nextman
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 567
Kesinlikle tavsiye edilir bir model.Bende almayı düşünüyorum. Arkadaşlar tavsiye eder misiniz. ?
Kesinlikle tavsiye edilir bir model.Bende almayı düşünüyorum. Arkadaşlar tavsiye eder misiniz. ?
Teşekkürler. N11 e bakmıştım ama yeni eklenmiş sanırım bugün biraz arayınca n11 de yavaş yavaş satılmaya başladığını gördüm.
Değerli arkadaşım ben bu tür durumlarda iki türlü düşünürüm ya son yüklediğin bir veya bir kaç uygulama soruna neden olmuştur ya da yazılımsal bir sorun vardır. Bunu test etmek için yedeklerinizi alıp cihazı sıfırlayıp salt olarak yani hiç birşey yüklemeden cihazı bir süre test etmek sorunu bulmanıza yardımcı olacaktır. Dokunmatik problemlerle karşılaşmadım ancak genele bakacak olursak sıfırlama işlemleri bazen sorunun çözümünde yardımcı olmaktadır.
Hocam rehberdeki cagri gecmisi ayarlara ilk girdiginizde kasabilir ama sonra bir sorun olmamasi lazim seri şekilde akmasi lazim.Sonra emojileri actiniz diyelim ilk seferde gecerken kasabilir ama sonra seri gecisler yapmaniz lazim.
Isınma olayı hala bitmedimi ne kadar ısınıyor rahatsız edici oluyor mu.
Görüntülü görüşme yok maalesef. Tango viber veya hangouts aracılığı ile yapılıyorTeknoloji özürlü biri olarak bir sorum daha olacak. Görüntülü arama yok mu G4 te? Tamamen tesadüfen arkadaşım sayesinde fark ettim. Varsa da nasıl yapıldığına dair kısa bir açıklama rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar g4 modelinde g3 deki gibi ekran göz algılaması var mı hani ekrana bakıldığı sürece ekran kapanmıyordu. g4 ü yeni aldım ancak ayarlarda bulamadım. H815T hong kong cihazı
arkadaşlar g4 modelinde g3 deki gibi ekran göz algılaması var mı hani ekrana bakıldığı sürece ekran kapanmıyordu. g4 ü yeni aldım ancak ayarlarda bulamadım. H815T hong kong cihazı
değerli LG G4 kullanıcıları,
HTC'den LGg4 geçiş yapmak istiyorum ama kararsızım.
benim çok kullandığım bir bölüm var htc'de. eğer o uygulama lg g4'te va ise artık siparişi vermek istiyorum.
benim mesaj gruplarım var 250 kişilik vb. g2'de grup mesajı ancak 20 kişi ile sınırlı imiş.
bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. teşekkür ederim.
Arkadaşlar resim galerisinde daha önce herhangi bir resmi açtığımda ve resime dokunduğumda menü sembollerinde (fotoğraf makinası sembolü önünde) bir kalem resmi çıkıyor ve buna tıkladığımda resim efekt programı açılıyordu. Bu bölümden çeşitli efektler verebiliyor, düzenlemeler yapabiliyordum. Bu sıralar bu menü bende çıkmıyor. Örnek resmi aşağıda görünmekte... Sizlerde bu durum var mı? Sadece bende oluşmuş ise nasıl bir düzenleme yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Herkese selam arkadaşlar dün aydın foruma cep telefonu almaya gittim aklımdaki telefon sony xperia z2 idi fakat teknosada yoktu gold'ta ve vatan'da yoktu bimeks ve evkur'da vardı fakat paralel ithalat distrübütor garanti olduğu için almadım önceden 2. el sony xperia z2 aldım evkurdan alınmış distribütor garanti içerisindeydi telefon deli gibi ısınıyor elimi yakıyordu sattım ve üstüne biraz daha para koyarak gittim telefon bakmaya s6, s6 plus ve lg g4 arasında kaldım samsung'u herkes biliyor peynir ekmek gibi telefon üretiyor 1 yıl içerisinde s6 nın değeri s3 gibi olacağı için düşünmeden tercihimi lg g4'ten yana kullandım vatan computer'dan 1899 tl ye kırmızı renk seçeneğini aldım ama kırmızı değil vişne çürüğü bordo ile mor arasında harika bir renk deri kılıfı var telefonun ilk şarjını %15 e düşürerek 4 saat sarj ettim 90 dakika içerisinde %100 oldu zaten ve dün akşam saat: 20,00 den ertesi gün 18:45 e kadar geçen zaman diliminde sarjım %15 kaldı telefonun özelliklerine gelecek olursak kamerası hızlı sarj olması ve ele oturması 2k ekranı olması mükemmel bir düzeyde tatmin edici eğer alacak arkadaşlar varsa gidin vatan'dan alın pişman olmazsınız ben çok memnunum iyiki lg g4 almışım kamerası kendi gözümle gördüğümden daha net
İyi etmissin hayırlı olsun.Hayırlı uğurlu olsun iyi bir seçim yapmışsınız güle güle kullanın
İyi etmissin hayırlı olsun.
Bence telefon harika ..ne kadarda tasarımı hoşuma gitmesede özellik olarak tam donanım diyebilirim.
hatta tavsiyem lg g4 daha ucuza şu site alabilrisiniz ki, tavsiye ederim.
site
Kliksa : https://goo.gl/mHy64g
Teknosa ile Kliksa nın bi farkı yokki ikisi de Sabancıların..kardeşim umarım sorun yaşamazsın güle güle kullan ama inan bana çok araştırdım ve böyle pahalı telefonları lütfen vatan yada teknosa'dan alın ki kafanız ağrımasın diğer yerlerden aldığınızda bakın üstüne basa basa söylüyorum gözünüze batacak sıkıntı yaşayacak ve uğraşacaksınız arkadaşlar çok deneyimim oldu gerçekten kulağınıza küpe olsun uğraşmak istemiyorsanız 3-5 kuruş aşağıya alıp kafanızı yormayın
Tek fark garanti çeşitleri.Cihazda bir sıkıntı var ise kliksadan almışsanız başınız çok ağrır.Teknosa ile Kliksa nın bi farkı yokki ikisi de Sabancıların..