xxmeeminxx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 9
son güncellemeyle cihazın son durumu nasıl oldu ısınma ve dokunmatik sorunu giderildimi z3 ve g4 arasında kaldım kamera falan g4'e itiyo beni ama bu ısınma aşırıymış galiba bunda bu sıcak yaz günlerinin etkisi nedir ayrıca cihaz 2 yıllık kullanım için yeterli midir
son güncelleme sonrasi isinma sorunu ortadan kalkti denebilir. dokunmatik sorunuda öyle ama az once yone 2 tiklama sonrasi algilamadi ama bu guncellemeden beri cok cok nadir oluyor yani dokunmatik sorunuda %90 azaldi (oncekine gore) z3 te guzel ama g4 teen ben simdilik memnnunum heleki kamerasi cok guzel bende senin gibi zamaninda g4 z3 arasindaydim ama kameradan doayi g4 aldim pisman degilim simdilik. ama xperia m5 ide bekle bence. ama z3 te alsan g4 te alsan memnun kalirsin bence ama sunuda diyim kutudan cikan aletlerde benim icin onemliydi sony turkiye bu konuda cok kötü baska ulkelerde iyi aksesuarlar ama turkiye de bu yok hatta bazi kuyu icerikleri ulkemizde bile. farkliymis (sadece baskalarinin kutu içeriğini anlatirken gördüm onlarom yalancisiyim) g4 un sarhi 1 bucuk saatte %100 oluyor %5 ten. ama kablosu kisa o kötü prize yakin durmak zorundasin. kulakligida cok guzel hem sekil hemde ses gucu konusunda cok memnunum. pil konusunda z3 pili son gincelleme sonrasi kotulesmis arada 1 saat 1 bucuk saat ekran suresi kalmis herlade. (sony grubundan alinti buda ekran suresi 5 bucuk saat aliyorlarmis bn g4 ile 4 saat aliyorum full mobil veridee) ama g4 deri kapak cabucak yipraniyor bunuda goz ardi etme