüler alt kısmı, benim G5'in modüler alt kısmından daha kapalıydı.
![]()
![]()
![]()
![]()
Benim telefonun modüler alt kısmında ki bu haddinden fazla ayrıklık, bir sorun mu acaba? Yoksa durum, çoğu G5'de de aynı mı? Zira eğer değil ise (ki Turkcell'de ki G5'de değildi) telefonu aldığım gibi garantiye gönderebilirim. Sizde durum ne alemde?
Ne kadar fiyatiSlim Armor Gun Metal aldım. Süper.
Hadi gözün aydın. Nasıl? Tam boy mı? Benimki hala gelmedi. Satın alma tarihin neydi? Bu arada benimki türkiye ye giriş yaptı ama ptt nin sitesinde hala görünmüyor.Ekran koruyucum bugun geldi
@cartoonpier
Hadi gözün aydın. Nasıl? Tam boy mı? Benimki hala gelmedi. Satın alma tarihin neydi? Bu arada benimki türkiye ye giriş yaptı ama ptt nin sitesinde hala görünmüyor.
O site türkiye ye kadar takip ediyor. Sonrası ptt nin sitesinden takip ediliyor. Takip kodunu alabilir miyim? Ptt de ne şekilde görünüyor merak ettim.Ekli dosyayı görüntüle 8438 burda hala bu sekilde gorunuyor fakat urun elime ulasti.cokta kalite degil ekran koruyucu ama ekrani tam kapatiyor
03432258503 takip numarasi bu kardesimO site türkiye ye kadar takip ediyor. Sonrası ptt nin sitesinden takip ediliyor. Takip kodunu alabilir miyim? Ptt de ne şekilde görünüyor merak ettim.
Takip numarası hatalı diyor.03432258503 takip numarasi bu kardesim
Başında ve sonunda harf olması lazım.Takip numarası hatalı diyor.
57 tl spigen sitesinde.Ne kadar fiyati
Başında ve sonunda harf olması lazım.03432258503 takip numarasi bu kardesim